TONYMOLY vs mustapäät!

Nyt on taas lähdetty taistoon mustapäitä vastaan! Vaikka eikös näitä vastaan taistella lähes tulkoon aina :D Nyt kun ihanaa TonyMolya saa myös Suomesta ihan kivijalkakaupasta, kannattaa taistoon napata mukaan söpö kananmunan näköinen Egg pore blackhead steam balm! Tämä on siis aivan huippu tuote, joka oikeasti puhdistaa ihohuokosia ja poistaa mustapäitä. Nenän ja leuan alueeni ovat huomattavasti puhtaampia kuin ennen tämän tuotteen käyttöä.




Tämä ylisöpön näköinen itsestään lämpiävä voide on helppo ja vaivaton levittää ja olen kokenut sen oikeasti auttavan mustapäiden puhdistuksessa. Tuote avaa ihohuokosia ja siten pääsee kunnolla puhdistamaan niitä, jonka ansioista ihohuokoset eivät erotu meikin alta itselläni niin selvästi ja mustapäät ovat vähentyneet huomattavasti. Vaikka tässä tuotteessa ei varsinaisesti ole ihohuokosia supistavia ominaisuuksia, mielestäni niiden puhdistaminen muuttaa ihohuokosten ulkonäköä ehdottomasti ja meikki näyttää paremmalta!



Mustapäävoide sisältää hiiltä, munankeltuaista ja merisuolaa, joilla on puhdistavia sekä kosteuttavia ominaisuuksia. Voide on koskemattomana kirkasta, mutta muuttuu käsiteltäessä ja lämmetessä valkoiseksi! Voidetta hierotaan ongelma-alueille noin 3-5 minuutin ajan, jonka jälkeen se pestään pois veden avulla.  Voidetta on mielestäni aivan ihanaa hieroa iholle ja mustapäiden alueelle; se tuntuu todella miellyttävältä ja siinä on mukava, sitruunainen tuoksu (eli ei tuoksu kananmunalle :D), joka ei kuitenkaan jää iholle liiaksi tuoksumaan puhdistuksen jälkeen. 


 Mikä voiteen kanssa on mielestäni poikkeavaa muihin kokeilemiini tuotteisiin verrattuna on se, että iholle ei jää ollenkaan kiristävä tunne käytön jälkeen. Iho tuntuu mielestäni kosteutetulta! Voide sisältää E-vitamiinia, joka on varmasti munankeltuaisen lisäksi syy kosteutetulle tunteelle. Tuotetta on suositeltu käyteyttävän 1-2 kertaa viikossa, joten voide on todella riittoisaa, mutta tehokasta. Tämä voide on tullut jäädäkseen minun ihonhoitorutiiniini ja suosittelen sitä kyllä muillekin kunnon kotipuhdistusta kaipaaville. Voidetta saa ainakin Sokoksilta sekä Bearelin verkkokaupasta. <3


Ei kommentteja