Parhaat luomivärisiveltimet

Moni ajattelee, että meikkisiveltimillä ei ole niin väliä. Täytyy myöntää, että itsekään en tajunnut niiden merkitystä ennen kuin laitoin meikkisivellinvalikoimani uusiksi. Osan uusin pikkuhiljaa, mutta sitten löysin yhden setin, joka sisälsi mielestäni kohtuullisella hinnalla hyviä ja tarpeellisia luomivärisiveltimiä. Tämä oli niin helppo setti ostaa, että olen suositellut sitä monille. Jos olet etsinyt luomivärisiveltimiä, niin kurkkaa postauksen tuotteet! 

Kyseessä on siis Morphen luomivärisivellinsetti, joka on tehty yhteistyössä kauneusguru Jaclyn Hillin kanssa. Setti sisältää 8 erilaista luomivärisivellintä, joista osa on luonnonkarvasiveltimiä ja osa synteettistä kuitua. Tällä setillä pääsee kyllä silmämeikissä jo todella pitkälle ja itse käytänkin näitä päivittäin. Blendaamisen kannalta on äärimmäisen tärkeää, että siihen on kunnollinen sivellin - se nimittäin helpottaa häivyttämistä todella paljon ja luomiväri näyttää paremmalta kuin huonolla siveltimellä tehtynä.Morphe x Jaclyn Hill - The Eyemaster Collection sisältää:

1. JH30 - Beast Mode Blender Brush (luonnonkarva)

2. JH32 - Transition Blender Brush (luonnonkarva)

3. JH33 - Universal Blender Brush (luonnonkarva)

4. JH39 - Inner Corner Highlight Brush (synteettinen)

5. JH40 - Precise Blender Brush (luonnonkarva)

6. JH41 - All Over Lid Brush (sekoitus luonnonkarvaa ja synteettistä) 

7. JH42 - Brow Bone Highlight Brush (luonnonkarva)

8. JH43 - Eyeliner Smudge Brush (synteettinen)

9. Master Bag - Small

Meikkisiveltimillä voi meikata juuri sitä, mitä itse haluaa. Olen huomannut, että itekin tykkään käyttää joitain siveltimiä eri asioihin, kuin mihin niitä on tarkoitettu käytettävän. Tykkään kuitenkin seurata toisten siveltimien käyttöä, koska aina voi saada hyviä vinkkejä käyttötarkoituksiin ja itse siveltimiin. Esittelen teille tämän Morphen x Jaclyn Hillin sivellinsetin ja kerron, mihin itse niitä käytän.

JH30 - Beast Mode Blender Brush (luonnonkarva)
Hauskan nimen omaava isokokoinen häivytyssivellin on hyvä esimerkiksi häivytyksen ulkoreunan viimeistelyyn tai sävyn levittämiseen koko luomelle. Itse käytän sitä molempiin tarkoituksiin.
JH32 - Transition Blender Brush (luonnonkarva)
Loistava häivytyssivellin ja yksi niistä siveltimistä, joita käytän eniten. Tällä siveltimellä saa "transition"-sävyn loistavasti häivytettyä paikalleen ja sävyt levittyvät tasaisesti.
JH33 - Universal Blender Brush (luonnonkarva)
Myöskin yksi kolmesta lempparisiveltimistä tästä setistä. Tämä on hieman pienempi kuin JH32 ja tykkään häivyttämisen lisäksi käyttää tätä luomen ulkonurkkaan, kun laitan sinne ensimmäisen tummemman sävyn.
JH39 - Inner Corner Highlight Brush (synteettinen)
Nimensä mukaisesti Inner Corner -sivellintä käytetään korostussävyn laittamiseen silmän sisänurkkaan. Itse olen käyttänyt tätä myös luomivärin levittämiseen alaluomen ripsirajalle.
JH40 - Precise Blender Brush (luonnonkarva)
Minun ehdoton suosikkisivellin koko setistä!! Tällä saa häivytettyä luomivärin tarkasti ja tasaisesti. Käytän tätä kirjaimellisesti joka päivä, lähinnä tummemman luomivärin levittämiseen silmän ulkokulmaan. Tällä voi myös häivyttää alaluomen luomiväriä.
JH41 - All Over Lid Brush (sekoitus luonnonkarvaa ja synteettistä) 
Tällä siveltimellä voi tehdä monta asiaa! Itse käyätn tätä cut creasen tekemiseen peitevoiteella ja shimmersävyn levittämiseen. Sivellin toimii loistavasti, kun siihen ottaa haluamaansa metallinhohtoista sävyä ja suihkauttaa kiinnityssuihketta siveltimeen - lopputulos on huippu!
JH42 - Brow Bone Highlight Brush (luonnonkarva)
Tarkka ja pienikokoinen sivellin, joka on loistava käytettäväksi kulmaluulle. Tällä siveltimellä saa lisättyä korostussävyä kulmaluulle ja olen käyttänyt tätä myös peitevoiteen tarkkan levittämiseen / yksityiskohtiin luomelle. Eli tällä saa tosi tarkkaa ja pientä jälkeä aikaiseksi.
JH43 - Eyeliner Smudge Brush (synteettinen)
Tätä sivellintä voi käyttää esimerkiksi eyelinerin tekemiseen luomivärillä tai rajaamaan ripsirajaa luomivärillä. Käytän smudge -sivellintä ripsirajan tummentamiseen sekä ylä- että alaluomella. Sivellintä voi käyttää myös kissarajauksen tekemiseen, sillä sivellin on sen verran leveä, että sillä voi tehdä suoraan eyeliner wingin.
Master Bag 
Siveltimille tulee mukaan oma pieni meikkipussi/sivellinkotelo, jossa siveltimiä on hyvä kuljettaa ilman, että ne vahingoittuvat. Meikkipussissa on ihana hopeinen glitterkuosi!


Tässä Morphen ja Jaclyn Hillin yhteistyössä tehty luomivärisivellinsetti! Tämän setin ostaessa ei tarvinnut miettiä/koota irrallisista siveltimistä sopivaa settiä, vaan yhdessä paketissa saa hyvän valikoiman laadukkaita siveltimiä. Itse ainakin olen todennut, että meikkaamisessa siveltimillä on väliä ja moni asia helpottuu vaihtamalla kunnolliseen siveltimeen. Siveltimien ei kuitenkaan tarvitse olla kalliita ollakseen hyviä! The Eyemaster Collection maksaa 45€ Morphen omilta sivuilta tilattuna, tilaukseen ei tule postikuluja - yleensä Morphen sivuille on aina 10% alennus vaikuttajien alekoodeilla (esim. JACATTACK tai JAMES). Eli sivellinsetille jää pyöreästi 40€ hintaa ja siihen sisältyy 8 hyvää sivellintä. Jos haluat tilata siveltimet Suomesta, on niitä saatavilla Lookfantastic.fi:n verkkokaupasta.

Oletko sinä huomannut eroa meikkaamisessa siveltimien suhteen? Oletteko muuten huomanneet, että blogillani on ollut jonkin aikaa uusi osoite - www.gingerbiscuit.fi ! Sain Zoner.fi:ltä mahdollisuuden omaan domainiin ja täytyy kyllä sanoa, että vaihtaminen heidän kauttaan sujui aivan älyttömän helposti. Heiltä sai täyden tuen ja loistavat suomenkieliset ohjeet osoitteenmuutokseen. Asiakaspalvelu on loistavaa ja vastaukset ovat nopeita. Suosittelen tutustumaan heihin, jos olet miettinyt oman domainin avaamista! Voit tsekata, onko mahdollisesti miettimäsi domain vapaana tästä

2 kommenttia

  1. Mulla on nuo kaksi isoa häivityssivellintä ja pakko todeta että hirmu hyvän muotoisia ja toimivia! Karvat alkoivat hapsottaa melko pian mutta muutoin todellakin hintansa arvoisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Tosiaan muutama sivellin mullakin hapsottaa, mutta ei häiritsevästi. :)

      Poista