NYX tuotekokemuksia

Nyx on mulle melko uusi tuttavuus, mutta sitäkin mieluisampi. Oon tykänny ihan älyttömästi heidän tuotteista, joita oon kerennyt tähän mennessä testaamaan. Tarkoituksena on ehdottomasti hankkia lisää ja varsinkin mattahuulipunista ”Lingerie” –sarjasta on pakko saada useampi sävy! Katsoin ennen joulua erilaisia blogipostauksia Nyxin tuotteista ja keräsin hyvät arvostelut saaneista tuotteista mun tyttöystävälle joululahjaks pienen setin. Päädyin ostamaan Pore Fillerin, Setting sprayn, Wonder pencilin, Butter glossin sekä Lip primerin. Halusin pelata melko varman päälle ja valita tällaisia perustuotteita, joita jokainen tarvitsee. Me ollaan aika erivärisiä, joten en itse ole paras kokeileen hänelle sopivia sävyjä. Paitsi Butter glossin valitsin, mutta siitäkin melko neutraalin värin. Olen itse testannut myös näistä kaikkia ja voisin kertoa teille vähän meidän kokemuksia ja mielipiteitä, joita tuotteesta tuli.  


NYX Pore filler meikinpohjustusvoide
Tuntuu ihan satiinilta! Aivan ihanan oloinen primer, eikä tuu yhtään tunkkainen iho, vaikka tämän tarkoituksena onkin häivyttää ihohuokosia. Me levitetään tämä käsin kasvovoiteen tapaan ja se on levittynyt tosi kivasti. Rakenne on todella paskun ja tönkön oloista mut muuttuu kasvoille hierottaessa kevyemmäksi. Mainitsin jo tuossa Lush-postauksessa et mulla meinaa olla kasvoissa T-alueen rasvoittumista ja jotku primerit on tuntunu ja näyttäny siltä et ne jää sen rasvaisuuden päälle todella ruman näköisesti. Mutta tää Nyxin Pore filler tuntuu jotenkin helpottavan ja jopa poistavan tuota rasvaisuutta. Mielestämme häivyttää myös ihohuokosia hyvin, joten tälle tulee kyllä suositus! Hintaa tuotteelle tuli 15,90€, mutta ihanalla Cocopandalla oli joku kamppis just silloin, ja tuotteesta tuli vähän alennusta.


NYX Make Up Setting Spray
Tämä jakaa meillä nyt vähän mielipiteitä. Varmaan suurimmaksi osaksi siksi, että ei olla totuttu käyttään näitä ollenkaan.  Meillä oli aikasemmin Avonilta tällainen vastaava, mut se jäi käyttämättä. Tänään olen laittanut tätä Setting sprayta ja sen jotenkin kuitenkin tuntee kasvoilla. Siitä jää sellainen hieman kiristävä fiilis joihin osiin kasvoja. Joten voisi kuvitella et se toimii! Tyttöystävä on tätä käyttänyt jonkin verran ja sanoi, ettei ole huomannut mitään valtavaa eroa, mutta meikki on kuitenkin pysynyt ihan kiitettävästi kasvoilla työpäivän ajan. Nyt tätä täytyy kokeilla ihan ajatuksella niin, että vertaa eroa päivän mittaan ilman tätä sprayta ja sprayn kanssa. Tähän palataan siis vielä! :) Hintaa tuotteelle oli Cocopandalla noin 10€.
                


NYX Wonder pencil Medium yleismeikkikynä
Tällähän voi siis tehdä vaikka ja mitä! Toimii huulissa kivasti varsinkin arkena, sillä se tekee huulen rajasta tarkemman näköisen, vaikka ei hirveesti huulimeikkiä oliskaan ja ei haluaisi värillistä huultenrajausta. Toimii myös hyvin huulirasvan kaverina, tarkentaa huultenrajaa ja huulista tulee siistimmän näköiset. Sama huulikiillon kanssa arkilookiin, works perfectly! Pieniä virheitä ihossa oon myös käyny tällä läpi ja myös siihen tarkoitukseen todella hyvä. Ei vedä ihan peitepuikolle vertoja, mut nimenomaan niihin pieniin virheisiin! Tätä voi käyttää myös silmiin ripsirajaan, jolloin sen sanotaan avartan katsetta, mutta me ei olla tätä vielä siihen tarkoitukseen testattu. Toistaiseksi pysynyt iholla ja huulissa. :) Hintaa Cocopandalla oli 4,95€. Onko teillä joku vinkki, mihin muuhun tarkoitukseen tätä voisi käyttää?
         



NYX Lip primer Nude huultenpohjustus
Tää on must have kaikille huulia meikkaaville! Ehdottomasti pidentää huulipunan pysyvyyttä huulilla ja kosteuttaa sekä ravitsee huulia. Kun ollaan tätä alettu käyttää, niin ei oo enää niitä kuivia kohtia huulissa, jotka imee värin ruman epätasaisesti huuliin. Tän käytön lisäksi oon säännöllisesti iltaisin levittäny ihan bepanthenia huulille ja nää kaks yhdessä has treated me well! Plussana vielä on se, että sairaan helppo levittää muotonsa vuoksi ja mikä tuoksu, ah! Tämä myös siis Cocopandalta, hintaa 6,50€.
            

NYX Butter Gloss Angel Food Cake
Aivan ihana  Angel Food Cake on kiva hempeä sävy, joka sopii vaikka arkimeikkiin täydellisesti. Vastaa huulilla hyvin itse purkin väriä, aavistuksen vaaleampi! Ei ole mitenkään supertahmea koostumus, mutta huomaa kuitenkin huulilla olevan huulikiiltoa, sen verran tahmaisuutta on. Plussana ihana tuoksi! Normaalihinta Cocopandalla 6,70€.

 
          



NYX Lingerie mattahuulipunat
Meillä on värit 04 Ruffle Trim ja 09 Corset. Nämä kyllä nousi niin suosikeiksi! Lingerie -sarjassa on aivan ihania värejä, ja hintakaan ei päätä huimaa. Ostettiin nämä Sokos Emotionilta hintaan 9,50€ / kpl. Ainoa miinus mun näkökulmasta on toi applikaattori. Mä en oo mestari huulipunien kanssa ja tää tuo siihen oman haasteensa, koska applikaattori on melko pitkä. Mutta vakaalla kädellä ja harjoittelulla aivan täydellinen. Tosi hyvä pysyvyys, käteen swatcheja tehdessä huomaa, kuinka hyvin nämä pysyvät. Huulille levittäessä täytyy olla tarkka, et laittaa vaan "yhden kerroksen" siis niin, että huulipuna kerkeää kuivaa vain kerran. Jos sen jälkeen lisää kerroksen, kun se on jo kuivunut, niin lopputulos ei oo kovin kiva.  Huuletkin melkein liimautuu yhteen ja on hyvin epätasaisen ja rosoisen näköinen. Mut tama tapahtuu tosiaan vain jos lisää kuivaneen päälle uuden kerroksen. Jos päivän aikana täytyy paikata huulipunaa, niin suosittelen laittamaan vaan niihin kohtiin vähäsen, joista se on lähtenyt. Ruffle Trim on mun suosikki, ihanan punertavan ruskea sävy, kun taas Corset on kylmempi ja taittaa hieman harmaaseen ja lilaan.


Ruffle trim (vas.) & Corset (oik.)

          
NYX huultenrajauskynä
Meillä on Nyxiltä yksi huultenrajauskynä väriä Nude beige. Tästä ei oo myöskään kuin hyvää sanottavaa ja ehdottomasti hankitaan useampi eri sävy. Pysyy hyvin huulilla ja oli todella edullinen. Ostettiin tämä myös Sokos Emotionilta, mutta en muistaa Sokoksen tarkkaa hintaa tälle. Pretty.fissä näytti olevan 3,90€ / kpl ja muistaakseni samaa luokkaa oli myös Emotionissa.

        


Tässä oli meidän tämänhetkiset Nyxin tuotteet. Suunnitteilla on ehdottomasti hankkia lisää! 

Gotta love NYX 💜



Ei kommentteja