Rasvaisten hiusten pelastajat!

Mulla on varmaan kohtalotovereita, jos sanon et mun hiukset rasvoittuu juuresta ihan älyttömän helposti. Ja shampoon löytäminen tähän on yks nightmare! Juurta lukuunottamatta muu hiukseni kyllä kaipaisi tehohoitoa ja kosteutusta, mutta tällaisella shampoolla en voi pestä kaikki hiuksia ilman, että juuri rasvoittuu. Tässä postauksessa kerron, mitä tuotteita itse olen käyttänyt rasvoittumisongelman hoitoon ja korjaamiseen.
 
Oon testannu aika monet shampoot tähän vaivaan ja paras vaihtoehto on ollut Lushin I love juicy -shampoo. Tämän shampoon kans vain täytyy huolehtia todella hyvin, että latvat hoidetaan hyvällä hoitoaineella käsittelyn jälkeen, koska muuten hiukset jäävät todella karheiksi ja kuivan tuntoisiksi. Mutta tämä shampoo tosiaan jaksaa pitää hiusten juuret myös puhtaina.
 
Jos kuitenkin haluaa pestä juuri sillä shampoolla, joka on se oma lemppari huolimatta siitä kosteuttaako/rasvoittaako se juurta liikaa, niin Cutrinin Bio+ Oil Control Scalp Serum, Anti-oiliness Effect on loistava ratkaisu tähän. Tässä seerumissa on mielestäni parasta juuri se, että se oikeasti rauhoittaa talirauhasten toimintaa ja ehkäisee talin muodostumista. Eli kyseessä on siis hiuspohjaa hoitava tuote. Itse olen käyttänyt tätä seerumia laittamalla sen hiuspohjaan rasvoittuviin kohtiin hiustenpesun jälkeen. Purkissa on todella kätevä suutin, jonka avulla seerumin saa hiuspohjaan, eikä sitä tarvitse suihkia hiusten päälle. Seerumi hierotaan päänahkaan ja se kuivaakin melko helposti. Mun kohdalla Bio+ -seerumi on ollut kyllä aivan super! Aamulla hiukset eivät ole yhtään rasvaiset niistä kohdista, joista se yleensä on. Ehdottomasti kannattaa kokeilla, sopisiko tämä myös sinulle! Hintaa tuotteella on tällä hetkellä Sokoksella 11,90€.


Cutrin Bio+ - Oil Control Scalp Serum
 
Kolmas suosikkini on Batisten XXL Volume ja Heavenly Volume -kuivashampoot. Olen käyttänyt näitä vuorotellen riippuen aina siitä, kumpaa on ollut saatavilla. Batiste on kuivashampoista mielestäni kaikista paras, sillä rakastan näiden kahden tuotteen antamaa tuuheutta! Ja se tuuheus pysyy hiuksilla pitkään, eikä lässähdä heti ensimmäisen tunnin jälkeen. Kuivashampoissa miinuspuolena on se, että niiden on sanottu tukkivan talirauhaisia  ja kuivattavan hiuspohjaa liiallisen käytön seurauksena. Tämän vuoksi olen vähentänyt niiden käyttöä aika reilusti ja löysinkin tuon Bio+ -seerumin, joka tuntuu paljon turvallisemmalta vaihtoehdolta. Silti Batiste on aivan lyömätön kohottavana kuivashampoona! Hinta tuotteella vaihtelee, sillä sitä on saatavilla niin isoista marketeista kuin kosmetiikkamyymälöistäkin. Hintahaarukka on noin 5-8 €/kpl.
 
 
Batiste - Heavenly Volume kuivashampoo

Ei kommentteja