Ensikokemuksia korealaisen Huxleyn 'Secret of Sahara' -ihonhoitosarjasta

*sisältää mainoslinkkejä



Huxley* on korealainen ihonhoitobrändi, jonka nimi on kantautunut varmasti jo useimpien korviin. Kyse on aivan ihanasta tuotesarjasta, jonka upea minimalistinen ulkonäkö on houkuttanut monia kokeilemaan näitä tuotteita. Unohtamatta Ostolakossa-blogin Virven kehuja tuotteista (lue: Virve on ihonhoidon jumalatar)! Minulla oli entuudestaan tästä sarjasta erittäin suosittu kasvovesi Huxley Toner; Extract it ja ihana kauneuden verkkokauppa Nobe* lähetti minulle pr-paketin, joka sisälsi Huxleyn muita suosittuja tuotteita, jotka todella useasti ovat verkkokaupoista loppu, niin suuren suosion tuotteet ovat saaneet. Olen testannut tuotteita nyt noin kymmenen päivän ajan ja halusin jakaa ensikokemukset näistä teidän kanssanne!


Huxley - Secret of Sahara


Varmastikin minulle mielenkiintoisin tuote pr-paketissa oli Huxleyn Gel Cleanser; Be Clean, Be Moist -puhdistusgeeli*. Tämä on tuote, joka on ollut loppu joka kerta, kun olen sen päättänyt tilata. Hellävarainen puhdistusgeeli puhdistaa iholta meikin sekä muut epäpuhtaudet samalla kosteuttaen ja hoitaen ihoa. Puhdistuksen jälkeen kasvoille jää ihanan puhdas tunne, mutta ei kiristävä. Tuotetta riittää yksi pumpun painaus kädelle, joten se on todella riittoisa. Geelimäinen puhdistusaine vaahtoaa, kun sen levittää kasvoille tai hieroo sormien välissä. Olen tykännyt tästä puhdistusaineesta tosi paljon ja odotan innolla, miten tämä vaikuttaa ihooni pidemmällä aikavälillä säännöllisesti käytettynä.  Huxleyn tuotteissa, kuten tässäkin, on melko voimakas tuoksu, mutta itselleni se ei ole liian vahva eikä parfyyminen, vaikka suosin usein hajusteettomia tuotteita. Ensimmäiseltä nuuskaisulta se tuntui voimakkaalle, mutta nyt siihen on jo tottunut ja se tuoksuu mielestäni hyvälle. Suurimmassa osasta tuotteita on sellainen kukkainen ja raikas tuoksu!


Huxley - Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist


Toinen Huxley-tuote, joka Noben lähettämästä pr-paketista löytyi oli Huxley Essence; Grab Water -hoitoneste*. Hoitoneste itse asiassa oli sellainen, joka minun ihonhoitorutiinistani puuttui, joten tämä tuli loistavaan saumaan. Ihanan kevyt, mutta super kosteuttavan tuntoinen hoitoneste ravitsee ja suojaa ihoa ja siitä saa kyllä juuri sitä tehokosteutusta, mitä iho usein tarvitsee. Hoitonestettä on helppo levittää kosteusvoiteen alle, sillä se imeytyy nopeasti ja tämäkin on riittoista tuote; yksi tippa hoitonestettä riittää kasvojeni kuivien kohtien kosteutukseen oikein loistavasti. Tästä ei jää tahmeaa tunnetta iholle, eikä se sisällä parabeeneja tai mineraaliöjyjä. Hoitoneste sisältää mm. kaktusviikunan siemenöljyä, amazoninrypäleyrttiuutetta, acai-marjauutetta sekä japaninaprikoosiuutetta - aika ihanan kuuloiset ainesosat, eikö?! Ensivaikutelma tuotteesta on se, että tulen niin tarvitsemaan tätä talvella. Tarvitsen sitä nytkin ihoni kuiviin kohtiin, mutta voisin kuvitella tämän olevan talvi-ihoni pelastus! Hoitoneste sopii siis erityisesi kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

Huxley Essence; Grab Water




Kolmas pr-paketista löytyvä tuote oli myös sellainen, jota olin yrittänyt kärkkyä verkkokaupasta ajoittain; Huxley Sleep Mask; Good Night* -yönaamio. Minun ihan ensimmäinen yönaamioni! En olisi voinut paremmalla aloittaa, sillä olin aiemmin pelännyt yönaamioiden olevan tahmaisia ja ahdistavan tuntoisia ja ajattelin, että takuulla heräisin aamulla kasvot tyynyliinaan liimattuina kiinni. Tämä osoittautui kuitenkin heti ensimmäisen yön jälkeen ihan toisenlaiseksi kokemukseksi. En herännyt kiinni liinavaatteista kiinni ja kasvojen pesun jälkeen ihoni oli niin pehmeä, että en rehellisesti sanottuna ole tuntenut sen olevan niin pehmeä aikuisiällä ollenkaan. Mikään tässä yönaamiossa ei ollut lähmäistä, eikä tahmaista ja sen käyttö tuntui todella miellyttävältä. Jos olet epäröinyt yömaskin käyttöä, niin voin lämpimästi suositella tätä yönaamiota. Et takuulla tule pettymään! Myös tässä tuotteessa on ihania aineisosia (mm. kaktusviikunan siemenöljyä sekä rohtosammakonputken uutetta), jotka rauhoittavat ärtynyttä ihoa samalla sitä kosteuttaen. Tuotteessa on geelimäinen koostumus ja mieto tuoksu. Olen käyttänyt tuotetta nyt noin neljä kertaa, eli pari kertaa viikossa. Tämäkin tuote on tosi riittoista, eli yömaskista riittää kyllä pidemmäksi aikaa.

Huxley Sleep Mask; Good Night


Noben lähettämästä pr-paketista löytyi myös Huxleyn oma kangasnaamiopaketti 'Oil and Extract'*. Paketti sisältää kolme yksittäispakattua kangasnaamiota, joiden pakkauksissa on kaksi osaa; yläosassa itse kangasnaamio hoitonesteessä ja alaosassa erillisenä öljy. Pakkauksen alaosassa oleva öljy puristetaan taittamalla pakkausta kolme kertaa alareunasta (paketista löytyy kuvaohjeet), kunnes öljy sekoittuu yläosassa olevaan kasvonaamioon ja hoitonesteeseen. Tämän jälkeen pakkausta puristellaan niin, että kaikki ainesosat sekoittuvat keskenään ja naamio on valmis käytettäväksi. En ole kovin monen kangasnaamion jälkeen tuntenut ihoani näin kosteutetuksi, kuin näiden! Sheetmaskissa oli myös mielestäni hyvä istuvuus, se oli helppo asetella kasvoille ja hoitoneste ja öljy imeytyivät hyvin ihoon. Tämä ei myöskään kutittanut ihoani, niin kuin joskus kangasnaamioilla on taipumus tehdä niiden kuivuessa kasvoilleni. Hoitonestettä ja öljyä jäi reilusti yli, joten laitoin ne yöksi jääkaappiin ja käytin seuraavana päivänä.

Huxleyn kangasnaamiot


Huxley-perheeseeni kuuluu tosiaan myös itse hankkimani Huxley Toner; Extract it -kasvovesi*. Tämän kasvoveden sanotaan olevan täydellinen kosteuttava kaipaavalle ja se pitää kyllä paikkaansa. Myös puolisoni on käyttänyt tätä ja hänellä on kuiva iho. Itse olen kokenut tämän todella hyväksi kosteuttajaksi ja puolisoni oli samaa mieltä! Kasvovesi on tärkeä osa ihonhoitorutiinia, sillä se valmistelee ihon vastaanottamaan seuraavien hoitotuotteiden tärkeät ainesosat ja ehkäisee ihon kuivumista. Myös tässä Huxleyn tuotteessa on kaktusviikunan siemenöljyä sekä lisäksi marokkolaisen kartanoruusun uutetta. Käytimme ensin tätä vanulappujen avulla, kunnes huomasimme että tuotetta meni ihan turhaan hukkaan ja siirryimme levittämään tämän kasvoille käsin. Ihan super hyvä kasvovesi, jossa on Huxleyn kukkainen ja raikas tuoksu, joka ei kuitenkaan jää iholle pitkäksi aikaa.



Olen todella kiitollinen Nobe Beautylle pr-paketista, joka sisälsi näitä ihania tuotteita! Huxley on sellainen brändi, joka varmasti tulee jäämään minun ihonhoitoruutineihini ja suosittelen sitä kyllä kaikille - varsinkin kuivaihoisille. Itselläni on rasvaisuuteen taipuvainen iho, mutta myös rasvoittuva iho kaipaa kosteutusta, jotta iho pääsisi tasapainoon ja ei rasvoittuisi niin paljon.

Oletko sinä jo kokeillut tätä hypetettyä tuotesarjaa?




  

6 kommenttia

  1. Huxley kuuluu ehdottomasti suosikkeihini! :) Mulla on kasvovesi, puhdistusgeeli ja yönaamio ja kaikki on kyllä aivan loistavia! Tykkään myös noiden tuoksusta hirmuisesti :) sheet mask kuulostaa kyllä jännältä ja hyvältä, mutta niitä en ole vielä raaskinut ostaa testiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, tosi hyviä tuotteita kyllä kaikki nämäkin :) meiltähän löytyy melkein sama setti!

      Poista
  2. Oi mikä setti <3 Ja niin kaunis postaus, teksti, kuvat ja kaikki <3 Oli ilo lukea :) Nyt tiedän mihin verkkokauppaan suuntaan seuraavaksi ja mitä ostoskorini sisältää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Tästä sarjasta oli kyllä ilo kirjoittaa ja kertoa muillekin!

      Poista
  3. Hyvä postaus! :) Kiinnostuin etenkin tuosta yönaamiosta ja puhdistusgeelistä. Pitääpi ottaa kokeiluun jossakin kohtaa!

    VastaaPoista