Kokeilussa KKW Beauty:n 'Créme Contour ja Highlight' -setti varjostusten ja korostusten tekoon

Sain joululahjaksi Kim Kardashian Westin muutaman erilaisen varjostus- (contour) ja korostus (highlight)tuotteen, sekä puuterimaisen että voidemaisen. Olen kokeillut useaa erilaista varjostustuotetta aiemmin, mutta olen aina kaivannut jotain helpompaa, puikkomaista tuotetta itse varjostusten tekoon. KKW Beauty lanseerattiin vuonna 2017 ja nämä voidemaiset tuotteet olivat brändin ensimmäiset tuotteet. Mulla oli jo silloin kipinää näitä kohtaan, mutta ajattelin että ehkä minun ei tarvi alkaa hifistelemään tällaisten tuotteiden kanssa, kun countouring ei oikeastaan ole edes osa meikkirituaalejani. Lisäksi KKW Beauty ei ole halvimmasta päästä, kun hintaan laskee lisäksi postituskulut ja alvit. Olen käyttänyt aurinkopuuteria/bronzeria kasvojen reunoille ja epätoivoisesti joskus yrittänyt tehdä nenän kevyttä contouria, mutta yleensä onnistun siinä vain yhden kerran viidestä! Joko raja jää liian selvästi näkyviin tai sitten häivytän sen vahingossa kokonaan pois. Tässä postauksessa esittelen nämä saamani voidemaiset contour- ja highlight-tuotteet - ovatko ne niin helppoja ja smootheja kuin miltä ne Kimin lukuisissa somevideoissa näyttävät?

KKW Beauty - Contour and highlight - Powder and Créme

Puuteripaletti sekä voidemaiset tuotteet

Créme Contour & Highlight -setti (sävy: fair)
Minulla on créme-puikoista kaikista vaalein setti "fair", joka sisältää varjostus- ja korostuspuikot. Mullahan on todella vaalea iho, joten vaalein setti tuntuu luonnolliselta valinnalta, varsinkin näin ensikokeiluun. Vaaleassa korostuspuikossa on toisessa päässä mattasävy ja toisessa korostussävy. Varjostuspuikossa on kaksi eri sävyä; Fair I ja Light I. Fair on vaaleampi näistä kahdesta ja hieman lämpimämpi. Kovin suurta tummuuseroa näissä ei ole.

Voidemaiset varjostus- ja korostuspuikot

Ylhäällä varjostussävy Fair I (vasen) ja Light I (oikea) ja alla vaalea mattasävy vasemmalla ja  oikealla korostussävy

Kaikissa videoissa tuotteet näyttävät niin pehmeiltä ja helpoilta blendata, että ne näyttävät sulautuvan ihoon melkein itsestään. Tämä kyllä pitää kyllä täysin paikkaansa! Ihan super pehmeitä ja helppoja levittää. Kokeilin tätä ensimmäisenä ja sävy näytti hyvältä. Levittämiseen käytin Real Techniquesin Blend+Blur harjaa (joka on kylläkin meikkivoiteen levittämiseen, mutta olen todennut sen niin hyväksi, että minun on kyllä pakko saada saman sarjan contourharja!).

"Fair" contour

Varjostussävy Fair on kuitenkin jopa minulle todella vaalea ja kun olin blendannut sen kasvoille, niin se näytti todella hillityltä. Kameran valotus syö contourin väriä kasvoilta näissä kuvissa ja peilistä se näytti hieman tummemmalta ja korostui enemmän, mutta huomattavaa/merkittävää eroa ei iholla näy vielä yhdellä kerroksella.

"Fair" blendattuna

Kokeilin vaaleaa mattasävyä toisesta puikosta jo ennen näitä kuvia ja totesin, että se kuivuu aivan älyttömän nopeasti ja sen jälkeen sitä on todella vaikeaa sulauttaa ihoon. Eli kun mattasävyn levittää kasvoille, niin täytyy toimia melko ripeästi. Tämä on sen verran kuivahko, että esimerkiksi kulmien väliin, jossa mulla on kuivempaa ihoa, tämä jäsähtää kiinni melkoisesti. Nenänvarteen taas mattapuikko oli mielestäni ihan huippu ja toi kyllä siihen tarvittavaa valoa ja korostusta!

Mattapuikon toisesta päästä löytyy korostussävy, joka on aika kellertävä. Tätä oli tosi kiva laittaa nenään, huulen yläreunaan ja kulmaluulle, mutta poskipäille tämä ei mielestäni ollut hyvä. Iholle jäi liian selvä raja, jota kyllä yritin sitten sormella häivyttää. Mulla on muutama korostustuote, joista tykkään tosi paljon, joten tämä tuskin jää sellaiseksi tuotteeksi, jota jatkossa tilaisin. :)

Korostussävy "Light II"

KKW Beauty matta highlight

Testasin vielä toisen pään tummempaa varjostussävyä "Light I" ja levitin sen vain edellisen päälle, kun ajattelin että ei siitä voi liian tummaa tulla näin vaaleilla sävyillä. Laitoin tuotetta kuitenkin varmuuden vuoksi maltillisesti.

"Light I" contour

Lopputulos on vieläkin hillitty, mutta taas se näytti peilistä paljon paremmalta kuin kamerasta. Tykkäsin tosi paljon lopputuloksesta livenä! Se on tosiaan hillitty, mutta sen selvästi huomaa kasvoilta ja se näyttää luonnolliselta. Juhlameikkiin aion kokeilla vielä kerrostaa tuota Light I -sävyä/laittaa sitä paksummin ja tehdä siten contourista tummemman. Tuotteen on sanottu olevan kerrostettavissa ja hyvin se kyllä onnistui näidenkin kahden sävyn kanssa. En huomannut blendaamisessa mitään haittaa kerrostamisesta. :)

"Light I" contour

Luulen, että yksi aste tummempi sävy olisi käynyt minullekin, vaikka olenkin todella vaalea iholta. Nyt, kun tuotteita on päässyt kokeilemaan, niin voisin ensi kerralla tilata pelkän contourpuikon, jossa muuten tuotetta on huomattavasti paljon enemmäin kuin näissä kaksipäisissä puikoissa. Korostusvärin mattasävyn korvaa hyvin tavallinen peitevoide ja korostuspuikosta en tykännyt niin paljoa, että sitä tarvitsisin sitä välttämättä uudelleen. Kokonaisuudessaan pidin siis varjostuspuikosta enemmän kuin korostuspuikosta! Varjostuspuikko oli melko helppo tällaiselle noviisille käyttää, sillä se oli niin pehmeää ja helposti levittyvää.

Onko sinulla kiinnostanut nämä KKW Beautyn varjostus- ja korostustuotteet niiden lanseerauksen ja youtubettajien käyttökokemusten jälkeen vai onko tämä jo menneen talven lumia? :D

2 kommenttia

  1. Jes, olipa mahtavaa lukea näistä kun oon haaveillut näiden testaamista jo pidemmän aikaa! Toi contourpuikko voisi olla mun valinta, en myöskään kaksipäisiä taida tarvita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma, mieki haaveilin näistä aikani ennen kokeilua! Sitä contourpuikkoa voin kyllä suositella, aivan loistava kyllä ja helppo :)

      Poista