"Ruoki kasvojasi! Tästä löydät päivän tärkeimmän aterian." - Oatifix

💖 LUSH! Minua odotti tällainen ihana ylläri, kun tulin eilen töistä kotiin.  Olen Lushin tuotteiden suuri fani ja vielä ei ole tullut yhtään tuotetta vastaan, josta en olisi pitänyt. Osaa tuotteista olen välttänyt voimakkaan tuoksun takia, mutta suurinta osaa pystyn itsekin käyttämään. Erilaiset kasvonaamiot on nyt todella tarpeen talven kuivattamalle iholle ja mikä onkaan parempi tapa sitä helliä, kuin Lushin tuotteet. Myyjä oli kertonut tämän Oatifix-tuorenaamion kuorivan hellävaraisesti, mutta tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja kosteuttavan ihoa todella hyvin.
 
Oatifix-tuorenaamio tuntuu jo levittäessä todella kostealta ja rasvaiselta. Naamio on rakenteeltaan melko paksua ja moussemaista. Se ei kuivuessaan  jämähdä iholle ollenkaan, vaan se  säilyttää koostumuksen melkein samanlaisena koko vaikutusajan. Naamio sisältää öljypitoista tuoretta banaania, illipe-puun voita, Reilun kaupan vaniljatankoa + vanilja-absoluuttia, kaurahiutaleita, jauhettua mantelia ja kaoliinisavea. Nämä yhdessä kosteuttavat, kuorivat, kirkastavat ja ravitsevat ihoa jättäen kasvoille makean, miedon tuoksun. Kasvot jäivät miellyttävän pehmeäksi ja ravitun oloiseksi kuorinnan jälkeen. Tuorenaamio levitetään puhdistetulle iholle ja annetaan vaikuttaa noin 5-10min. Ennen huuhtelua tuotetta voi vielä hieroa kasvoihin, jolloin se syväpuhdistaa ihoasi.
 
 
 
 
Ehdoton suositus tästä tuorenaamiosta, jos talvi on ollut ankara kasvoillesi tai ihosi kaipaa muuten kosteutusta! Hintaa tuotteella oli 13,50€ ja siinä luvataan olevan neljä käyttökertaa. Itselläni nämä ovat kyllä riittäneet aina noin kuuteen kertaan. :) Säilyvyys näissä on kuitenkin noin kaksi viikkoa. Naamio kannattaa kuitenkin levittää niin, että kasvojen iho ei kuulla naamiosta läpi. Tätä voi käyttää myös muualle kehoon, kuten kaulaan tai käsiin.
 
Tarkempaa tuoteinfoa voit käydä lukemassa Lushin sivuilta alla olevasta linkistä. 💖
 



Ei kommentteja