FENTY Beauty by Rihanna - Stunna Lip Paint 'UNBUTTON'

Fenty Beauty ei paljoa esittelyjä kaipaa, vaan jokainen kosmetiikasta kiinnostunut on varmasti siitä kuullut! Rihanna loi Fenty Beautyn, jotta jokaisella olisi mahdollisuus saada itselleen sopivat tuotteet  koostumuksiltaan ja universaaleilta sävyiltään. Fenty Beauty onkin saavuttanut melkoisen suosion ja on varmasti yksi tämän hetken suosituimmista kosmetiikkabrändeistä. Meidän suomalaisten harmikseen tätä ei saakaan kovin edullisesti tilattua Suomeen ja kovin montaa verkkokauppaakaan ei ole, josta tätä saisi meille. 

En ole kokeillut aiemmin mitään Fenty Beautyn tuotteita, mutta nyt kun Rihanna julkaisi uusia Stunna Lip Paint -sävyjä ja ystäväni oli juuri lähdössä ulkomaille reissuun, niin päätin toimittaa yhden kokeiltavaksi hänen mukanaan (onneksi on näin ihania ystäviä!). Stunna Lip Paint pakkauksena on todella ylellinen. Rihanna on kertonut tutoriaaleissaan halunneen tehdä tästä tuotteesta mahdollisimman kevyen, pysyvän ja pehmeän mattaisen. Ainutlaatuinen koostumus tässä vaatii sen, että tuote pakataan lasipulloon, sillä muovisessa pakkauksessa tuote ei ilmeisesti säilyttäisi samaa koostumustaan. Mulle tulee hieman kynsilakkapurkki mieleen pakkauksesta, mutta silti se on todella näyttävä ja ylellisen tuntoinen :)

Stunna Lip Paint, Unbutton

Sävyksi valitsin persikkaisen nudesävyn "Unbutton", joka näytti täydelliseltä juuri arkikäyttöön. Rakastan pitää nestemäisiä huulilakkoja päivittäin ja suosin sävyjä, jotka sopivat punaisten hiusteni kanssa yhteen tekemättä lookista liian meikattua arkena. Ensikosketuksena tuotteeseen laitoin sitä suoraan huulille. Ensin yllätyin siitä, kuinka vaalealta se näytti ja hetken olin, että voi ei...Ajattelin, että tämä on nyt sitten kuitenkin liian vaalea sävy minulle. Mutta kuivuessaan siihen tuli lisää tummuutta ja väri osoittautui aivan ihanaksi. Olen myös joinakin päivinä rajannut huuleni hieman tummemmalla nudella, joka tuo tähän kivasti syvyyttä. Koostumus oli erilainen kuin suosimissani Kylie Cosmeticsin huulilakoissa ja mieleeni tuli enemmänkin Jeffree Starin huulilakkojen ohut koostumus. Tuoksua tässä ei oikeastaan ole, ainoastaan se kemiallinen haju, joka on todella monessa kosmetiikkatuotteessa. Tätä kemiallista hajua ei kuitenkaan erota, kun tuotetta levittää huulille; ainoastaan, jos sitä haistaa suoraan purkista tai aplikaattorista. Tuotetta tulee aplikaattoriin todella runsaasti ja ehkä jopa hieman liikaa. Huulilakka on kuitenkin super helppo levittää ja se on todella pigmenttinen, eikä huulen pinta kuulla siitä läpi. Tämä hassun ja söpön näköinen aplikaattori toimii itse asiassa todella hyvin ja sillä saa huulilakan tarkasti huulten rajoillekin.


Stunna Lip Paint -aplikaattori

Sävy on kerta kaikkiaan täydellinen ja jopa minun todella vaalealla ihollani se näyttää kivalta. Joskus liian vaaleat nudet saavat huuleni katoamaan käytännössä kokonaan ja lookista tulee jotenkin haamumainen! Stunna Lip Paintia swatchatessa huomaa konkreettisesti, kuinka paljon tuotetta tulee kerrallaan; alla oleva swatch on tehty yhdellä dippauksella ja tuotetta jäi silti runsaasti vielä itse aplikaattoriin! Mutta mielestäni tämä ei ole ongelma, pyyhkäisen kärkeä aina hieman purkin reunoille ennen kuin levitän sen huulilleni ja se on sillä selvä. Huulilakka ei kuivu niin nopeaa kuin monet muut nestemäiset, vaan tässä on reilusti aikaa työstää se huulille.


Unbutton swatch

Unbutton huulilla

Stunna Lip Paint kestää huulilla mielestäni hyvin. Kestoksi luvataan noin 12 tuntia ja mielestäni tuote lunastaa sen lupauksen. Tämä ei ole kestoltaan verrattavissa esimerkiksi Kylien mattalakkoihin, mutta tässä on etuna se, että tuotetta voi kerrostaa ilman, että se menee ihan järkyttävän näköiseksi.  Myös koostumus on lähtökohtaisesti jo erilainen ja ohuempi. Jos syödessä tuotetta lähtee huulen sisäreunoilta, voi reippaasti vetää uuden kerroksen päälle tavallisen huulipunan tapaan. Stunna Lip Paintissa korostuukin mielestäni helppous käyttää tätä. Myöskin Unbutton -sävy on sellainen, josta ei niin huomaa, vaikka tuotetta lähteekin huulten sisäreunoilta. Kaikin puolin siis täydellinen arkisävy niin ulkonäöltä kuin käyttöominaisuuksiltaankin. 



Olen kyllä aivan myyty Stunna Lip Paint -huulituotteelle ja haluan ehdottomasti näitä lisää! Erityisesti se punainen sävy UNCENSORED kiinnostaa todella paljon. Miksei meille Suomeen voisi tulla Sephoraa, joka toisi mukanaan nämä kaikki ihanat tuotteet, joita meillä muuten on niin hankala tai kallista tänne tilata? 

Oletko sinä testannut Fentyn huulituotteita ja mitä olet niistä mieltä? Ja tärkeä kysymys: kuka muu kannattaa Sephoraa Helsinkiin ja miten me se tänne saadaan?! 😄 


Ei kommentteja