Essence - Voiko hyvää kosmetiikkaa saada alle 5 euron hintaan?

Essencen meikit on jo aika kauan olleet monissa blogeissa esillä ja niistä on jaettu käyttökokemuksia. Myös itse halusin postata heidän meikeistään, koska olen näitä käyttänyt jo jonkin aikaa ja olen ollut melko tyytyväinen suurimpaan osaan! Eli tässä mun Essence-tarinat :)

Essence mattahuulipunat ja huulilakka: meiltä löytyy mattahuulipunista sävyt 02, 06 sekä 08. Näihin ollaan kyllä oltu ihan todella tyytyväisiä, aivan mieletön hinta-laatusuhde! Pysyvät todella hyvin huulissa ja levittyvät helposti. Näissä on se samaa kuin mattahuulilakoissa ja -punissa yleensäkin, että kerroksia kannattaa levittää vain yksi. Jos jo kuivuneen huulipunan päälle lisää huulipunaa, niin huuliin tulee paakkuja ja ne menevät todella epäsiistin näköisiksi. Eli mieluummin paikkailla, jos väriä lähtee joistain kohdista. Mattahuulipunat maksavat noin 3€/kpl. Essencen mattahuulilakka (sävy 04 Ready, set, impress!) on jäänyt melko vähälle käytölle. Sekin kuitenkin pysyy hyvin huulilla, mutta mun mielestä sitä oli vähän hankalampi levittää kuin Essencen mattahuulipunia. Huulilakallakin hintaa oli vain 2,89€/kpl.




Essence MATT -huulipunat

Matt matt matt!

Essence Lipliners: olemme ostaneet vasta sävyt 05 soft berry sekä 11 be a game-changer. Näissä on todella hyvä pysyvyys eli ehdottomasti aiomme hankkia lisää. Essencen hyllyt ovat monesti ammottaneet tyhjyyttään, kun olemme näitä lähteneet ostamaan, ehkä ensi kerralla parempi tuuri! Huultenrajauskynät maksavat alle 2€/kpl.


Essence lipliners


Essence False Lashes Dramatic Volume Unlimited (oranssi): tämä oli ensimmäinen ostamani Essencen ripsiväri. Ostin Dramatic Volume –ripsivärin erään blogisuosituksen perusteella. Odotin tältä ripsiväriltä huomattavasti paljon enemmän kuin mitä siitä maksoin😂Joten en viitsi ihan hirveästi valittaa turhaksi ostoksi, mutta sanotaanko näin, että ripsiväri ei oikein ollut minulle sopiva. Totesin tuossa Bette box -postauksessani, että ripseni ovat melko lyhyet ja tuuheat (lue: todella hankalat, still searching for the one and only mascara 💜) ja tämä sai ripseni menevän könttiin. Lisäksi se varisi jotenkin todella paljon. Varsinkin loppua kohden, kun ripsari alkoi olla loppu, niin variseminen paheni. Se oli meillä avattuna ehkä noin kuukauden verran. Essencen False Lashes ripsarit maksavat noin 3,50€/kpl.

Essence kosmetiikka




Essence False Lashes Extreme Volume & Curl (pinkki): tämä ostettiin myös toisena suosituksena, jonka blogeista luin. Mielestäni Extreme Volume & Curl –ripsari oli paljon parempi kuin tuo ensimmäinen. Ripsiväri selvästi korosti ripsien taipumista, eikä jättänyt niitä aivan tikkusuoraksi. Mutta ei ripsiäni silti voinut jättää taivuttamatta tämän ripsivärin kanssa. Ripset ei onneksi menneet niin könttiin kuin tuon oranssin kanssa, mutta tässä mielestäni alkaa ilmetä kuitenkin samaa ongelmaa, eli se alkaa taas vähitellen varista. Nyt tekee mieli testata myös Essencen muita ripsivärejä, onko niissä tämä sama ongelma. Hinnallahan näitä ei ole pilattu, joten olis aivan ihana löytää heidän valikoimastaan itselleni sopiva ripsiväri! Myös tämä maksaa noin 3,50€/kpl.

Stay All Day 16h long-lasting concealer: sävynä meillä on tästä numero 20 soft beige. Tykkään tämän peitevoiteen koostumuksesta, se levittyy mielestäni kivasti, eikä jää ihon pinnalle ylimääräiseksi kerrokseksi, kuten jotkut muut kokeilemani peitevoiteet. Minusta pysyy myös melko hyvin iholla ja korjaa pieniä virheitä kohtalaisen hyvin. Peitevoide maksoi noin 3€/kpl.

Essence Cover stick –peitepuikko: sävy 03 matt honey.  Tykkään myös Cover stick -peitepuikosta, vaikkakin mielestäni tuo Long-lasting peitevoide pysyy iholla paremmin. Tämänkin kuitenkin peittää virheitä hyvin. Hintaa peitepuikolla on myös noin 2-3€/kpl.
I love colour & I love stage –eyeshadow base: meillä on tätä luomivärin pohjustusvoidetta kahdessa eri sävyssä, toinen on ihan vaalea ja toinen hieman tummempi beige. Olen käyttänyt näitä värejä riippuen   siitä, haluanko korostaa luomivärin vaaleutta vai tummuutta. Enemmän olen kuitenkin suosinut tuota vaaleamman sävyistä sillä se kirkastaa mukavasti luomiväriä kuin luomiväriä. Näistä on tullut ehdottomat suosikit tähän tarkoitukseen ja luomiväri pysyy kiitettävästi luomella näiden ansiosta. Koostumus voiteissa on melko ohut, vähän samantyylinen kuin Essencen peitevoiteessa. I love stage -pohjustusta voi käyttää myös peiteaineen kiinnittämiseen. Hintaa silmämeikin pohjustusvoiteilla  oli noin 3€/kpl.

Essence silmämeikin pohjustusvoiteet
Essence long-lasting eye pencils: näistä meillä on hopea (05 C'est la vie!), musta (01 Black eyes) sekä vihreä (12 I have green) silmärajauskynä. Näissäkin on yllättävän hyvä pigmentti ja kivoja sävyjä. Täytyy ensikerralla katsoa, saisiko näitä kyniä lisää eri sävyissä. Ainakin sellainen pronssin värinen silmänrajauskynä olisi ihana! Hintakin näillä on vaivaiset 1,89€/kpl.

Essence silmänrajauskynät


Tässä meidän tämänhetkiset Essencet! Voiko hyvää saada halvalla on ikuisuuskysymys, mutta voisin ainakin todeta, että joitakin hyviä tuotteita todella voi saada edullisesti! Jatkamme siis Essencen kokeilua, löytyykö joukosta myös muita huipputuotteita! Seuraavaksi ajattelin kokeilla Essencen Camouflage 2in1 -meikkivoidetta, siitä on ollut tosi paljon positiivisia kokemuksia blogeissa. Toivottavasti se olisi yhtä hyvä kuin mitä olen lukenut sen olevan! Joko sinä olet kokeillut sitä?


Ei kommentteja