Ripsiväri, joka stimuloi ripsien luonnollista kasvua - Diego Dalla Palma!

Pääsiäisenä, kun kävin kotipaikkakunnallani ja näin äitini pitkästä aikaa, kiinnitin huomioni hänen ripsiinsä - ne näyttivät jotenkin poikkeuksellisen pitkiltä! Olen itse perinyt hänen lyhyet ja taipumattomat ripsensä ja kysyin heti, että mitä sinun ripsillesi on tapahtunut 😀 Hän kertoi käyttäneensä useiden kuukausien ajan Diego Dalla Palman Ciglione -ripsiväriä, jonka päivittäisen käytön on kliinisten tutkimusten mukaan todettu stimuloivan ripsien luonnollista kasvua. Ja sen kyllä hänen ripsistään kerta kaikkiaan huomasi! No minunhan oli pakko saada tätä ripsiväriä heti myös itselleni ja lähdin heti nettiin surffaileen ja etsimään lisätietoa kyseisestä ripsarista. Diego Dalla Palman omilta sivuilta löytyi hyvin infoa heidän tuotteistaan ja tästä kyseisestä ripsiväristä.




Ripsivärillä on viisi meille kaikille tärkeää ominaisuutta:

- Antaa näyttävyyttä
- Pidentää ripsiä
- Antaa volyymia
- Taivuttaa
- Erottelee

Olen maininnut useaan otteeseen, että omat ripseni ovat valitettavan hankalat ja arkiripsarin löytäminen tuntuu joskus kovin työläältä. Ciglione on kyllä tuntunut nyt tähän asti todella hyvältä käytössä ja se on melko anteeksi antava siinäkin mielessä, että se ei varise eikä se myöskään paakkuunnu kovin helposti! 



Ja mikä ominaisuus tekee tästä mun mielestä ehkä kaikista siisteimmän, on se että tässä ripsivärissä on innovaatiivinen koostumus, josta löytyy kolmea kaksoisvaikuttavaa aktiiviainetta, jotka yhdessä antavat volyymia, pituutta ja stimuloivat luomen alueen aineenvaihduntaa ja suojelevat karvatuppeja. Ja todellakin tutkimusten mukaan päivittäisen käytön on todettu stimuloivan luonnollista ripsien kasvua ja ainakin äitini kohdalla tämä näytti pitävän paikkaansa - hänen ripsensä todella olivat saaneet pituutta lisää neljän kuukauden aikana. Myös harja tässä on hauskan mallinen, mutta helppo kuitenkin käyttää ja sen muodon kerrotaankin edistävän vielä pidentävää vaikutusta.


Olen itse käyttänyt ripsiväriä vasta kahden viikon ajan, joten en osaa kasvusta vielä sanoa mitään. Odotan kyllä innolla ja toivon, että minunkin tynkäripseni kokisivat tuon saman mullistuksen kuin äitini ripset ja saisivat vähän lisäpituutta - se jää nähtäväksi! Mutta itse ripsiväriin olen ollut ihan supertyytyväinen muuten 😊 Arkikäyttöön sillä saa kivasti lisää pituutta ja ripset pysyvät taivutettuina pitkään. Alla olevassa kuvassa ripsari on ollut silmissäni jo jonkin aikaa, kun olen touhuillut kaikkea muuta, mutta minun ripsiksi taivutus on pysynyt hyvin paikallaan ja ripset vielä näkyvät päästä 😅  Joten pisteet siitäkin - se ei ole nimittäin helppo tehtävä ripsivärille!




Onko muilla kokemusta tästä ripsiväristä ja miten se toimi tämän kasvun suhteen?

http://www.diegodallapalma.fi

2 kommenttia