LUSH TOP 5 – www.lush.fi

Mä rakastan Lushin tuotteita aivan yli kaiken! En oo vielä yhtään heidän tuotettaan kokeillu, joka ei olis ollu hyvä. Kokosin tähän postaukseen mun top 5 –tuotteet ja kokemuksia niistä:
1. Let The Good Times Roll - kasvojen puhdistus. Aivan ehdoton suosikki! Tämä tuoksuu niin taivaallisen hyvälle ja se jättää ihanan ja raikkaan tunteen kasvojen pinnalle. Kasvojen puhdistaja kuorii pintakuivaa ihoa ja ravitsee samalla ja siksi sopiikin erittäin hyvin kuivaihoisille. Raaka-aineina tässä on maissijauhoja, polenta, maissiöljyä, kanelia ja koristeena popcornia (kiillottaa ihoa). Saatavilla myös suurempi koko.


Let The Good Times Roll  100g - 14,95€ /  lush.fi

2. I Love Juicy –shampoo. Tää on aivan loistava shampoo!! I love juicy on tehty tuoreista hedelmistä, ja siinä on mangoa, ananasta, kiiviä ja papaijaa. Sopii mulle sen takia, et tää tuntuu vaikuttavan vähän syväpuhdistavan shampoon tavoin. Mulla rasvoittuu hiukset juuri aika helposti ja taas muu hius on melko kuivaa. Tällä pesemisen jälkeen täytyy käyttää tosi hoitavaa hoitoainetta juurikin tuon syväpuhdistavan ominaisuuden vuoksi. Tätä shampoota saa kolmessa eri koossa, alkaen 100g 9,95€.


I Love Juicy 500g - 29,95€ 



3. Honey I Washed The Kids –käsi- ja vartalosaippua. Pidän Lushin saippuoista erityisesti niiden ihanien tuoksujen ja puhdistavien ominaisuuksien vuoksi. Tässä saippuassa on aivan mielettömän ihana toffeen ja hunajan tuoksu ja se jää sopivan miedosti tuoksumaan iholle. Lushin oman kuvailun mukaan tätä syötävän hyvää saippuaa voi käyttää itselle, lapsille, koiran ja mummun pesuun! 

Honey I Washed The Kids 100g - 6,95€ / lush.fi




4. Mask of Magnaminty –naamio. Savipohjainen, paksu kasvonaamio. Tämä naamio on syväpuhdistava ja viilentävä ja erityisen hyvä epäpuhtaalle iholle. Sitä voi käyttää kasvoille, kaulalle ja jopa selkään! Naamion voi antaa vaikuttaa 5-10 min. Tästä jää tosi fresh tunne kasvoille ja se tuoksuu vähän piparmintulle. Kuorii tosi hyvin kuollutta ihosolukkoa  pois. Saatavilla myös suurempi koko.




Mask Of Magnaminty 125g - 12,95€


5. Enzymion -kasvovoide. Ostin tämän itselleni, koska huomasin kasvojeni T-alueella ihon rasvaisuutta ja muuten iho oli todella kuiva. Tämä kasvovoide on selkeästi tasoittanut kasvojeni ihoa. Koostumus tässä voiteessa on ihanan raikas, helposti levittyvä ja kevyt. Enzymion sisältää myös tuoreita hedelmiä ja luonnon entsyymejä, kuten monet Lushin tuotteet. Lushin sivuilla kerrotaan Enzymion mattaistavan kiiltävää ihoa ja tuovan heleyttä ankealle iholle.Tämä kasvovoide on myös todella riittoisa!

Enzymion 45g - 23,95€


Tässä oli mun Top 5 Lush -tuotteet! Suosittelen ehdottomasti kaikkia kokeileen näitä, ei jätä ketään kylmäksi :) 

Ei kommentteja