Mrs. Claus -silmämeikki: jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain sinistä!

Kävin perjantaina ystäväni kanssa Helsingin Sokos -myymälässä etsimässä hänelle häämeikkiin sopivaa huulipunaa. Macin pisteellä myyjällä oli aivan ihana silmämeikki, johon heti kiinnitin huomion. Luomet oli jollakin jännällä tavalla hieman pronssiset, tavallaan ruskeat, mutta niissä kimalteli aivan selvästi sininen väri. Minun oli ihan pakko kysyä, että mitä hänellä on silmissä! Kyseessä oli tietenkin Macin oma tuote; pigmenttijauhe sävyssä 'Blue brown'. Ihastelin tuotetta, mutta jätin sen ostamatta, sillä ajattelin, että ehkä mulla ei tule käytettyä tuollaista irtopigmenttijauhetta ja toisekseen mulla on nyt hetkeksi tarpeeksi luomivärejä, joilla leikkiä. 😄Onneksi näin, koska tästä inspiroituneena tänään meikkaillessa vastaan tuli melko vastaavanlainen sävy omasta kokoelmasta!



Se löytyi yllättävän läheltä uusimmasta luomiväripaletista eli Kylie Cosmeticsin Chill Baby:stä sävy "Mrs. Claus" (Kylien sivujen mukaan metallic purple mauve). En tajua, miksen heti huomannut Sokoksella tuota yhtäläisyyttä, sillä olen paletista tuota sävyä kyllä ihaillut ja swatchaillut, mutta en ole vielä käyttänyt sitä silmämeikissä. Tästä sävystä hohtaa ihan selvästi sininen väri, mutta silti siinä on purppurainen/kuparinen pohjasävy - ei siis mikään perusväri! 


Tein tämänpäiväisen meikin käyttämällä aika yksinkertaisesti ja nopeasti. Pohjasävynä "Cuddle season", luomivakoon ja alaluomiin "Make magic"; tällä samalla sävyllä tein myös halo-efektin luomelle. Liikkuvalle luomelle laitoin tämän ihanan "Mrs. Claus" -sävyn, joka asettui mielestäni parhaiten paikalleen käyttämällä siveltimen sijaan sormea. Kokeilin myös märkää sivellintä, mutta sormi vei silti voiton. 😊 Silmän sisänurkkaan laitoin hieman "Jingle babya" ja ulkonurkkaa ja alaripsien rajaa tummensin vielä "Hello winter" -sävyllä.


Päätin olla todella rohkea ja levitin alaluomen vesirajaan sinistä kajaalia, mutta ei se toiminut yhtään tässä kokonaisuudessa, ei ainakaan tämä sininen, joka multa löytyi. Ehkä tummempi sininen olisi toiminut paremmin. Vaikka pyyhin kajaalin pois, se jäi sinnikkäästi kiinni ripsirajaani. Loppujen lopuksi tuo jäänyt värit näytti aika kivalta tässä lookissa!

Kylie Cosmetics - Chill Baby

Kylie Cosmetics - Mrs. Claus

Huulilla Too Faced Melted Matte sävyssä Sugar Cookie



Tämä kokonaisuus on mielestäni tosi kivan sävyinen, mulla ei ainakaan ole tullut käytettyä aiemmin vastaavaa yhdistelmää! Eli kiitos ihanasta ideasta Sokoksen Macin myyjälle, joka muutenkin auttoi meitä tosi paljon ja oli niin ystävällinen. Vältän ruskeita sävyjä itselleni, koska mulle itelle tulee todella pliisu ja väritön olo ruskean silmämeikin kanssa. Vaikka rakastan ruskeita meikkilookkeja muilla! Tällainen sopiva säväys jotain muuta sävyä ruskean kaveriksi taas toimii paremmin mulle 😊

Mitä olet mieltä tästä ruskean ja sinertävän yhdistelmästä?


Ei kommentteja