Testissä beautyblender BOUNCE meikkivoide sekä The Leveler primer

*mainoslinkit merkitty tähdellä

Beautyblenderin meikkivoide on vihdoin tullut pohjoismaihin ja Suomeen! Beautyblender on merkkinä useimmille tuttu heidän kuuluisasta meikkisienestään, jota voi käyttää sekä kuivana että kosteutettuna, ja joka on nähty varmasti jokaisen kaunesgurun ja kosmetiikkabloggaajan kädessä. Olin super innoissani, kun kuulin heidän meikkivoiteestaan ensimmäisen kerran ja vielä enemmän innoissani, kun se saatiin meille Suomeen! Ihana Nobebeauty (NBI Nordic Beauty Import Ltd) lähetti minulle pr-näytteenä *BOUNCE -meikkivoiteen sävyssä 1.40N sekä The Leveler -meikinpohjustusvoiteen sävyssä Light/Medium, joten olen päässyt testaamaan tuotetta jo useamman päivän ajan. 

beautyblender The Leveler primer & beautyblender BOUNCE


beautyblender BOUNCE -meikkivoide
Tämä hauskan ulkomuodon omaava meikkivoide BOUNCE Liquid Whip Long Wear -meikkivoide sisältää mm. hyaluronihappoa sekä koivu-uutetta, jotka yhdessä suojaavat ja kosteuttavat ihoa. BOUNCE -meikkivoiteen sanotaan olevan pitkäkestoinen, helposti kerrostettavissa sekä silkkisen pehmeä koostumukseltaan. Lopputuloksen luvataan olevan mattainen, mutta silti sen pitäisi näyttää siltä kuin se olisi niin sanotusti toinen ihosi. Meikkivoidesarja sisältää 40 eri sävyä, joten valikoimaa on runsaasti ja suurin osa varmasti löytää tästä itselleen sopivan sävyn. BOUNCE on myös eläinkokeeton ja vegaaninen!

beautyblender BOUNCE -meikkivoide

beautyblender BOUNCE 1.40N


beautyblender BOUNCE - pakkaus
Pakkaus on todella hauska, innovatiivinen ja sitä voi käyttää myös meikkivoiteen alustana, josta meikkivoiteen voi ottaa tai sekoittaa siinä vaikka kahta eri sävyä keskenään. En tiedä, kuinka monelle se on tarpeellinen, mutta itse joudun monesti sekoittaamaan eri sävyjä/vaalennussävyä joukkoon, joten tämä tulee mulle kyllä käyttöön ja tarpeeseen. Meikkivoiteen saa myös tasaisesti meikkisieneen tällä alustalla. Pinta on tosi liukas, joten sen on helppo puhdistaa. Meikkivoiteen voi halutessaan pumpata suoraan tuohon BOUNCEn omalle alustalle tai sitten tavallisen pumppupullon tapaan meikkisienen/-harjan päälle. Pakkauksessa itsessään on yhteensä 30ml meikkivoidetta eli hyvän kokoinen! Pakkauksen takana on myös kätevä lukko, joka lukitsee purkin niin, että tuotetta ei pääse valumaan pois. Kätevä vaikkapa reissuilla!

BOUNCE

BOUNCE

beautyblender - The Leveler Face Primer -meikinpohjustaja
The Leveler -meikinpohjustaja on erityisen hyvä normaalille/rasvoittuvalle iholle, sillä se hillitsee ihon kiiltoa ja lukitsee meikin paikalleen pidentäen sen pysyvyyttä iholla. Meikinpohjustaja sisältää niasiiniamidia, joka auttaa vähentämään ihon punoitusta, tasoittaa ihon pintaa ja pienentää ihohuokosia. Tässä on paksu, mattainen koostumus ja se häivyttää ihohuokosia selvästi jo levittäessä.  Primer on tosiaan paksu koostumukseltaan, mutta se leviää kasvoille suhteellisen hyvin.  


beautyblender The Leveler -meikinpohjustusaine


beautyblender BOUNCE - lopputulos kasvoilla
BOUNCEssa on aivan mielettömän ihana koostumus. Se kirjaimellisesti leviää iholleni kuin voi. Verrattuna esimerkiksi Estee Lauderin Double Wear -meikkivoiteeseen, tässä on työstäaikaa huomattavasti paljon enemmän eli tämä ei kuivahda niin nopeaa paikalleen. Olen testannut levittää meikkivoidetta sekä kuivalla (beautyblenderiä tulisi aina käyttää kosteutettuna!) että kosteutetulla beautyblenderillä ja lisäksi Real Techniquesin meikkivoidesiveltimellä/-harjalla. Meikkivoide toimii näiden kaikkien kanssa! Olen kokeillut tätä ohuelti kasvoilla sekä kerrostamalla ja molemmat tavat toimivat BOUNCEn kanssa. Ihosta ei tule ollenkaan kakkuisen näköinen, vaan se säilyttää kuulauden ja raikkauden. Mielestäni tulos ei ole täysin mattainen, mutta se voi johtua oman ihostani, sillä se on rasvoittuva sekaiho ja varsinkin tähän aikaan vuodesta rasvaisuus puskee läpi ihosta herkästi. Lopputulos kuitenkin on todella raikas, tasainen ja luonnollisen näköinen. 

Vasemmalla ilman meikkivoidetta, oikealla meikkivoiteella


beautyblender BOUNCE - pysyvyys
BOUNCElle luvataan 24h pysyvyys eli se on pysyvyydeltään todella pitkäkestoinen. Olen testannut tuotetta työpäivän aikana, migreenissä kotisohvalla sekä normaalisti liikkuen ja touhuten päivän aikana. 😄 Iho säilyy kyllä raikkaan näköisenä kaikkien näiden aikana ja iho näyttää tasaiselta. Meikkivoide pysyy myös mielestäni hyvin paikallaan! Ihon rasvoittumista tämä ei minun kohdallani kokonaan pysty hillitsemään (en ole varma pystyykö mikään), vaan meikkipohja vaatii hieman freesaamista päivän mittaan, jos haluaa että se säilyy enemmän mattaisen näköisenä. En koe tätä itse ongelmaksi, sillä tämä on pitkälti omasta ihostani johtuva seikka, johon ei ole muutkaan meikkivoiteet pystyneet kunnolla vaikuttamaan. Ystäväni oli hankkinut tämän saman setin Ruotsin puolelta ja hänellä on myös rasvoittuva iho. Hänen kohdallaan tämä oli taas pystynyt täysin hillitsemään rasvoittumisen ja hän oli todella tyytyväinen lopputulokseen ja pysyvyyteen! Eli kyllä tämä parhaassa tapauksessa puree hyvin myös rasvoittuvaan ihoon, vaikka omaani joudun puuteroimaan hieman päivän mittaan.  

Lopullinen meikkipohja / beautyblender BOUNCE


Kaiken kaikkiaan tykkään tästä ihan tosi paljon! Pitkästä aikaa sellainen meikkivoide, että lopputulokseen on tyytyväinen jo levitysvaiheessa ja sama fiilis säilyy myös pidemmälle. Uskon, että myös he, jotka eivät ole niin mattaisen lopputuloksen ystäviä, voivat tykätä tästä kuitenkin! Lopputulos ei tosiaan ole puuteroidun mattaihon näköinen.

Onko joku muu suunnitellut hankkivansa beautyblenderin primerin tai meikkivoiteen?


14 kommenttia

 1. Ihania kuvia :) Mä oon kans odottanut tätä meikkivoidetta Suomeen jo pitkään! Tänään ekaa kertaa testailin ja täytyy sanoa, että vaikuttaa kyllä tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Uskon et tämä on sellainen, josta moni tykkää!

   Poista
 2. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Täytyy ostaa testiin. Tykkään etenkin purkin muotoilusta ja kätevä tuo sekoitus alusta👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans tuosta purkista :) kannattaa kyllä kokeilla!

   Poista
 3. thebeautysquares/ Emma9. toukokuuta 2019 klo 8.42

  Ehdottomasti kiinnostaa! Jos meikkivoiteen luvataan näyttävän raikkaalta ja ei-kakkuiselta ja olevan pitkäkestoinen, niin kiinnostaa kyllä :) ja paljon hyviä arvosteluja saanut tämä tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tää ei tosiaan näytä yhtään kakkuiselta ja helppo työstää + kerrostaa :)

   Poista
 4. enpäs ole tuosta meikkivoiteesta vielä kuullutkaan! vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta ja ihan kokeilemisen arvoiselta tuotteelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä on! Pitkästä aikaa sellainen meikkivoide, joka tuntuu heti levittäessä todella miellyttävältä :)

   Poista
 5. Erittäin hyvä ja pakkaus on ihana myös. Tuollainen pohjustusaine pitäisi vielä hankkia, toimii ja pysyy varmaan vieläkin paremmin sen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Primer on kyllä hyvä, paljon paksumpi kuin mitä olen aiemmin käyttänyt, mutta todella toimiva :)

   Poista
 6. Vaikuttaa lupaavalta, ja tosi mielenkiintoiselta :) Voisin hyvin hankkia testiin jossain kohtaa!

  VastaaPoista
 7. Tämä kiinnostaisi, mutta olen muutamilta kuullut että tässä olisi melko paksu koostumus. Hmm hmm hmm. Sulla näyttää kyl kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun makuun ei oo paksu! Mut olen kyllä peittävien meikkivoiteiden ystävä, joten en tiedä olenko paras arvioimaan :D

   Poista