LIME CRIME Venus XL 2 -luomiväripaletti

Tässä se vihdoin on - ja se on rakkautta ensisilmäyksellä! Lime Crimen Venus XL 2 -luomiväripaletissa on monia vaihtoehtoja vihertävistä kuparisiin ja vaaleanpunaisiin sävyihin. Ensimmäisenä huomioni kiinnitti tuosta luomiväripaletista löytyvä mattavihreä sävy "Sage". Minun luomiväripaleteistani ei yhdestäkään löytynyt noin kauniilta näyttävää vihreää! Muutenkin värimaailma paletissa on uskomattoman kaunis ja seesteinen. Tässä postauksessa tulet näkemään paremmin luomiväripaletin sisällön, muutaman silmämeikin (joista toisesta tuli kyllä lempparini) ja swatchit sävyistä!

Lime Crime - VENUS XL 2

Paletissa on tosiaan toinen toistaan upeampia sävyjä, joista en ole läheskään kaikkia vielä silmämeikissä ennättänyt kokeilemaan. Luomiväripaletissa on enimmäkseen metallisia eli shimmersävyjä ja mattaisia sävyjä onkin vain neljä. Jotta palettia pystyy hyödyntämään mahdollisimman monipuolisesti, täytyy mielestäni mattasävyjä käyttää lisäksi joistain muista paleteista / yksittäisistä luomiväreistä. Mutta minua se ei haittaa, pelkästään tälläkin paletilla saa monta ihanaa silmämeikkiä aikaan! Jos mattasävyjä lisää muista paleteista, niin tällä voi saada vaikka mitä aikaiseksi. 😊

Venus XL 2

Lime Crime - Venus XL II sävyt

VENUS XL 2 swatchit

Lime Crime on minulle merkkinä melko vieras, en ole aiemmin kokeillut yhtään heidän tuotteistaan, enkä juuri lukenut käyttökokemuksia esimerkiksi luomiväreistä. Olin siis avoimin mielin tuotetta ja merkkiä kohtaan. Moni yllä nkäyvistä sävyistä ei tule täysin edukseen kameran kuvissa, sillä niissä oli yllättäviäkin sävyvivahteita; esimerkiksi valkoiselta näyttävä sävy "Radiant" on aivan ihana unicornsävy, jossaa valossa heijastuu vaaleanpunainen glitter!

Mattavihreää halusin kokeilla tietenkin heti - sitähän olin eniten odottanut muiden vihreiden sävyjen lisäksi! Täytyy myöntää, että ensikosketuksella mattavihreä sai minut pettymään. Se muistutti luomella enemmän harmahtavaa kuin vihreää. Ensimmäinen tällä paletilla tekemäni silmämeikki ei ollutkaan aivan sellainen kuin olin ajatellut ja se ei päätynyt kuvattavaksi. Sekin oli sievä, mutta ajattelin tosiaan, että sävy olisi ollut paljon intensiivisempi. Seuraavalla kerralla päätin kokeilla vihreää uudelleen ja huomasin, että se olikin parempi ns. pakata luomelle ennen kuin sitä lähtee suoraan häivyttämään. Mitä enemmän kerrostin tuotetta, sitä vihreämmältä se alkoi näyttää! Sainkin aikaan vihreän silmämeikin, joka näytti päivänvalossa tosi kivalta ja vihreältä. Kuitenkaan sävy ei ole aivan niin vihreä ja pigmenttinen, miltä se tuotteen mainoskuvissa näyttää.

Sävyt Sage, Ivy, Myth ja Obscure

Vihreä silmämeikki

Kokeilin kuitenkin toisen tyyppistäkin silmämeikkiä, josta tuli varmaan kaikkien aikojen suosikkini. En muista, että olisin värimaailmallisesti tykännyt mistään tekemästäni meikistä näin paljon. Katsoin Youtubesta Beauty Distrcitin tutoriaalin ja valitsin sävyt sen mukaan. Rakastuin näiden sävyjen komboon! Se yhdisti kivasti vaaleanpunertavan, vihreän ja pirteän limenvihreän, jotka paletista löytyvät.

Venus XL 2

Limenvihreä Obscure silmien sisäkulmissa 



Huulilla Jeffree Starin "Nathan" ja päällä Essencen huulikiilto sävyssä "Let's Pumpkin Up"


Tämä on varmasti sellainen silmämeikki, jota tullaan näkemään minulla kevään ja kesän aikana - jotenkin ihanan raikas kokonaisuus mielestäni ja limenvihreä tuo siihen oman lisänsä! Näitä sävyjä voi mielestäni käyttää arkenakin, eikä meikki näytä liian värikkäältä. Tästä saisi metallisemman käyttämällä esimerkiksi Macin Fix+ -suihketta tai muuta vastaavaa tuotetta korostamaan metallisävyjen shimmeriä ja kastelemaan luomivärisivellintä.



Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen tähän palettiin!
Tässä luomiväripaletissa olevat sävyt ovat osa sellaisia, joissa on mielettömän hyvä pigmentti ja toisissa taas sävyä saa kerrostaa. Muutama pigmenttisempi sävy oli melko varisevaa, mutta sekään ei haittaa, jos osaa varautua. Kaikki kokeilemani sävyt kuitenkin häivyttyivät super hyvin. En osaa sanoa, onko värimaailma mitenkään erikoinen, mutta se miellytti minun silmääni aivan älyttömän paljon. Tällä paletilla onnistuu varmasti tekemään myös upeita kuparisia ja ruskeita silmämeikkeijä, vaaleanpunaisista puhumattakaan. Kuvittele niihin tuo limenvihreä lisäksi! 😍 


Mitä mieltä olit silmämeikeistä? Miellyttääkö sinua paletin värimaailma?

4 kommenttia

  1. Upea paletti! Ja niin kauniita meikkejä olet sillä tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä paletissa on kyllä sitä jotain, mikä miellyttää minunkin silmää! Ja kiitos paljon <3 <3

      Poista
  2. Ääh tulikohan se eilinen kommentti perille kun puhelimella väpelsin...mutta ihana paletti, tuli vähän himo tätä kohtaan ;D Sage on kyllä mahtiväri ja vitsit miten upeita meikkejä olet tehnyt! Ihan sun näköisiä ja värisiä, sopivat sulle niin hyvin <3 äääh mikä himo nyt on, upeita värejä mutta kaipaisin enemmän mattaa mutta sitähän saa aina lainattua muualta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! Kommentti on jäänyt johonki bittiavaruudessa pyörimään. :D Se on kyllä
      tämän paletin ainoa ”miinus” tuo mattasävyjen puuttuminen. Ihan muutaman matan ku olis saanu lisää, niin tätä ei olis moni pystyny vastustamaan ;)

      Poista