Toukokuun Bette Box

No nyt oli Bette Boxiin laitettu paljon kaikenlaista 😊 Se oli ihan eka fiilis, kun boxin avasin. Innoissani lähdin tietenkin kahlaamaan tuotteita läpi - niitä oli yhteensä 11! Toki nämä olivat hyvin pienikokoisia, mutta joskus on mukava vain testailla eri tuotteita, sillä se helpottaa niiden loistotuotteiden löytämisessä. Teemana boxissa oli "Upeaa kosmetiikkaa kesän alkuun" ja siihen oli kasattu helposti käytettäviä kesätuotteita. Bette Boxin saamisesta on jo aikaa, mutta halusin kokeilla suurimman osan tuotteista ennen postauksen julkaisemista. Let's take a look, mitä boxista löytyi!




 Tresemmé Keratin Smooth -shampoo & hoitoaine (uudistunut)
En ole tainnut Tresemmén tuotteita koskaan itselleni ostaa, olen joskus kyllä kokeillut heidän tuotteitaan. Minulla ei varsinaisesti siis näistä mitään mielipidettä valmiiksi ole. Nämä pääsee kokeiluun varmaankin kesä-heinäkuun vaihteessa, kun lähdemme reissuun Lontooseen. Just sopivat matkakoot! 😊 Keratin Smooth -sarja kuulosti kyllä lupaavalta, sillä sen sanotaan selvittävän hiukset ja siloittavan katkenneet hiushaituvat. Pyrin yleensä ostamaan kaikki shampooni ja hoitoaineeni kampaamotuotteina, jotenkin päähäni on iskostettu, että ne olisivat paljon laadukkaampia kuin marketin tuotteet - mutta Tresemméhän mainostaakin olevansa kampaamotasoinen tuotesarja, eli mielenkiinnolla testausta odottamaan! Hintaa tuotteilla oli 2,50€/100ml



Ultrasun face SPF30 (bestseller)
Erittäin tervetullut tuote ja tuli niin hyvään saumaan, sillä viime viikonloppuna tämä tuli enemmäin kuin tarpeeseen. Koostumus voiteessa on melko kermainen, mutta levittyy silti vaivatta kasvoille ja on yllättävän riittoisa. Plussaa oli se, että tuote on täysin hajusteeton ja vedenkestävä! Bette Boxissa tuotteen sanottiin palauttavan ihon kosteustasapainon ja vähentävän auringon säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Hinta täysikokoiselle tuotteelle (50ml) on 25,50€.

Avène Tolerance Cream
Tämä näyte oli todella pienikokoisena boxissani, mutta pääsin testaamaan tuotteen koostumuksen ja näkemään, miten se käyttäytyy iholle levittäessä - joka sekin tietenkin on plussaa, sillä ainahan tähän ei ole mahdollisuutta kosteusvoidetta ostaessa. Voide on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja se on täysin hajusteeton. Tuote soveltuu myös allergiselle ja herkälle iholle erittäin hyvin. Minulle tämä olis tässä vaiheessa ehkä liian hoitava, sillä huomasin ihoni hieman kiiltävän esimerkiksi otsan alueelta. Mulla ei tällä hetkellä ole mitenkään superkuiva iho, kuin vain paikoittain ja ajattelinkin täsmähoitaa niitä kuivia kohtia tällä Avènen näytteellä. Hintaa YA:n verkkokaupassa tällä oli 22,80€/50ml.




RFSU Intim Easy Shave & Intim Cooling Balm (uudistunut)
Sheivaustuotteet olivat mun mielestä yks parhaimpia boxin sisältöjä. Olen yleensä ostanut sheivaukseen käyttämäni tuotteet Gilleteltä, joten oli todella kiva päästä kokeileen vähän muitakin vaihtoehtoja. Varsinkin toi Cooling Balm oli hyvä tuote! Laitoin sitä iholleni sheivauksen jälkeen ja iho tuntui seuraavana päivänä ihanan pehmeältä, eikä punaisia pisteitä ollut syntynyt läheskään samalla tavalla kuin ilman tätä. Easy Shave ensikokeilulla oudosti ihan tosissaan. Tämä johtui siitä, että tuote on kirkasta geeliä, eikä paksua vaahtoa, kuten yleensä monet sheivaustuotteet ovat. Ensin tuntui, että tuliko tuotetta ollenkaan iholle, koska en erottanut sitä ollenkaan.  Esittelyssä sanottiin, että on helpompi nähdä mitä sheivaat, kun tuote on kirkasta. Totta kyllä, mutta mielestäni vaahdossakin näkee ihan hyvin kohdat, jotka on jo käsitelty, sillä vaahto katoaa sheiverin mukana aika näppärästi. Toki vaahdon kanssa toimiminen on paljon sotkuisempaa kuin tämä RFSU:n geelin kanssa.  Koostumus teki sheivauksesta kuitenkin vaivatonta eikä iho jäänyt punottamaan sen jälkeen. Ainoa miinus Easy Shave:ssa mielestäni oli se, että sitä joutui laittamaan aika runsaasti iholle, jotta siitä sai parhaan hyödyn irti. Hintaa tuotteille on ilmoitettu olevan noin 5-6€ kpl.



Salus Detox Bio -puhdistusjuoma
Aika mielenkiintoinen maistiainen ja mielestäni oli tosi kiva, että tällainen oli laitettu boxiin mukaan. Itse olen usein yritättänyt googletella jengin kokemuksia, miltä jokin tuote maistuu, koska siitä ei saa maistiaista. Tässä oli hauska sisältö, muun muassa voikukan lehtiuutetta, kurkuman juurakkoa yms. Maku ei ollut paras, mutta ei pahinkaan! Mulla on aika huono lysti, joten välillä hieman puistatti maku, mutta olen maistanut pahempiakin. 😃 Aika miedoksi se meni, kun sekoitti sen 2,5dl vettä. Täytyy tutustua paremmin puhdistusjuoman ominaisuuksiin, sillä tässä olis aika kätevä detox-kuuri kesälle, jos vain saattaa juoda. Hintaa 250ml kokoiselle Detox-pullolle oli Sokkarilla 25,90€

Ob:n Superthin -pikkuhousunsuoja
Heti ensimmäisenä kiinnostuin tässä siitä, että näihin oli lisätty kevyt tuoksu. Mikä on itselle tosi kiva asia, mutta yleensä kyllä sanotaan, että ei saisi käyttää intiimialueella mitään tuoksullisia tuotteita. Ilmeisesti ne ovat huonoksi muun muassa ph-tasapainolle. Ajattelin, että kyllä tämä asia on varmaan mietitty tämän tuotteen kohdalla ja lähdinkin netistä etsimään lisätietoa asiasta. Mutta en siis löytänyt Ob:n puolesta mitään tietoa tästä. Odotin jotenkin, että heidän nettisivuiltaan olisi löytynyt tästä jokin selitys, miksi näihin oli lisätty tuoksu ja perustelu siihen, miksi se ei olisi haitallista. Mutta ehkä en osannut etsiä tai sitten niitä perusteluja ei ole. Onko joku muu löytänyt tästä mitään lisäinfoa? Hinta tuotteelle oli vähän reilut 3€/40kpl kaupasta riippuen.

Lumene Nordic Chic -kulmageeli (uutuus)
 😊 Tähän kohtaan voisi laittaa monta hymiötä, koska olin todella tyytyväinen huomatessani tämän kulmageelin boxissa. Kulmageelin kerrotaan olevan pitkäkestoinen, helposti levittyvä ja se antaa luonnollisen ilmeen kulmille. Olen ollut kyllä tyytyväinen ja mielestäni harjakin oli hyvä, aika napakka ja sillä sai kulmakarvat hyvin ruotuun! Kulmiin ei jäänyt sellaista kiiltävää geelikönttiä, mikä on aina plussaa, koska kyllä sellaisiakin on tullut kokeiltua  😃 Kyseessä on tosiaan uutuustuote ja hintaa sillä on 9,90€.


L'anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray
Jännittävä, kapean näköinen tikku! Nimi L'anza oli minulle tuttu ja tiesin, että kyseessä on arvokas ja arvostettu tuote. Tuoksu oli tosi hyvä, melko voimakas kyllä aluksi, mutta kyllä se haihtui vähitellen. Itse kokeilin tuotetta kuiviin hiuksiin, mutta näin maininnan että tätä voisi laittaa myös kosteisiin hiuksiin! Sitä täytyy vielä kokeilla. Spray antoi hyvän tuen hiukselle, eikä ne jääneet tahmaisiksi. Keratin Healing Oil -tuotesarja on kehitetty korjaamaan vahingoittuneita hiuksia sisältä ja pinnasta paikkaamalla niitä keratiinilla. Works for me! Hintaa täysikokoiselle spraylle oli netissä vähän laidasta laitaa, 22,90-29,90€/350ml.



Schwarzkopf Got2Be Fresh It Up Extra Fresh -kuivashampoo (uutuus)
Avoimin mielin testasin tuotetta, vaikka salaa sydämeni kuuluu kyllä Batistelle, jonka kanssa ollaan uskollisesti kuljettu yhdessä yli viiden vuoden ajan. 😃 Itse henkilökohtaisesti tykkään, että kuivashampoolla on tuuheuttava funktio samassa paketissa, käytän melko harvoin kuivista, joka pelkästään puhdistaa. Olen testannut useita eri kuivashampoita ja aina silti päätynyt vakkarimerkkiin. Tässä kuiviksessa tuoksu oli aivan ihanan freesi ja kesäinen ja puhdistusominaisuuskin oli aivan ok! Jouduin laittamaan tätä aika paljon, että sain muutaman rasvoittuneen kohdan "pestyä" pois, mutta kyllä se kuitenkin puhdisti. Mielenkiinnosta voisin kyllä kokeilla tämän sarjan Volume -kuivashampoota ja vertailla, onko se yhtä tuuheuttava kuin esimerkiksi Batisten Heavenly Volume (jolla saa ihan megatuuheat hiukset).



Kokonaisuudessaan ihan kivoja tuotteita, mutta ei mikään WAU-boxi tällä kertaa :) Innolla seuraavaa odottamaan, jossa on taas täysikokoisia tuotteita 5kpl!

Ei kommentteja