HUDA BEAUTY - The New NUDE -luomiväripaletti

Tämän ostamista ei kerta kaikkiaan voinut skipata. Voin rehellisesti sanoa, että tämä on kaunein luomiväripaletti, jonka olen nähnyt. Huda Beautyn "The New Nude" -luomiväripaletti kiinnitti koko maailman huomion, kun se ensimmäisen kerran näytettiin sosiaalisessa mediassa. Paletti on jotenkin täydellisen harmoninen muutamilla pienillä yksityiskohdilla, joihin katse kiinnittyy väistämättä! Omani tilasin Cult Beautysta julkaisupäivänä ja se tulikin perille reilussa viikossa - vaikka se viikko tuntui ikuisuudelta :)


Itse en ole Huda Beauty -brändin fani, enkä oikeastaan omista heiltä yhtään tuotetta entuudestaan. Ensimmäisen kerran harkitsin merkin luomiväripaletin ostoa, kun he hiljattain julkaisivat ne söpöt, värikkäät Obsessions -paletit! Aiemmat eivät ole värimaailmaltaan houkutelleet minua, mutta mulla ei ole ollut niitä kohtaan myöskään mitään negatiivisia ajatuksia. 

The New Nude paletti todellakin on uudenlainen nudemaailman paletti, joka sisältää paljon sävyjä, joissa on vaaleanpunaiseen, lilaan ja kupariin taitavia värejä. Olen todella vaaleaihoinen, joten sävyt näyttävät ihollani kirkkaammalta ja siksi niissä korostuvat vaaleanpunaiset ja lilat sävyt tavallista enemmän. Tummemmalla iholla sävyt olisivat enemmän nuden kaltaisia, kuin miltä ne minulla näyttävät. Paletissa on yhteensä 18 erilaista pigmenttiä; kymmenen mattaista, neljä heijastavaa duo-chromea, kaksi painettua glitteriä, yksi painettu helmiäissävy ja kirsikkana kakun päällä yksi peitevoide eli concealer -nappi. 


Pigmentti tuntuu suurimmassa osassa väreistä todella hyvältä ja pehmeältä; jonkin verran testaamani mattavärit varisevat, mutta mielestäni sen asian kanssa kyllä pärjää, kun on tarkkana.  Monesti tosi pigmenttiset sävyt voivat varista jonkin verran. Luonnonkarvasiveltimellä koskiessa näihin mattasävyihin osasta lähti aika paljon tuotetta irti, synteettisellä siveltimellä taas vähemmän. En kuitenkaan huomannut poskipäillä varissutta luomiväriä, joten ei ongelmaa!

Paletti on sävyiltään ihanan raikas ja innovatiivinen, duo-chromesävyt ovat kerta kaikkiaan niin upeita, että tuntuu ettei niihin raskinut koskea! Sävyillä on kivat ja yksinkertaiset nimet ja plussaa siitä, että ne on kirjoitettu värien alle. Ja concealer -napin lisääminen palettiin on mielestäni ihan huippu idea - ja yksi riittää. Itse en ole niiden palettien suurin fani, joihin on yhdistelty liian monta asiaa 😜 Esimerkiksi cut creasen tekeminen sujuu siis hyvin yksinkertaisesti tällä paletilla. Concealer oli koostumukseltaan ohut ja helposti levittyvän tuntoinen, kuten luomella on hyvä ollakin. 




Ei oikein mennyt nappiin painettujen glittersävyjen swatchaaminen, sillä niitähän ei voi vetää iholle, vaan ne tulisi painella paikalleen. Mutta sormella kokeillessa niissä oli super rikas ja glitterinen lopputulos. En malta odottaa, että pääsen testaamaan näitä luomelle - näiden nimittäin pitäisi pysyä luomella ilman glitterliimaa. Koostumus onkin luonnollisesti aivan erilainen kuin irtoglitterissä ja tämä on hieman kostean tuntoinen.

Olen käyttänyt luomiväripalettia nyt muutamana päivänä töissä ja tällä todella paletilla saa myös helpon ja nopean arkiluomivärin aikaiseksi, vaikka paletin ulkoasu on mielestäni jotenkin juhlavan näköinen. Testasin myös duo-chrome -sävyjä ja ne tarttui helposti luomelle ilman kosteutusta. Tuote tuntui siltä, että siitä varmasti saa todella näyttävän, hohtavan sävyn luomille parilla kerroksella. Alla muutama kuva, jossa testasin duo-chrome -sävyä 'Daydream' tavallisen, arkisemman lookin päälle - kuvissa sitä on yksi kerros ja silläkin saa aikaan jo kivan hohdon luomelle. 
  
Sävyt: bare, tickle, play, spanked, tease, daydream ja crave.
Huulet: Kylie Cosmetics, Koko Kollection; sävy bunny.

Onko sinulla haaveissa tilata tätä luomiväripalettia? Onko paletissa jokin, joka erityisesti kiinnostaa tai jokin, minkä takia tämä ei kiinnosta? :)

6 kommenttia

  1. Tämä on kyllä todella nätti paletti :O
    Bongasin siut Instan kautta ja nyt muistin etsiä siun blogin käsiini, mukavaa saada lukulistalle täytettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä todella nätti! Tosi kiva juttu, kun löysit tänne <3

      Poista
  2. Todella kaunis paletti, sopii hyvin sulle :) mulle ei ole tullut tästä ostohaluja, ehkä nuo glitterit on mulle liikaa ja muutenkin...hankala tilata tai jotain ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3! Ymmärrän, itsekin mietin et tuleekohan tätä käytettyä, mutta olen kyllä arkilookkiin löytänyt tästä kivoja sävyjä myös :)

      Poista