LuMee two - LED-valaistu suojakotelo - kokemuksia



LuMeeeeeee! 💜 Nämä kuoret oli  yksi joululahjoista, jotka sain mun tyttöystävältä. Mulla on käytössä siis mattamusta iPhone 7 Plus, jonka ostin viime syksynä heti, kun se lanseerattiin Suomessa. Mulla on jo tavaksi muodostunut tarve ostaa joka syksy uus iPhone. Oon nyt tehny niin varmaan neljänä vuotena peräkkäin, eikä viime syksynä tullut poikkeusta. Olin kaivannu niin paljon ihan mustaa iPhonea, että en voinu vastustaa kiusausta, ja vielä mattamusta! 💜 Mulla on aina ollut kyllä musta toi puhelimen etupuoli, mutta värinä ollut siis Space grey, joka tosiaan nimensä veroisesti on harmaa takaa.


No mut sitte tähän itse LuMee -caseen. #butfirstletmetakeaselfie. En oo perehtynyt, et mistä nämä kuoret virallisesti on noussut hitiksi, mutta mulle ne tuli tutuksi (keltä muultakaan kuin) Kardashianeilta! Kaikki ne upeat selfiet Kimistä tämän LuMee -kuoren kanssa sai kyllä haluamaan itselle myös nämä kuoret. Vaikkei silti tuu samanlaisia kuvia kuin Kimillä, I wonder why.. 😂 Ulkonäöllisesti kuoret on tosi sievät ja hillityt, mulla värinä näissä myös musta of course. Selfie-kuoret on tosi isot tai lähinnä paksut ja oon useampaan otteeseen kuullut, että "onks sulla laskin kädessä" tai muuta vastaavaa kuittailua. Koska itse puhelin, iPhone 7 Plus, on jo ilman kuoria aika valtavan kokoinen, niin siitä tulee todella valtava, kun LuMee-casen napsauttaa paikoilleen. 



LuMee Two -kuori




LuMee casen pakkauksen mukana tuli itse kuori ja usb-johto, jolla kuoren voi ladata. Pakkauksessa oli pieni lehtinen, jossa oli ohjeet lyhyesti englanniksi. LuMeen sivuilta tilattessa Suomeen kokonaiskustannukseksi tuli noin 91€. Itse case maksoi 59,95$ (noin 57€) ja sen lisäksi hintaa nostivat toimitusmaksu 18$ (noin 17€) sekä tullimaksu noin 17€.  www.lumee.com



LuMee Two -myyntipakkaus





LuMee Two -myyntipakkauksen takaosa



LuMee case on todella sievä ja yksinkertaisesti muotoiltu. Värivaihtoehtoina olivat musta, kultainen, rosee ja valkoinen.  LED-valon kuoriin saa päälle keskellä olevasta pyöreästä napista. Samasta napista säädetään myös valon kirkkaus pitämällä nappia pohjassa. Reunat, joista valo tulee, ovat TPU-muovia, jota käytetään  esim. puhelimen suojissa ja sykemittareissa. Reunat ovat kirkkaan väriset ja ne on todella hyvin puhelinta tukevat ja suojaavat. Jopa niin hyvin, että kuorta on toisinaan vaikea irroittaa puhelimesta. LuMeen two on edeltäjäänsä verrattuna myös 20% pienempi ja LED-valo on jopa 90% kirkkaampi.





LuMee -kuoren valot


LuMee -logo



Selfie-valon saa siis jopa todella kirkkaalle ja tällä oikeasti tulee kirkas kuva esim. pimeässä. Minimisäädölläkin saa pimeässä kuvan, josta kuitenkin erottaa kasvot. Joskus tuntuu, että kirkkaimmalla valolla kasvot valottuvat liikaa ja kuoren valo korostaa esim. jos kasvojen iho kiiltää. Tässä alla olevassa kuvassa ensimmäinen kuva on otettu ihan pimeässä huoneessa niin, että LuMeen valo on minimillä ja toisessa kuvassa valo on maksimissaan. 


LuMee -valo pimeässä


LuMee -valot



Pidän LuMee -kuoresta ihan todella paljon. Ainoita miinuksia kuoressa on, että se naarmuuntuu ihan superhelposti! Ja se naarmuuntuminen näkyy tässä mustassa kuoressa selvästi. Pidän aina puhelinta kuin kukkaa kämmenellä enkä ikinä laita sitä esimerkiksi avainten tai muiden naarmuttavien tavaroiden kanssa samassa paikassa. Enkä myöskään liu'uta puhelinta pöytää tai muuta vastaavaa pitkin ja silti se on naarmuuntunut yllättävän paljon.Toinen hieman harmillinen juttu on se, että mielestäni noi muovireunat on vähän tummuneet. Aina välillä tuntuu, että näyttää jotenki tosi likaiselta ja välillä taas ei häiritse ollenkaan. Tämä riippuu myös valaistuksesta. Sormenjäljet näkyvät tässä mustassa värissä hyvin helposti. Mutta moni näistä mun kokemuksista voin vaan myös korostua tässä mustassa värissä ja samat toistuisivat muissakin kuorissa, jotka ovat samaa materiaalia.



Kyllä mä sanoisin, et tää on jokaisen selfie-kuvaajan must have tuote!
















Ei kommentteja