Edullinen pohjustusvoide rasvoittuvalle iholle - Essence All About Matt! T-Zone Primer (Anti Shine)

Blogiani ja Instagramiani seuranneet ovat saattaneet huomata, että olen taas kamppaillut rasvoittuvan, mutta kuivan ihoni kanssa ja tämä korostuu varsinkin meikin suhteen. Alkusyksystä käytin kevään meikkejäni ja pohjustusaineita, mutta tuntui että ihon öljyisyys puski meikin läpi jo muutamassa tunnissa. Ihoni näytti työpäivän jälkeen todella rasvaiselta ja meikki piti puhdistaa pois käytännössä heti töiden jälkeen. Olen yrittänyt hoitaa ihoani parempaan kuntoon, jotta tuota öljyisyyttä olisi vähemmän, sillä ihoni on selvästi kuiva ja öljyisyys varmaan johtuu juurikin siitä. Olen sillä mentaliteetilla liikkeellä, että ei auta ainoastaan hoitaa/peittää noita näkyviä oireita, vaan pitää pureutua siihen itse ongelmaan ja pyrkiä hoitamaan sitä.

Käytössäni olivat Benefitin POREfessional pohjustusvoide sekä Smashboxin Photo Finish Foundation Primer. Olen tykännyt molemmista tosi paljon ja meikkipohja näyttää hyvältä laittaessa, mutta kumpikaan näistä ei jaksanut pitää öljyisyyttä pois iholtani työpäivän ajan. Eniten kasvoiltani rasvoittuu juurikin T-alue ja törmäsin Essencen All About Matt! T-Zone Primer (Anti Shine) -pohjustuspuikkoon. Ostin tuotteen heti testiin, koska Essencen meikkien kohdalla harvoin tarvitsee miettiä, että raskiiko tuotetta ostaa, mitä jos se ei olekaan hyvä tai minulle sopiva? Tuotteet ovat hinnoiteltu siten, että niitä voi hyvillä mielin ostaa testiin ja jos se syystä tai toisesta ei sovi itselle, voi sen antaa esim. ystävälle.



Vähän jännitti kokeilla tällaista puikkomaista tuotetta, erityisesti valkoisen väristä, sillä joskus valkoiset tuotteet ovat mielestäni jääneet iholle näkyväksi ja hieman paakkuiseksi. Tämän tuotteen kohdalla tuo pelko osoittautui turhaksi ja tuote liukuu T-alueelle todella näppärästi, eikä sitä erota ihon pinnalta; se on täysin läpinäkyvää ja sulautuu ihon pintaan huomaamattomaksi. Mielestäni pohjustuspuikko tasoittaa myös ihon pintaa ja ihohuokosia, joten suuri plussa siitä! Olen käyttänyt toisia pohjustusvoiteitani muualle kasvoihin ja Essencen pohjustuspuikkoa sitten rasvoittuville kohdille. Tämä kombo on osoittautunut ihan super hyväksi!


Ihon pinnassa tuotetta ei erota ollenkaan värin puolesta


Tähän vielä lisäksi ostin Estee Lauderin Double Wear -meikkivoiteen ja ihoni on ollut ihan erilainen kuin alkusyksystä. Öljyisyyttä ei juurikaan pääse meikin läpi ja kasvot näyttävät paljon raikkaammilta kuin aiemmin. Voisin jopa sanoa, että ihoni näyttää päivän päätteeksi mattaiselta, johon olen tosi tyytyväinen! Jos sinä kamppailet näiden samojen asioiden kanssa, niin ehdottomasti suosittelen kokeilemaan tätä reilu 4 euroa maksavaa pohjustuspuikkoa.

Oletko sinä jo testannut tämän tuotteen ja mitä olit siitä mieltä?


Ei kommentteja