Kim Kardashian West App - löytö & syötäviä, terveellisiä herkkuja pääsiäislomaviikolta!



Ennen pääsiäislomaa Kim Kardashian West julkaisi KKW-appissaan taas ihania asujaan ja linkkejä kauppoihin, joista samantyylisiä asusteita ja vaatteita voi hankkia. Tämä on yksi asia, jota rakastan hänen sovelluksessaan! Tietenkään asusteet ja vaatteet eivät välttämättä ole juuri samoja kuin hänellä, mutta ne ovat hyvin paljon saman näköisä ja suurin osa niistä ovat sellaisia, joihin tavallisella ihmisellä on vara. Olen pitkään jo haaveillut noista ihanista korsettivöistä, mutta en ole nähnyt niitä missään kaupassa, ja tuli kuin tilauksesta, että yksi Kimin postauksista koski juurikin erilaisia korsetteja. Yksi korseteista oli Zarasta ja painelin suorinta päätä Zaran verkkokauppaan tsekkaan, mistä kaupasta pääkaupunkiseudulla vöitä on saatavilla. Espoossa oli ainoastaan minulle sopivaa kokoa, joten tilasin korsettivyön itselleni lähimpään Zaraan. Toimitus oli todella nopea ja kätevä. ja korsettivyö on täydellinen! Kuulin pääsiäisenä, että Bikbokissa on myös vasta ollut näitä korsettivöitä myynnissä, mutta suurimmassa osissa kaupoista ne ovat myyty hetkessä loppuun! Zarassa vyöllä oli hintaa 17,95€ ja Bikbokissa muistaakseni noin 10€ luokkaa. Tämä Kimin postaus on vieläkin hänen sovelluksessaan, joten jos kiinnostaa, niin ei muuta kuin lataamaan sovellus ja "subscribe"!



Nyt on ollut muuten melkoisen kiirettä pääsiäisestä asti! Pakostakin tuli pieni somebreikki, koska tekemistä vaan on ollut niin älyttömän paljon, että kaikki ylimääräinen aika on mennyt.  Olin pääsiäisenä lomalla kotipaikkakunnallani, jossa minulla asuu lähes kaikki sukulaiseni ja ystäväni, joten voitte kuvitella että aika siellä meni siivillä! Oli ihana tavata ystäviä ja perhettä ja viettää aikaa heidän kanssaan, harmi, että loma oli niin lyhyt. Olin ajatellut, että ihana lähteä nauttimaan lumisista maisemista, mutta ei se kyllä enää siltä tuntunut. Täällä etelässä sitä on jo niin asennoitunut kesän odotukseen, että lunta eikä talvea kaipaa ollenkaan - päinvastoin. Oli ihana tulla tänne ja huomata, kuinka keväiseltä täällä jo näytti! Kyllä tässä vaiheessa talvi on saanut väistyä ja tilaa aletaan tehdä jo kesälle 💖



Pääsiäisen jälkeen kiire ei hellittänytkään ihan heti, sillä olin ottanut yhden päivän lisäksi vapaata töistä, joten työviikko jäi melko lyhyeksi, mutta todella kiireiseksi. Kiirettä lisäsi se, että äitini osallistui viime viikonloppuna järjestettyyn Fitness Classis 2017 -tapahtumaan Body Fitness Masters 45 -sarjaan ensikertalaisena. Valmistelut viikonloppua varten veivät aikaa ja meille tuli lisäksi vieraita viikonlopuksi, joten kiirettä piti myös sen suhteen. Mutta kisoista sen verran, että äitini näytti niin upealta lavalla ja olin todella ylpeä hänestä! Finaaliin hän ei päässyt, mutta lihasten puolesta hän oli kovassa kunnossa ja nyt hän aikookin keskittyä harjoittelemaan lihasten esittelyä ja lavalla olemista, jolla yllättävän suuri rooli näissä kisoissa. Ensi keväänä sitten uudestaan! (julkaisin kuvan äidistäni Instagram-tililleni viime viikonloppuna)
Pääsiäislomalla oli pakko käydä Ruotsin puolella taas tsekkaamassa ruotsalaisten herkkuja, sillä usein heille tulee esim. samoista tuotteista erilaisia makuja kuin meille. Tykkään aina silloin tällöin nauttia Njien proteiinivanukkaita, sillä ne mielestäni maistuvat hyviltä ja ovat todella käteviä kuljettaa mukana. Kuulin, että Ruotsin puolelle oli tullut Njieltä muutama maku ruokakauppoihin, joihin en itse ainakaan vielä ole törmännyt Suomen puolella tavallisissa ruokakaupoissa (Fitnesstukusta löytyy) : appelsiini-suklaa ja mansikka. Appelsiini-suklaa oli aika hyvä, se oli todella paljon tavallisen Njien suklaavanukkaan makuinen ja siihen oli lisätty appelsiinin makua. Mansikka taas ei sitten ollut yhtään minun makuuni. 😃  Se muistutti samaisen merkin mustikkamuffinin makua, enkä pitänyt siitäkään. Kaikki maut eivät vain miellytä kaikkia!


Proteiinivanukkaita, joissa on granolaa mukana, on myös saatavilla Suomesta ainakin erikoisliikkeistä, mutta en näistäkään ole aivan varma, onko ihan tavallisissa ruokakaupoissa. Hauskan makuisia ja ihan kivaa vaihtelua tuovat joskus välipaloihin, jos kiire yllättää! Apple piessa oli vanukkaan makuna vanilja ja Chocolate Bananassa tietenkin suklaa.

Mutta sitten Njien herkku, jota ei ainakaan netistä voi tilata, ja en tiedä onko sitä Suomessa kaupoissakaan, nimittäin PROTEIINIJÄÄTELÖ! Ja tama on myös laktoositon! Jäätelöä oli saatavilla neljää eri makuista: Chocolate Dreams, Heavenly Vanilla, Lovely Lemon ja Tropical Treasure. Ostimme varman päälle suklaan, sillä ajattelimme, että jos se yhtään muistuttaa tämän merkin vanukasta, niin sen on pakko olla hyvää. Ja se itse asiassa maistui mielestäni ihan samalle kuin suklaavanukas! Eli se oli todella hyvää.😊 Harmi, kun tätä ei voinut kuljettaa kotiin! Kesälomalla sitten täytyy maistella myös muut maut.




Ruotsalaisella Loka -yritys valmistaa lähes vuosittainen hauskoja kivennäisvesimakuja ja tänä vuonna tarjolla näytti olevan makuina Colamehujäätä, päärynäjäätelöä ja kookosunelmaa. Yksi ehdottomista lemppareistani oli eras vuosi suklaapirtelö! Siis vaikka se kuulostaa äkkiseltään ällöttävältä, niin se oli oikeasti todella hyvää. Harmi, ettei sitä ole joka vuosi saatavilla 😊










2 kommenttia

  1. Nuo korsettivyöt on todella hauskan näköisiä! Olen itsekin katsellut niitä nettikaupoissa. Tähän mennessä olen aina käskenyt itteäni pitämään niistä näppini erossa, koska musta tuntuu, että mulla on vöitä tarpeeksi, haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! ja näitä voi kyllä käyttää vaikka millaisten asujen kanssa jos vain rohkeutta riittää :D Ehkä sinäkin vielä yhden vyön tarvitset kokoelmaasi ;)

      Poista