Huhtikuun Bette Box - plussat ja miinukset

Huomasin, että muut olivat saaneet Bette Boxinsa ennen minua ja menin paketin seurantakoodilla katsomaan, missä pakettini on tulossa. No pakettiautomaatin puolella oli tullut jotain säätöä ja boxia oli yritetty kahteen eri otteeseen saman päivän aikana toimittaa automaattiin, mutta sitä ei oltu pystytty ottamaan vastaan. Tiedättekö, mitä tein tässä vaiheessa, kun tajusin etten saakaan pakettiani sinä samana päivänä... MENIN LUKEMAAN ENSIMMÄISEN BETTE BOX -POSTAUKSEN, JOKA TULI VASTAAN, jotta sain selville, mitä paketissani suunnilleen tulisi olemaan. Tämä kuvastaa minun malttamattomuutta kaikkien lahjojen yms. suhteen, en vain pystyisi millään odottamaan. Jos saisin päättää, niin kaikki todennäköisesti saisivat osan joululahjoistaan jo aatonaattona ja syntymäpäivälahjankin jo päiviä etukäteen. Noh, kävin tosiaan lukemassa ekan postauksen, joka Instagramissa tuli vastaan ja mulle tuli ihan ok fiilis boxista. Katsoin, että ihan kivoja tuotteita näyttää tulevan Ajattelin myös, et tosi kiva saada joku uutuusshampoo testiin, vaikka en marketin shampoita yleensä koskaan käytäkään. Myös päivävoiteeni alkaa olla pian loppu, irtoripsiä tarvii aina, samoin ihania huulirasvoja ja luomivärejä! Seuraavana päivänä  vihdoin sain oman Bette Boxini ja enää ei tarvinnut hirveästi yllättyä, kun avasi laatikon, mutta oli se silti tosi kiva avata.



Ensimmäisenä nappasin käteeni Eyluren irtoripset. Minun pakettiini oli laitettu pidentävät, melko hillityt ripset (nro 116). Nämä on kyllä ihan kivan näköiset ja varmasti toimivat sekä arkilookissa että vähän juhlavammassakin. Osalle oli tullut tuuheuttavat ja ne olisin myös minä toivonut! Niillä saa mun makuun paljon näyttävämmän näköisen meikin. Mutta kyllä nämä ehdottomasti käyttöön menevät ja mun käsityksen mukaan nämä on ihan hyvälaatuisia myös! Kaupassa näillä hinta on noin 8,90€. Antaisin plussan sille, että boxissa oli irtoripset!




Toinen kiinnostava oli Ziajan Goat's milk -kosteuttava vuohenmaitopäivävoide. Meinasin ostaa joulun aikoihin heidän tuotteitaan, mutta päädyin kuitenkin toisiin valmisteisiin, kun en juuri sillä hetkellä päässyt Ziajan  tuotteita tuoksuttelemaan. Testasin nyt innoissani päivävoidetta ja sen koostumus tuntui kyllä aivan ihanalta. Se imeytyi ihoon melko nopeaa ja jätti sen kosteutetun ja pehmeän tuntoiseksi. Tuoksu oli melko voimakas ja siinä rajoilla, että pystyinkö sitä käyttämään. Moni on sanonut, että mieleen tuli mummolan tuoksut ja niin kyllä tuli. Joku mummon käyttämä kosteusvoide on ihan varmasti tuoksunut aikanaan samanlaiselta! Mutta tämän sanottiin sopivan meikin alle todella hyvin, mikä on loistava ominaisuus ja luulen, että tuoksu häipyy kyllä meikin alle viimeistään. Hintaa tälle oli Sokoksen verkkokaupassa 11,90€/50ml. Ja ehdoton plussa siis tälle myös.




Kun kävin tosiaan kurkkimassa muiden blogeista ennakkoon Bette Boxin sisältöä, niin olin positiivisella mielellä shampoon suhteen! Käytän yleenä aina kampaamon tai Lushin hiustuotteita, mutta ajattelin että mielelläni kokeilen tämmöstä korjaavaa kuituteknologialla varustettua shampoota. Schwarzkopf Gliss - Fiber Therapy Shampoo oli siis kyseinen shampoo, joka boxissa mukana tuli. Tässä on Omegaplex -teknologia, joka korjaa hiuksen laatua ja kudoksia. Olen joskus ostanut markettishampoita reissuihin mukaan, mutta Gliss-sarjaa en ole koskaan kokeillut. Olen joskus tuoksutellut sitä ja mielestäni ne ovat olleet melko voimakkaan tuoksuisia kaikki. Itse tuoksuherkkänä haistoin kyllä tätä uutuusshampoota ennen testiä, mutta en voinut kuvitellakaan, miten voimakas tuoksu loppupeleissä oli, kun olin saanut sen hiuksiini suljattua ja virutettua pois! 🙈 Siis se oli kertakaikkiaan niin voimakas minun makuuni, että aloin pikaisesti hinkkaamaan hiuksiani syväpuhdistavalla shampoolla. Eli nyt en osaa sanoa mitään shampoon jälkeisistä fiiliksistä hiuksissa! mitään. Seuraavana päivä haistoin siltikin shampoon hiuksissani aina, kun käänsin päätäni, eli sen verran voin sanoa, että jos olet herkkä voimakkaille tuoksuille tai et muuten vain halua hiuksiisi ylimääräistä tuoksua, niin tämä ei ole sinua varten. Muuten varmaan kannattaa testata, onko tästä Omegaplex-ominaisuudesta hyötyä. Hintaa shampoolla on 2,90€. Shampoo saa minulta miinukset tuoksun takia.



Herbinan ihanan Lip Candy -huulivoide. Minulle tuli Mystic Mandarin -maku, joka maistui aivan tiikerijäätelöltä! Näin Virven Ostolakossa-blogin Instagram -tililtä kuvan näistä Herbinan huulituotteista jo jokin aika sitten ja ajattelin, että kaikki minkä nimessä lukee "candy" on pakko olla hyvää! Ja tämä osoittautui todeksi ainakin tämän mandariinin suhteen. Osalle oli tullut toinen maku, Tropical Rasberry, joka myös kuulostaa ihanalta. Huulivoide pysyy huulilla pitkään, kosteuttaa ihanasti ja samalla tuo pienen kiillon huulille. Tämä oli tosi kiva siis 😊 Hintaa huulivoiteelle oli 4€. Plussat tällekin.



Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Bette Boxissa tuli Lumenen Nordic chic -sarjan luomivärinappi sävyssä 14, Frosty Ice - huurteinen jää. Todella ihana sävy, melko hopean harmaa ja todella viileän sävyinen. En ole kokeillut sitä vielä silmämeikkiin, mutta swatchasin sitä käteen ja pigmentti tuntui todella hyvältä ja pehmeältä. Hintaa Lumenen luomivärillä on 12,90€. Plussat tällekin, vaikka yksittäistä nappia voi tuntua hankalalta käyttää kaikkien palettien keskellä.




Kaiken kaikkiaan boxihan oli siis enemmän hyvä kuin huono, jos katsoo plussat ja miinukset! Mielekkäimmäksi tuotteiksi nousi Ziajan päivävoide ja Herbinan huulivoide. Eyluren irtoripset oli todella kiva yllätys myös, mutta olisin tykännyt vielä enemmän voluumi-irtoripsistä. Olitko sinä tyytyväinen tämän kuun Bette Boxiin tai onko sinulla ollut tarkoitus tilata se itsellesi? Nyt vain seuraavaa boxia jännäämään! 


Ei kommentteja