Brunssilla Fazerin tehtaan vierailukeskuksessa

Halusimme käydä tyttöystäväni syntymäpäivien kunniaksi lauantaiaamupäivän brunssilla jossain sellaisessa paikassa, jonne oli helppo ajaa autolla samalla, kun olimme sillä muutenkin liikkeellä. Olin kuullut ja lukenut Fazer Cafén brunsseista paljon hyviä juttuja ja ajattelin, että Fazerilassa sijaitsevan Fazerin tehtaan yhteydessä oleva vierailukeskus voisi olla loistava paikka testata näitä Fazerin brunsseja.
 
 
 
Menimme lauantaina klo 12 kattaukseen, mutta emme olleet varanneet tähän pöytää, mikä olisi ehdottomasti kannattanut kyllä tehdä. Hyvällä tuurilla saimme kuitenkin toisen kahdesta vapaasta pöydästä, jotka olivat jäljellä ja pääsimme nauttimaan ihanasta brunssista. Hintaa brunssilla oli 23,90€ / hlö, joka oli kyllä melko kallis. Fazerin sivuilta löytyy muuten kattavasti lisätietoa kahvilakohtaisesti brunsseista ja tiedot myös varauksia varten. Fazerilan Cafén brunssiin tarjolle kuuluivat:

- Runsas valikoima Fazerin leipää ja sämpylöitä
- Minicroissantteja
- Pieniä Vuoksen riisipiirakoita ja munavoita
- Fazerin Alku -puuroa
- Salaattia, juustoja, palvikinkkua
- Lohta, silliä ja skagen
- Mausteista broileria
- Ruokaisia salaatteja
- Pientä lämmintä
- Luonnonjogurttia ja hedelmäsalaattia
- Mysliä ja granolaa
- Fazerin kakkuja ja jälkiruokaa
- Tuoremehua ja smoothie
- Kahvia ja teetä
- Kuohuviiniä ja erikoiskahveja lisämaksusta



 
 
Tykkäsimme brunssin valikoimasta todella paljon ja kaikki raaka-aineet maistuivat ja näyttivät tuoreilta ja laadukkailta. Ainoa, mitä olisimme kaivanneet lisää, olivat tuoreet marjat. Mansikat esimerkiksi olisivat kruunanneet tämän kokonaisuuden! Mutta kokonaisuudessaan tosiaan ruoka oli hyvää ja sitä oli laaja valikoima. Kahvila itsessään oli sisutettu tyylikkäästi ja brunssin esillepano oli toimiva. Kahvilassa oli todella paljon porukkaa, mutta silti ei tarvinnut jonottaa eikä ruoka loppunut kesken.
 
 
 
Vierailukeskuksesta olisi saanut varattua samalla käynnin muissa tiloissa, jossa opas tutustuttaa Fazerin historiaan ja tuotteisiin sekä samassa oli myös tehtaanmyymälä, jossa oli Fazerin tuotteita laajasti myynnissä. Aika paljon oli porukkaa lähdössä myös näille opastetuille kierroksille mukaan, itse jäin miettimään, olisikohan siellä saanut suklaata syödä minkä verran 😂 No se kierros ehkä toisella kertaa!
 
 
 
 
Aulassa oli esillä Fazerin Mignon-munista tehty yli kolme metrinen pupu. Pupulla painoa on ilmeisesti yli sata kiloa ja siihen on mennyt yli 9000 munaa. Olis tehny mieli käydä vähän silittään!
 
 
 
Ei olla asuttu Helsingin seudulla vielä kovin kauaa, joten vinkkejä otetaan vastaan, mitkä kaikki brunssipaikat olis MUST testata? Yhdessä mun lemppariblogeista (Iines Aaltonen, jolta itsekin juuri pyysin lisää brunssipostauksia, koska mun mielestä on kiva lukea jengin kokemuksia hyvistä ja huonoista paikoista!) luin, että Weeruskan brunssi olis aivan loistava ja se vois olla sit seuraava mesta! 😋

Ei kommentteja