Kuivat huulet pusukuntoon!

Käytän päivittäin huulipunia ja erityisesti mattaisia huulilakkoja, jotka ovat tunnettuja siitä, että ne kuivattavat huulia. Olen kuitenkin päättänyt, että kun tykkään niistä niin paljon, niin sitten hoidan huuliani vain paremmin. Useina päivinä huuleni ovat todella koetuksella, kun testailen useita eri sävyjä ja pyyhin huuliani erilaisia puhdistusaineilla ja -liinoilla kokeilujen välissä. Aivan säälittää nyt, kun mietin, että millaisen rääkin huulet joutuu lähes päivittäin kokemaan, onneksi ne saavat hyvää hoitoa 😄

Minun päivittäiseen huultenhoitorutiiniin kuuluu ehdottomana ykköstuotteena ihan tavallinen Bepanthen-voide. Kaikille tuttu, kaikkeen käyvä rasva on ihan super hyvä huultenhoitotuote. Käytän Bepanthenia vähän maskin omaisesti joka yö; levitän sitä siis paksuhkon kerroksen huulilleni ja huultenympärysiholle ennen nukkumaanmenoa. Aamulla rasva on aina suurimmaksi osaksi imeytynyt ja huulet tuntuvat pehmeiltä ja ravituilta. Bepanthenia löytyy varmasti lähes joka kodin kaapista, joten ei muuta kuin testaileen! Lupaan, että huomaat erot melko pian. Bepanthenin purkki menee kyllä aina siihen kuntoon, et se ei ole kuvattavaa materiaalia 😅 Oon niin kaivannu siihen pumppua - ei tarvisi niin puristella, aina tulee jossakin vaiheessa reikä putkiloon ja sitten rasvaa on joka paikassa. 

Bepanthenin lisäksi käytän huulimaskeja, joista tällä hetkellä käytössäni on Kocostarin Lip Mask Black Cherry -hydrogeelinaamiot, jotka olen tilannut Noben verkkokaupasta. Tässä pakkauksessa  on yhteensä 20 kpl kirsikan tuoksuista naamioita ja ne tulevat tällaisessa ihanassa huulten mallisessa rasiassa, jossa on vesipisaroita päällä - aivan ihana pakkaus! Tämän säilyttää ihan tällaisenaan mielellään meikkipöydällä kivan ulkonäön vuoksi. Näitä pakkauksia löytyy erivärisiä, joissa on jokaisessa jokin oma uute ja ominaisuus, jolla se auttaa huulia voimaan paremmin. Black Cherry, joka minulla on, sisältää mustikkauutetta, jossa on antioksidantteja, joiden tiedetään uudistavan, rauhoittavan ja pehmentävän ihoa. Lisäksi näistä löytyy helmiuutetta, joka taas sisältää tärkeitä mineraaleja ja aminohappoja, jotka osaltaan kosteuttavat ja ravitsevat ihoa ja jopa lisäävät sen elastisuutta. 

Kocostar Lip Mask - Black Cherry

Kertakäyttöisiä hydrogeelinaamioita on helppo käyttää ja ottaa yksi naamio pakkauksesta mukana tulevalla pienellä lusikalla. Ilmatiivis rasia ja erillinen kansi auttaa säilyttämään naamioissa kosteuden ja seerumin niin hyvin, että maskit tuntuvat märältä. Tuoksu näissä on todella mieto, eikä jää tuoksumaan nenään enää käytön jälkeen. Jopa minäkin hajusteherkkänä pystyn käyttämään näitä ilman mitään ongelmaa.


Kocostar

Hydrogeelimaskit


Maskeja käytetään puhdistetulle iholle ja annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia. Itse saatan puhdistaa ihon suun ympäriltä ja käyttää maskia samalla, kun touhuan jotain muuta. Maski pysyy mielestäni melko hyvin paikallaan, mutta olen välillä joutunut painelemaan sitä paremmin kiinni ihoon tai nostamaan hieman ylemmäs. Tähän varmasti vaikuttaa huulten mallikin ja ihotyyppi. Olen kyllä tottunut sheetmaskien kanssa siihen, että niitä saattaa joutua hieman korjailemaan vaikutuksen ajan, varmaan tuttua myös muille niitä käyttäville 😊


Kocostarin huulimakseja saa myös yksittäispakkauksissa, joka on helppo tapa kokeilla, onko tämä itselle mieluisa tapa hoitaa huulia. Minäkään en ole vielä testannut kuin näitä mustia Black Cherry -makseja ja varmasti tulen kokeilemaan jotain muutakin väriä tästä kokoelmasta. Nämä on niin ihania talviaikaan, kun huulet kuivuvat muutenkin. 
Kocostar Lip Mask - Black Cherry

Ovatko huulimaskit sinulle tuttuja? Bongasin nämä muuten Hehkusta tarjouksesta 24.12. saakka, nyt kannattaa kokeilla jos nämä kiinnostavat! 


Ei kommentteja