Parasta kasvoilleni hellävaraisesti

Halusin kertoa teille minun tämänhetkisistä lempituotteista, joita olen käyttänyt kasvojeni ihon hoitoon nyt jonkin aikaa. Mulla on sekaiho, joka on välillä paikoittain todella kuiva ja paikoittain rasvainen. Esimerkiksi tällä hetkellä iho silmien ja kulmakarvojeni välissä on kuivaa ja siinä on selvästi kuollutta ihosolukkoa irtoilemassa iholta. Tämä on todella inhoittavan näköinen, kun päälle laittaa meikkiä, koska kuivuus vain korostuu. Olen yrittänyt nyt sitä kuoria useaan otteeseen, mutta vielä se kohta sitkaasti irrottaa ihoa. Täytyy jatkaa kuorimista, sillä olen ymmärtänyt, että se on paras keino tähän kuitenkin! Puolestaan otsani ei ole ollenkaan kuivan näköinen, vaan jopa liian rasvaisen. Olen kuullut, että ihon pinta voi silti olla kuiva, sen kosteustasapaino vain on häiriintynyt, joka näkyy liiallisena rasvoittumisena. Muualta kasvoistani iho on suurimmaksi osaksi kuivaa ja ihosolukkoa irtoilee myös nenien pielistä. Verrattuna edellisiin vuosiin, sekaihon ongelmat ovat kuitenkin suhteellisen pieniä, joskus tilanne on ollut paljon huonompikin. Olen nyt pitänyt todella hyvää huolta ihostani ja käyttänyt laadukkaita tuotteita sen hoitamiseen. Tässä listattuna muutamia niistä tuotteista, jotka olen todennut hyviksi ja hellävaraisiksi kasvoilleni.



 
 
Lancôme Tonique Confort 400ml -kasvovesi
Ostin tämän ystäväni suosituksesta viime vuoden puolella, kun etsin hyvää ja hellävaraista kasvovettä. Ystäväni on käyttänyt Lancômen tuotteita useiden vuosien ajan, joten luotin hänen arvioonsa ja ostin Tonique Confort -kasvoveden. Kasvoveden koostumus on todella erikoinen useimpiin kasvovesiin verrattuna, sillä se on todella paksua. Tämä kasvovesi on nimenomaan tarkoitettu kuivalle iholle päivittäiseen, hellävaraiseen puhdistukseen. Se suojaa ja kosteuttaa ihoa. Olen käyttänyt tätä aamun illoin ja mielestäni iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan tämän jäljiltä. Ja kasvovesi todella on hellävarainen ja jättää ihanan sileän tunteen puhdistuksen jälkeen.  Tonique Confort ei myöskään sisällä alkoholia ollenkaan. Hintaa tällä 400ml pakkauksella Sokoksella oli 34,90€ (Stockmannilla 37,90€), mikä ei ole kallis näin suuresta pullosta.
 
 


Supermood Egoboost The perfect Day Cream 30ml -päivävoide
Supermood <3! Ne  ovat jo pakkauksiltaan aivan ihanan ja houkuttelevan näköisiä! Anne Kukkohovin perustama ekokosmetiikkasarja, joka on vasta-aikoihin tehnyt jakelusopimuksen brittiketjun kanssa, ja on nyt myynnissä myös Englannissa. Toistaiseksi en ole raskinut ostaa kuin tämän yhden päivävoiteen, mutta varmaan tulevaisuudessa kokeillaan myös muita heidän tuotteitaan. Egoboost -päivävoide sisältää esimerkiksi pakurikääpää sekä mentholia, joka raikastaa ja herättää ihoa. Koostumus voiteessa on melko kevyt ja se levittyy kasvoille helposti. Voide on todella hyvä juuri aamuisin meikin alle, sillä imeytyy nopeasti ja tekee ihosta sileän. Voidetta suositellaan käytettäväksi yhdessä One minute Facelift Serumin kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Hintaa Egoboostin päivävoiteella on 39€ Supermoodin omilla nettisivuilla. www.supermood.fi

 

 
Lumene Instant Glow Beauty Serum 30ml -sävyseerumi
Lumenen uudehkoa sävyseerumia on varmaan monet ennättäneet jo käyttää jonkin aikaa. Täytyy sanoa, että olen ollut ihan supertyytyväinen tähän seerumiin! Se, miten se tasoittaa ihoni sävyä, on silminnähtävää. Seerumi on kohta loppu ja ehdottomasti ostan uuden tilalle, en voisi kuvitellakaan olevani enää ilman tätä. Ei myöskään ihme, että tuote voitti esimerkiksi Cosmopolitanin Beauty Award 2017 - Paras meikkivoide -kategorian. Seerumia otetaan muutama pisara kämmenselälle ja sen voi levittää joko käsin tai siveltimellä/meikkisienellä. Itse levitän tämän käsin mieluiten. Seerumi levittyy superhelposti iholle ja jättää satiinisen tunteen ihon pinnalle. Hintaa tuotteelle on vaihtelevasti ollut 30-35€, Citymarketeissa on tällä hetkellä huipputarjous maaliskuun loppuun asti, 26,90€/kpl Plussa-kortilla. Jos et ole vielä kokeillut tätä, niin kipinkapin Cittariin seerumia hakemaan! :)
 
 


Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator 15ml -silmänympärysvoide
Sain tämän helmikuun Bette Boxin mukana ja se tuli kuin tilauksesta, sillä silmänympärysvoiteeni oli juuri loppunut. Yllätyin tuotteen väristä ja koostumuksesta, kun otin tuotetta kädelleni. Se muistutti mielestäni paljon meikkivoidetta: se on beigen väristä ja vähän paksumpaa. Nivean Illuminator voide vähentää välittömästi tummia silmänympäryksiä ja varmaankin juuri tämän värin ja koostumuksen vuoksi. Se sopii myös herkille silmänympäryksille ja piilolinssien käyttäjille. Tästä on tullut osa aamurutiinejani ja olen ollut kyllä tyytyväinen. Tämän on myös säännöllisesti käytettynä luvattu vähentävän ryppyjä, joka on varmasti aina kaikille plussaa :) Sokoksella tuoteella näytti olevan hintaa 15,90€. Olen myös nähnyt tämän tuotteen olevan välillä tarjouksessa Citymarketissa.

 
 
 

2 kommenttia

  1. Ooh hyviä tuotteita! Supermoodia todella haluaisin kokeilla ❤ on vain aikas kirpaisevat hinnat :D Harmi etten oikeen uskalla tuota Lumenea kokeilla, kun joku heidän ainesosa tekee mulle allergisen reaktion :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) Harmi ettet voi kokeilla Lumenea, on ollu tosi kiva tuo sävyseerumi. Mutta ei tietenkään kannatakaan, jos tulee allerginen reaktio. :( Atooppiseen ihoon siitä ei ole tullut mitään, enemmänkin tuntunut kosteuttavan!

      Poista