Helmikuun Bette Box

Voi sitä lauantaiaamupäivän riemua ko villakoiran trimmauksen ohessa huomasin postista tulleen tekstiviestin, että Bette Box odottelee mua Smartpostissa! Tämä on nimittäin minun ihan ensimmäinen Bette Box. Paketin avaaminen oli kaikkea sitä mitä olin odottanutkin. Silkkipaperin sisältä paljastui rivi aivan ihania tuotteita.



Bette Box

                   

Ensimmäisenä aloin tutkailla Heleinin Biotin+ -kauneusravintolisäpurkkia. Tämän annan ehdottomasti kokeiluun tyttöytävälleni, sillä hänellä on vaalennetut, käsitellyt hiukset ja hänen hiuksenlaatunsa on todella hentoinen. Heleinin Biotin+ -purkissa oli yhteensä 60tbl ja annostusohjeena oli 1tbl / pvä. Eli tästä saa todella kivan kahden kuukauden kuurin! Biotiinin lisäksi valmisteessa oli myös muita todella hyviä ravintoaineita, kuten sinkki, c-vitamiini ja kysteiini. Eli tämä on aivan loistava kombo hiusten ja kynsien hyvinvoinnille. Myös pillerin koko oli aika pieni, mikä on mun mielestä aina parempi. Ovh. noin 20€.

Helein Biotin+ kauneusravintolisä


 
Boxissa oli myös Palmoliven Feel Glamorous -uutuusdeodorantti, jonka ulkomuoto kiinnitti heti huomioni. Pakkaus jo itsessään oli jotenkin raikkaan näköinen ja tuoksu oli todella hyvä. Deodorantin lupailtiin antavan 48h suojan hikoilua ja hajuja vastaan ja se sisältää 0% alkoholia. Tämä lähtee myös heti kyllä testiin! Ovh. 1,95€.



Lumenen uutta sarjaa oleva Nordic Noir Deep Impact -ripsiväri oli myös tämän kuukauden Bette Boxissa. Minun ripset ovat todella haastavat mielestäni, sillä ne ovat lyhyet ja melko raskaan oloiset. Löydän todella harvoin itselleni täydellistä ripsiväriä. Totta kai tätä täytyi heti testata ja harmikseni jouduin toteamaan, ettei tämä tuntunut olevan minun ripsiäni varten ensimmäisen kokeilun perusteella. En saanut ripsiin yhtään voluumia tai pituutta, vaan ripsen lähinnä sotkeutuivat toisiinsa. Luckily tyttöystävälläni on huomattavasti kauniimmat ja helpommat ripset kuin minulla, sillä hänellä on todella pitkät ripset. Ja hänen ripsissään tämä Lumenen ripsari näytti myös paljon paremmalta! Ainut, mitä hän olisi kaivannut, olisi tuuheus. Mut mä en nyt heti luovuta, monestihan ripsarit paranee muutaman käyttökerran jälkeen, joten jatketaan testiä! 💜 Ovh. 24,95€.

Lumene - Nordic Noir Deep Impact -ripsiväri

Boxissa mukana tullut Nivean Eye Illuminator -silmänympärysvoide oli mukava yllätys, sillä minulla alkaa juuri olla loppumassa Cliniquen silmänympärysvoide. Tässä oli vielä se itselleni tärkein ominaisuus eli tummien silmänympärysten neutralisointi. Tätä kokeilin myös heti tänäaamuna ja sen perusteella tuote vaikuttaa olevan aivan loistava! Se oli väriltään meikkivoiteen tyylisesti beige ja levittyi todella mukavasti silmien ympärille. Mielestäni tasoitti tummia kohtia heti ja kirkasti muutenkin alueen ihoa. Eli tälle kyllä monta plussaa! Ja itse pakkauskin oli hauska, sillä sen kärki oli kynän mallinen. Ovh. 15,90€

Nivea Eye Illuminator -silmänympärysvoide

Näiden kaikkien lisäksi boxissa oli näytepakkaukset Avènen puhdistusvedestä, Schwarzkopfin BC Oil Miracle Brazilnut 10 suihkutettavasta hoitoaineesta sekä Zadig & Voltairen tuoksunäyte. Puhdistusveden kokeilin myös heti aamulla ja siitä jäi raikas ja puhdas tunne iholle. Suihkutettavaa hoitoainetta en vielä kerennyt kokeilla, mutta ensi viikolla testiin sekin! Kaiken kaikkiaan olin todella iloinen ensimmäisen Bette Boxini sisällöstä ja mielellään jatkan näiden tuotteiden kokeilua 😌 

Omasi saat tilattua osoitteesta www.bettebox.fi

Ei kommentteja