Ensikokemukset KICKS Beautyn syväpuhdistavasta ja edullisesta peel off -kasvonaamiosta!

Jouluna söin sata kiloa suklaata (ja kun mie sanon, että sata kiloa, niin sitä oikeasti meni ihan järjetön määrä - ei jäänyt viiteenkään rasiaan saldo 😅) ja muita herkkuja, enkä pitänyt ihonhoitorutiinista tarkkaa huolta, vaan suoraan sanottuna vähän laiskottelin. Tämähän yleensä kostautuu iholle ja epäpuhtauksia tulee enemmän, ainakin minulle. Lisäksi pohjoisen -20 asteen pakkanen oli aika isku kasvojen iholle, kun meillä etelässä oli pakkasta jouluun mennessä ollut maksimissaan viisi astetta! Joululoman jälkeen on oikein loistava ottaa kunnon tehopuhdistuskuuri iholle ja minimioida epäpuhtaudet - detox my ass off niin sanotusti! Itse hankin tähän tarkoitukseen KICKS Beautyn Face Mask Kitin, joka sisälsi sekä syväpuhdistavan naamion että spatula -meikkilastan.

*sisältää affiliate-linkkejä

KICKS - Face Mask Kit

Tämä Face Mask Kit taitaa olla loppunut Kicks.fi -sivustolta ainakin, mutta naamio* ja sivellin* ovat molemmat myynnissä myös erikseen. Kicksin nettisivuilla tämän naamion kerrotaan irrottavan kasvoilta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa, kun naamio irrotetaan kasvoilta. Naamio sisältää puhdistavaa savea, ihohuokosia supistavaa ja virkistävää mentholia sekä rauhoittavaa uutetta. Tämän naamion pitäisi sopia kaikille ihotyypeille, eikä herkkäihoiselle puolisollenikaan tullut tästä mitään reaktiota iholle. Tällaiselle pintakuivalle iholle, jossa on paljon kuivunutta ihosolukkoa sisältäviä kohtia, tämä naamio on kyllä aivan loistava. Kuolleen ihosolukon saa kätevästi irti ja samalla lähtee myös muita epäpuhtauksia.


Koostumus tuotteessa on mielestäni kosteusvoidemainen, hieman paksumpi. Kuitenkin sen verran juoksevaa, että se liikkui lastassa jonkin verran ja sen levittäminen oli helppoa. Tuoksu oli mieto ja en kiinnittänyt siihen oikeastaan sen suurempaa huomiota, joka on mielestäni suuri plussa! Käyttäisin mieluiten hyvin miedosti hajustettuja tai jopa hajusteettomia ihonhoitotuotteita. 



Siveltimen avulla naamio oli kyllä helppo levittää kasvoille ilman, että tarvitsi käsiä sotkea ollenkaan. Siveltimen/spatulan pää on valmistettu silikonista, joten sen puhdistaminen on helppoa ja se on myös hygieeninen. Aion todellakin hyödyntää tätä sivellintä myös muiden naamioiden levittämiseen! Tätä samaa työkalua voisi käyttää myös maskin irrottamiseen, mutta minusta maskin irrottaminen on koko hoitorutiinin kohokohta ja mielelläni teen sen käsin nauttien jokaisesta repaisusta. 😂 

KICKS BEAUTY Face Mask Kit

Naamio levittyi kasvoille melko helposti, mutta huomasin itse tekeväni ehkäpäs liian ohutta kerrosta, joka olisi varmaan kuivuessaan tehnyt irrottamisesta vaikeampaa. Tuotetta pystyy kuitenkin lisäämään niin kauan kuin se on märkä/kostea, joten levitin nopeaa toisen kerroksen ohuiden kohtien päälle, varsinkin niille alueille, joissa on paljon epäpuhtauksia (leuka, nenä ja otsa).

Charcoal Powder Peel Off Mask

Peel off -maski tuntui ihanan virkistävältä kasvoilla ja siitä tuli jopa hieman viileän tunne iholle. Kuivumiseen meni noin kymmenisen minuuttia ja kiristävän tunteen tullen arvelin, että se on kohta valmis irrotettavaksi. Naamion olisi saanut levitettyä hieman siistimminkin, kuin miten se mulla tuli. Pidin ehkä liian kiirettä, kun ajattelin sen kuivuvan vielä nopeampaa kuin miten se kuivui, enkä sen vuoksi kiinnittänyt tarkempaa huomiota reunoihin ja ulkonäköön. Pääasia, että tuotteen sai testattua! Testasin tätä myös puolisoni kasvoille ja sain kyllä aika siistin näköisen naamion aikaiseksi. 😏

FACE DETOX!

Irrottaminen oli melko helppoa ja purkin takana olevassa ohjeessa neuvottiin lähtemään leuasta liikkeelle kohti otsaa. Ensimmäisen irtonaisen paikan tekeminen otti pienen hetken, mutta kun naamiolle oli saanut alun, niin homma oli hyvinkin simppeliä. Jos joku herkkähipiäinen miettii, että miltä irrottaminen tuntui, niin se ei sattunut yhtään! Tämä ei siis liimautunut superliiman tavoin kasvoille, jota olisi itkun kanssa tarvinnut irrottaa.

Nenän alueen maski irrottamisen jälkeen

Posken alueen maski irrottamisen jälkeen

Naamion poistamisen jälkeen iholle jäi hieman kuivahtanut olo, mutta todella puhdas. Itse laitoin kosteusvoidetta tämän jälkeen ja voit vitsit ku tuli ihana ja fresh tunne! Kuten kuvista näkee, niin kyllä naamio veti epäpuhtauksia selvästi irti iholtani. Nenän seudulta olisi voinut lähteä enemmänkin, mutta olin kuitenkin tyytyväinen tähänkin. Varsinkin kuivahtanut ja kuollut ihosolukko irtosi, joka on suuri plussa. Nyt aion ehdottomasti testata laittaa tuotetta vain ongelmakohtiin ja katsoa vielä tarkemmin, miten se toimii niihin ikään kuin mustapäälaastarina.

Nyt mulla on teille sellainen kysymys, johon itse en tiedä oikeaa vastausta; pitääkö mielestäsi naamiot/mustapäälaastarit irrottaa iholta hitaasti ja nopeasti repaisemalla? Itse suosin tuota hidasta, mutta kumpi näistä on oikeasti parempi tai oikeaoppisempi tapa..? 




4 kommenttia

  1. Kysymykseesi en osaa vastata, kun niin harvoin peel off naamioita käytän, mutta postauksesi oli kyllä mielenkiintoinen! Pitäisi varmaan testata itsekin tätä Kicksin naamiota, kun nämä ei kovin kalliitakaan ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä oli kyllä kiva, minun mielestä hinta-laatusuhde kohdallaan :)

      Poista
  2. Itse vedän hitaasti naamiot pois :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on minustakin parasta :D voi kattoa samalla oikein läheltä, et mitä kaikkea sieltä irtoaa!

      Poista