Physicians Formula - markettikosmetiikan uutuustuotteita!

Gingerbiscuit-kauneusblogi on muuttanut Lily.fi -portaaliin. Pääset uuteen blogiin tästä!
*tuotteet saatu PR-lahjoina

Physicians Formula on edullinen, allergiaystävällinen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteita löytyy myynnissä esimerkiksi Citymarketeista ja muutamista verkkokaupoista. Kyseessä on amerikkalainen kosmetiikkasarja, joka on kehitetty nimenomaan allergiselle ja herkälle iholle. Raaka-aineet ovat huolella valittuja ja tutkitusti ei-allergisoivia, eli juurikin herkälle iholle ihanteellisia. Markettikosmetiikasta ei löydy kovin suurta valikoimaa meikkituotteiden osalta herkälle iholle (ihonhoitotuotteista niinkin löytyy), joten Physicians Formulan rantautuminen Cittareihin on ollut kyllä mahtava juttu! Sain mielettömän paketin Physicians Formulan uutuustuotteita testattavaksi ja saatoin näyttää lahjapaketin avaavalta lapselta, kun kävin uutuustuotteita läpi. 😍 Olen ainoastaan testannut kyseisen brändin kuuluisaa aurinkopuuteria Butter Bronzeria, jota kaikki kehuvat. Oli siis mahtava päästä tutustumaan tähän tuotemerkkiin paremmin ja kertomaan niistä myös teille! Aloitan etupäässä tuotteista, joita olen ennättänyt jo testaamaan.

Murumuru Butter Eyeshadow Palette
Hypoallerginen, vegaaninen, gluteeniton, cruelty free
 Ensimmäinen tuote, johon silmäni kiinnittyivät, oli Butter Eyeshadow -luomiväripaletti "Tropical Days". Luomiväripaletissa on 12 sävyä, joista kuusi on mattaista ja kuusi shimmeristä sävyä. Hauskaa tässä on se, että luomiväreillä on samanlainen voimainen koostumus kuin Butter Bronzer -aurinkopuuterilla ja myös sama kookoksinen tuoksu! Olen testannut luomiväripalettia käytössä useita kertoja ja pigmentti on kyllä todella hyvä ja pysyy luomilla pohjustusvoiteen kanssa koko päivän. Voimainen koostumus tuntui aluksi tosi erilaiselta kuin tavallinen puuterimainen luomiväri, mutta siihen tunteeseen tottui äkkiä ja sävyt sai häivytettyä luomelle kivasti. Muutama sävy oli melko varisevia (esim. tummanruskea), mutta minua se ei luomiväreissä yleensä haittaa, sillä se saattaa usein kertoa tuotteen runsaasta pigmenttisyydestä. Physicians Formulan luomiväripaletti sisältää mm. tucumavoita, capuacuvoita sekä murumuruvoita, joten raaka-aineet ovat erittäin hoitavia ja eivät ollenkaan ihoa kuivattavia. Värimaailma on kyllä super kaunis!

Tropical Days -luomiväripaletti

Physicians Formula -luomiväripaletti 

The Healthy Eyeshadow
Hypoallerginen, hajusteeton, parabeeniton, gluteeniton, cruelty free
 Toinen mielenkiintoinen luomiväri oli neljän sävyn pieni Rose Nude -paletti. Tämä muistuttaa paljon Charlotte Tilburyn luksus luomiväripalettia Pillow Talk, mutta koostumus on erilainen ja sävyt hieman tummempia. Kuten Physicians Formulan isommassakin paletissa, myös tässä on samanlainen kermainen koostumus ja tuoksu, kuten Butter Bronzer -aurinkopuuterissa. Pigmentti on myös hyvä, vaikkakin hieman variseva mattasävyjen osalta, ja luomiväri levittyy mukavasti luomelle. Koostumus poikkeaa tosiaan puuterimaisesta luomiväristä! The Healthy Eyeshadow -paletin sanotaan sisältävän myös kollageenia ja C- ja E-vitamiineja, josta varmaan nimikin "Healthy" on peräisin. Jos olet haaveillut tuosta Charlotte Tilburin Pillow Talk -luomiväripaletista, niin kannattaa tutustua tähän Physicians Formulan luomiväripalettiin - hintaa tuotteella on noin 13€.

The Healthy Eyeshadow
Physicians Formula - Rose Nude

Eye Booster Gel Eyeliner
Hypoallerginen, hajusteeton, parabeeniton, vegaaninen, cruelty free
 Ihanan kolmen kynän eyeliner-setti, jossa on mattainen, satiininen ja shimmerinen geelirajauskynä. Todella miellyttävän tuntoiset koostumukset ja kestää päivän meikissä hyvin; ei esimerkiksi minulla tartu yläluomeen tai leviä muutenkaan. Shimmerinen on minulta vielä silmissä testaamatta, mutta swatcheissa se pysyi käden iholla hyvin ja kesti pientä hiuttamista. Eyeliner-kynissä on hoitava koostumus (B-vitamiineja ja aminohappoja, vahvistaa myös ripsiä) sekä ne ovat vedenkestäviä! Minulle paketissa tuli ruskean sävyisiä kyniä ja olen aivan ihastunut niihin. Näillä saa pehmeän, mutta tarvittaessa näyttävänkin rajauksen silmiin. Näitä ei kuitenkaan voi häivyttää kovin hyvin, sillä ne jämähtävät paikalleen melkein saman tien, erityisesti tuo mattainen versio. Tämä kyllä kertoo niiden hyvästä pysyvyydestä. Nämä ovat olleet käytössäni lähes päivittäin ja tulevat varmasti olemaan jatkossakin!

Eye Booster Gel Eyeliner Trio
Physicians Formula - Eyeliner

Murumuru Butter Lip Cream SPF15
Hypoallerginen, parabeeniton, gluteeniton, cruelty free.
Jos voisin välittää teille näiden tuoksun, niin tekisin sen heti! Nämä ovat niin herkullisen tuoksuisia ja myös näköisiä huulivoiteita ja niiden sävypigmentti on yllättävän voimakas. Huulivoiteet/huulisävyt sisältävät SPF 15 -aurkinkosuojan ja myös tucuma-, capuacu- ja murumuruvoin, jotka ovat todella hoitavia ainesosia. Minulla on sävyt Brazilian Sunset (oranssihtava koralli), Rio de Janeiro (punainen) ja Carnival (luumu). En ole vielä kokeillut näitä pidemmässä käytössä, että kuinka herkästi huulisävy leviää - tämä nimittäin on minulle aika perinteistä tavallisten huulipunien kanssa, onnistun aina sotkemaan ne ympäri kasvoja! Mutta nämä tuntuvat uskomattoman ihanilta huulilla ja ovat loistava vaihtoehto huulikiiltoja ja -punia rakastaville. Lempparini näistä olivat oranssi Brazilian Sunset sekä punainen Rio De Janeiro -sävy.

Murumuru Butter Lip Cream

Butter Lip Cream -sävyt

Skin Booster Vitamin Shots
Hypoallerginen, hajusteeton, parabeeniton, gluteeniton, cruelty free
Paketissa oli kaksi erilaista seerumia Physicians Formulalta, joista toinen (oranssi pullo) oli kirkastava seerumi ja toinen (lila) elvyttävä seerumi. Täytyy heti alkuun todeta, että todella mukava kun enemmän seerumeja rantautuu marketteihin ja on siten helposti saatavilla ja yleensä vähän edullisempaan hintaan. Vitamin Shot -seerumeissa on hauska koostumus, sillä seassa on hydrogeelipalloja, jotka sulavat, kun tuotteen levittää iholle. Kiinnitin huomiota, että vitamiiniseerumeista jää iholle hieman tahmea tunne, vaikka seerumi ei itsessään ole kovin paksua. Se ei minua kyllä haitannut, koska laitoin päälle vielä kosteusvoidetta, jonka jälkeen tahmaisuus lähti pois. Seerumit sisältävät tarkkaan valittuja vitamiineja, jotka kirkastavat, tasapainottavat ja elvyttävät ihoa. Kirkastava seerumi (oranssi) sisältää mm. C-, B- ja A-vitamiineja, jotka tasapainottavat ihon pigmenttiä ja auttavat ihoa näyttämään hehkuvalta. Olen testannut tätä sekä meikin alle että yöksi ja se tuntuu tosi hyvältä ja meikkikin asettuu sen kanssa ongelmitta. En toki osaa sanoa, miten nämä pidemmässä käytössä vaikuttavat ihooni, mutta alku on lupaava! Elvyttävässä seerumissa (lilassa) on A-vitamiinin lisäksi kiinteyttävää punalevää sekä vegaanista kollageenia. Tämä seerumi on erityisesti tarkoitettu ikääntyvälle iholle vähentämään juonteita ja tuomaan kimmoisuutta takaisin. Näitä täytyy testata pidemmälle, vaikuttavat hyviltä tuotteilta molemmat!

Physicians Formula Vitamin Shot -seerumit

Lash Mixologist Mascara
Hypoallerginen, hajusteeton, parabeeniton, gluteeniton, cruelty free
T'ätä ripsiväriä en ole vielä ehtinyt testata, sillä yleensä haluan tehdä sen päivänä, jolloin se on mahdollista pestä pois. Nimittäin kaikki ripsarit eivät sovi kaikille ja on harmi, jos kiireisenä aamuna tulee laitettua sopimatonta ripsaria. 😅 Physicans Formulan ripsiväri on kaksipäinen, jossa toinen harja on tuuheutta tuova ja toinen taas pituutta. Myös tämä ripsiväri sisältää hoitavia ainesosia, kuten  B5-vitamiinia, e-vitamiinia sekä kuituproteiinia. Harjat vaikuttivat mielenkiintoisilta, joten innolla kyllä tätä tuotetta tulen testaamaan. Tykkään muutenkin yhdistää kahta erilaista ripsiväriä, esimerkiksi pidentävää ja lisäksi tuuheuttavaa. Tällaisella cocktaililla saattaa saada tosi kivan lopputuloksen!

Lash Mixologist 3-in-1 Mascara

Tuuheutta tuova harja

Pituutta tuova harja

The Healthy Powder SPF15
Hypoallerginen, hajusteeton, parabeeniton, gluteeniton, vegaaninen, cruelty free
Tällä tuotemerkillä on myös aurinkosuojakertoimen sisältävä meikkipuuteri. Kuten muutkin sarjan tuotteet, myös puuteri sisältää hoitavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa sekä A-, C- ja E-vitamiineja. Meikkipuuterilla sanotaan olevan hengittävä, pitkäkestoinen, satiinisen lopputuloksen antava ja hyvin kerrostettavissa oleva. Itsehän olen käyttänyt meikkipuuteria viimeksi yli kymmenen vuotta sitten, joten voi olla ihan mielenkiintoista testata pitkästä aikaa. Tuote kuulostaa kyllä todella hyvältä!

The Healthy Powder -meikkipuuteri

Coconut Milk Eye Makeup Remover
hajusteeton, parabeeniton, gluteeniton, vegaaninen ja cruelty free
 Kookos on suosikkini silmämeikin poistossa! Physicians Formulan silmämeikin puhdistusaineen luvataan poistavan hellävaraisesti tiukassakin olevat vedenkestävät ripsivärit ärsyttämättä silmiä ja ilman öljyistä tunnetta. Silmämeikinpoistaja on myös ihoa hoitava, joka on todella tärkeää, kun käsitellään herkkää silmänympärysihoa. Tämä menee ehdottomasti pian testiin, sillä haluan nähdä, miten tämä puree tiukempiin vedenkestäviin, joita käytän päivittäin ja jotka usein joudun poistamaan kookosöljyn avulla.


Physicians Formula - Coconut Milk Eye Makeup -silmämeikinpoistaja

Mineral Wear Loose Powder SPF15
Hypoallerginen, hajusteeton, parabeeniton, gluteeniton, vegaaninen, cruelty free

Tätä irtopuuteria olen kokeillut pariin otteeseen ja se on vaikuttanut hyvältä. Irtopuuteri on hellävarainen, aurinkosuojakertoimellinen ja talkiton (peittävyys ohuehko/keskipeittävä). Myös tällä sanotaan lopputuloksen oleva satiininen ja pehmeä - minun kokemukseni mukaan se on kyllä juurikin sitä! Tämän pitäisi myös olla hyvin hengittävä ja helposti kerrostettava. Haluan kokeilla tätä vielä lisää ja seurata tarkemmin, miten se käyttäytyy ihollani päivän mittaan. Myös tämän kanssa alku on lupaava! Mukava tuli erikoinen meikkisienen tyyppinen puuterivippa. 😊
Multi-masking stick - Clay Mask
hypoallerginen, vegaaninen, parabeeniton ja cruelty free
Saamani setti sisälsi myös puikkomaisen Brightening Triple Rose Clay kasvonaamion, joka muuntuu voiteesta savinaamioksi. Nämä Physicians Formulan savinaamioiden ei pitäisi kuivattaa tai halkeilla ja naamion muuttuvan vaahtomaiseksi pois pestäessä. Hajusteeton kasvonaamio ei ole, vaan se tuoksuu melko ruusuiselle. Kokeilin tätä kämmenselälle ja koostumus tuntui mukavan vahamaiselta, eikä tosiaan kuivahtanut/halkeillut kädelläni. Tämäkin menee ehdottomasti testiin!


Physicians Formula - savinaamio

Tällainen setti purtavana tällä kertaa ja todella hyviä tuotteita tuntuu olevan kaikki! Tuotteet, joita en kerennyt vielä kokeilla, tulevat varmasti testatuksi ja nousevat esille Instagramini puolella, jos ne ovat hyviä. Olen jotenkin aidosti onnellinen tällaisesta kosmetiikkasarjasta, josta allergiaa aiheuttavia ainesosia on jätetty pois ja toivon, että se mahdollistaa meikkituotteiden käytön herkän ihon omaavalle henkilölle. Allergisen ihon ihonhoitotuotteita on saatavilla mielestäni aika paljon, mutta tällaiset meikkituotteet ovat minusta erittäin tervetulleita! Ja varsinkin, kun ne on saatavilla marketeista.

Oletko sinä kokeillut Physicians Formulan tuotteita ja mitä mieltä niistä olet?

1 kommentti

  1. "Multi-masking stick - Clay Mask"

    Ou nou...mä luulin tätä kirkastavaksi korostustuotteeksi.
    Oon viikon verran laittanut iholle ja ollut sitten naamiossani hyvin meikattuna (sain just tän ja valkoisen puikon, ihohuokosten häivyttäjän).

    Onks nää oikeesti naamioita, eikä meikkejä?

    VastaaPoista