KC No Nothing -kosteuttava shampoo + rasvaiset hiukset = LIT! ๐Ÿ’œ

Say yes to NO! No Nothing -sarja oli minulle entuudestaan tuttu ulkonรครถllisesti ja nimeltรค, mutta en ollut koskaan ostanut sitรค tai etsinyt siitรค sen kummemmin tietoa netistรค. ร„itilleni oli suositeltu tรคtรค Very Sensitive Moisture shampoota ja hoitoainetta rasvoittuvalle hiukselle, mikรค tuntui vรคhรคn erikoiselta, koska kosteuttava ja rasvoittuva eivรคt kuulosta parhaalta kombolta! Hรคnelle se kuitenkin oli toiminut ja pรครคtin kokeilla tรคtรค myรถs itselleni. Olen kรคyttรคnyt shampoota nyt kuukauden verran ja olen tรคysin tykรคstynyt tรคhรคn. Ja hei, miten sรถpรถt on nuo pullot ja ulkonรคkรถ tรคllรค sarjalla muutenkin! Jos lueskelee tuota "no" -listaa pullon kyljestรค, niin lรถytรครค itsensรค hymyilemรคstรค jo ennen puolta vรคliรค. ๐Ÿ˜ŠShampoo on ollut hiuksilleni ihan huippu ja kuivashampoon kรคyttรถ on vรคhentynyt noin puolella! Very Sensitive Moisture -hoitoaine valitettavasti jรคi minun osaltani kertaostokseksi, sillรค se ei tuntunut kosteuttavan muuta hiustani riittรคvรคsti eikรค se siis ollut tarpeeksi hoitava kuiville latvoilleni. Ongelmanani on siis ollut se, ettรค juuri rasvoittuu todella helposti, kun taas muu hius kaipaa kosteutusta ihan tosissaan. Tรคmรค on vaikeuttanut oikeanlaisen shampoon lรถytรคmistรค ja suurin osa kokeilemistani kosteuttavista shampoista tรคhรคn mennessรค ovat vain rasvoittaneet hiusteni juurta kahta kauheammin.



Kotimainen No Nothing -sarja voi ollakin monelle jo tuttu. Se KCProfessionalin tuotesarja, joka on kehitetty yhteistyรถssรค Allergia- ja astmaliiton kanssa. No Nothing nimensรค mukaan sisรคltรครค todella vรคhรคn ylimรครคrรคisiรค, herkistรคviรค kemikaaleja ja sen vuoksi sopii erittรคin hyvin herkkรคihoisille. Tuotteet ovat myรถs tรคysin tuoksuttomia! Tรคmรค Very Sensitive Moisture shampoo ja hoitoaine, jotka minulla ovat, sisรคltรคvรคt avokadoรถljyรค, joka hoitaa ja pehmentรครค kรคsiteltyjรค hiuksia. Hiukseni jรครคvรคt jo pelkรคstรครคn shampoopesun jรคlkeen kosteutetun tuntoiseksi ja ne ovat tosiaan pysyneet puhtaana paljon pidempรครคn kuin aikaisemmin. Hoitoainetta olen kyllรค kรคyttรคnyt koko purkin, mutta minusta tuntui ettรค laitoin sitรค aivan liikaa. Se taisi nimittรคin loppua muutamassa viikossa :D Tรคmรค johtui siitรค, ettรค mikรครคn mรครคrรค ei tuntunut riittรคvรคn hiuksilleni. Ja vaikka laitoin kuinka runsaasti tahansa, ei hiuksiin tullut kammattavuutta ollenkaan. 




Minusta nรคillรค tuotteilla hinta oli kohtuullinen, sillรค ovh. oli 9,90€ ja shampoo kesti minulla noin kuukauden verran pรคivittรคisessรค kรคytรถssรค (hiukseni ovat pitkรคhkรถt ja paksut). Jos sinulla on rasvoittuva hiusjuuri, mutta muuten kuiva ja kรคsitelty hius, niin suosittelen ainakin kokeilemaan tรคtรค shampoota! Vaikka kombo tosiaan kuulostaa epรคillyttรคvรคltรค, mutta itselleni se ainakin toimi. ๐Ÿ˜Š

2 kommenttia

  1. Kuulostaa lupaavalta tuotteelta! Oon muutamaan otteeseen kaupassa katsellut nรคitรค tuotteita, mutta vielรค ne ei ole pรครคtyneet ostoskoriin. :D Tรคytyy varmaankin laittaa testiin, kun nykyinen shampoo loppuu. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllรค testata! Shampoo ainaki on tosiaan ollu hyvรค, hoitoaine vois olla hoitavampi mun makuun :)

      Poista