Kylie Cosmetics tilaus / plussat ja miinukset

Olen Instagramin puolella viime vuoden lopussa hehkuttanut näitä Kylie Jennerin huulituotteita, kun vihdoin Black Fridayna niitä raskin tilata. Olin haaveillut näistä jo melko kauan, mutta jostakin syystä aina keksinyt korvaavan tuotteen tai parempaa käyttöä rahoille. Tuotteet eivät tosiaan ole halvimmasta päästä ottaen huomioon, että siihen tulee ALV ja mahdollisesti postikulut päälle. Sivulla kyllä usein on tarjous, joka mahdollistaa kansainvälisten tilausten postikulut ilmaiseksi, mikäli tuotteet maksavat yli 50$/60$. Black Fridayna oli kuitenkin mielestäni ihan supertarjoukset, sillä huulituotteet olivat -40% alennuksessa! Nyt oli selvästi mun sauma kokeilla näitä tuotteita!


Koko Kollection


In Love With Koko swatches

Tilaukseen lähti yksi Velvet Lip Kit, Koko Kollection In Love With Koko sekä Kylien Birthday Collection Mini Velvet Lip Collection. Ajattelin, että koska Koko Kollectonista saa mattasävyjä kolme kappaletta, niin halusin kokeilla tuota velvet -koostumusta, sillä se ei ainakaan varmasti kuivata huulia, ei toki myöskään pysy yhtä hyvin kuin mattaiset huulilakat. Oon ollu kyllä ihan fiiliksissä näistä tuotteista, haluaisin kyllä tilata niitä lisää! Nyt vuorostaan kerkesin tilata Colourpopilta ihania oranssin sävyisiä huulituotteita juuri ennen kuin Kylie julkaisi uudet velvet liquid lipstickit, jotka oli juuriki ihanan lämpimiä oranssin sävyjä. Jos niitä olisi ollut mattaisina saatavilla, niin olisin varmasti halunnut tilata nämäkin!

Velvet Lip Kit, väri Dazzle

Kylie Birthday Collection Mini Velvet Lip Collection

Birthday Collection mini swatches. P.s. auttakaa joku mun kynsinauhoja!

PLUSSAT

+ sävyvalikoima
Kyliella on mielestäni ihana valikoima sävyjä. Tykkään Kylien tavasta markkinoida tuotteita, sillä hän on itse aina kuvaillut snapchatiin swatcheja, joista sävyjä pääsee näkemään in action! Näistä on nähnyt sävyt paremmin ja realistisemmin kuin nettisivujen kuvista. Täytyy kuitenkin tässä mainita, että nämä huulilakat ovat todella paljon samanvärisiä kuin mitä päällepäin pakkauksesta näyttää. Jos katsot Birthday collectionin miniä Commandoa, swatchina ja pakkauksena, niin sävy on kyllä lähes sama iholla kuin miltä pakkauksessa livenä näyttää. Mielestäni tämä ei ole ihan itsestäänselvyys, sillä monissa huulituotteissa lopputulos on omilla huulilla ihan muuta kuin mitä pakkaus alunperin antoi ymmärtää. Joskus se yllättää positiivisesti ja joskus taas ei!

Lemppari mini, sävy Commando
Commando swatch, ihanan oranssin rusehtava!
 
+matching huulilakka ja huultenrajauskynä
Yksi syy, jonka takia Kylie sanoo perustaneensa oman linjansa. Hänellä oli vaikeuksia etsiä juuri täydellisesti sopivaa huultenrajauskynää, joka olisi mätsännyt hänen ihoonsa/huulituotteeseensa. Omat huuleni ovat epäsymmetriset, jonka vuoksi joudun ylirajaamaan osan huulestani. Täytyy sanoa, että oli ihan super kiva, kun Velvet Lip Kitissä tullut kynä on ihan saman värinen kuin huulilakka. Ja kynässä oli muutenkin mielestäni miellyttävä koostumus - sitä oli helppo ja pehmeä levittää, mutta silti jälki oli tarkka. Huultenrajauskynän lisääminen mielestäni myös pidensi pysyvyyttä ja sillä on toki helppo korjata pieniä kohtia, joista väri on irronnut.

+tuoksu
Tämä on listassani sekä hyvällä, että huonolla puolella. Olin tietoinen, että tuotteet tuoksuvat jollekin, mutta täytyy sanoa, että yllätyin aika paljon kun ensimmäinen huulilakan avasin - tuoksu oli siis melko voimakas! Plussapuolella tämä on, koska tuoksu oli kuitenkin hyvä, vaikka se oli voimakas. Todella makea, muistutti jotain karkkia 😊 En vain saanut mieleen, että mitä karkkia!

+pakkaukset ja tuotteiden nimet
Mulla alunperinkin viehätti nämä tuotteet suureksi osaksi niiden ulkonäön ja brändin vuoksi. Minusta niissä on onnistuttu hyvin ja pakkaukset varsinkin ovat kauniita! Koko Kollection erityisesti oli todella kauniissa pakkauksessa ja myös huulilakat ihanissa kultaisissa putkiloissa. Näissä on luxus-fiilistä! Myös postipaketti oli kauniissa mustassa pahvilaatikossa ja avattaessa sisältä paljastui hyvin pakatut tuotteet Kylien tervehdyksen kanssa.

+pysyvyys
Suurin osa valitsemistani tuotteista oli velvet -huulilakkoja, joiden pysyvyyden ei ole luvattu olevan yhtä hyvä kuin mattaisissa. Velvetit pysyvät kuitenkin mielestäni melko hyvin huulilla, mutta syödessä/juodessa se kuluu huulen sisäreunoilta pois huomattavasti helpommin kuin mattaset. Mattaset taas pysyy kyllä niin hyvin, että syömisen jälkeen ei tarvitse kuin vähän korjata sisäreunoja ja huulet on taas mintissä! Tuotteet ovat myös Kiss proofeja, eli muutaman pusunkin voi ongelmitta vaihtaa, eikä näy missään 😉

+koostumus
Esimerkiksi Nyxin Lingerie -sarjaan (käytän näitä paljon) verrattuna koostumus oli huomattavasti paljon kevyempi ja "ohuempi". Ensiksi minusta tuntui jopa vaikealta levittää tuotetta tarkasti huulille, mutta muutaman kerran jälkeen se alkoi sujumaan paremmin. Nyt se tuntuu paljon helpommalta työstää kuin esim. Lingerie huulilakat. Koostumukseen kuitenkin palataan myös miinuspuolella...



MIINUKSET

-tuoksu
Kuten jo kerroinkin, niin tuoksu yllätti minut kyllä ihan totaalisesti. En olisi arvannut, että se on niin voimakas. Ensin minusta tuntui, että se oli jopa liian voimakas, mutta kyllä se huulilla sitten pikku hiljaa haihtui. Pieni tuoksu kuitenkin jää jäljelle ja se oli ihan ok. Mutta sellaisille, jotka ovat hajusteherkkiä, niin en tiedä, kuinka epämiellyttävältä tämä heillä tuntuisi suoraan nenän alla. Jotenkin mulla on sellainen muistikuva, että Kim Kardashian Westin ja Kylien yhteistyössä toteutettu huulilakkasetti olisi tuoksuton. Harmi, että ne värit oli todella vaalean näköisiä ja ei ehkä sen vuoksi sovi itseni väriselle vaalealle ihmiselle. Ainakin näin päättelin tubettajien testauksien perusteella.

-hinta
Jos ollaan ihan rehellisiä, niin eihän nämä mitenkään halpoja ole, koska Suomeen tilatessa joutuu maksamaan tullille verot päälle. Joissakin tapauksissa myös postikulut. Mutta itse kyllä tein Black Fridaylta ihan todella hyvät diilit ja kokonaisuudessaan kaikki tuli maksamaan noin 65€ tulleineen. Moni sanoo, että näissä maksaa oikeastaan eniten tuo brändi, jonka Kylie on onnistunut kasvattamaan valtavaksi. Esimerkiksi tyttöystäväni ei ollut pätkääkään impressed näiden tuotteiden kanssa - hän piti niitä hinta-laatusuhteeltaan kalliina 😞

-hiutaleisuus
Tästä tyttöystäväni sanoi, että hän ei tykännyt siitä, että päivän mittaan mattahuulilakka alkoi muuttua hiutaleiseksi ja tuntui epämiellyttävältä huulilla, huulilakan palasia irtoili huulen pinnalle murusiksi. Itse olen pari kertaa todennut saman, mutta olen kyllä syönyt ja juonut välissä, joten en sinäänsä ihmettele, että se jossain vaiheessa irtoilee! Minusta nämä huulituotteet pysyy yllättävän hyvin vaikka syökin, huulten sisärajoista vain korjailla, niin näyttää taas hyvältä. 😊

-huulten tahraantuminen
Hieman näistä osa jättää väriä huuliin ja sitä on oikeasti vaikea saada pois. Jos ei tykkää tästä puolesta, niin kokeilemani tummemmat sävyt kyllä tahraavat huulia. En ole tummempia mattahuulilakkoja testannut kovinkaan monelta valmistajalta, joten en osaa sanoa,  onko tää yleinen ongelma näiden kanssa vai mistä se johtuu. Mutta kunnon puhdistuksen ja bepanthenin ja kookosöljyn jälkeen väri alkaa irtoamaan. 😊


Kokonaisuudessaan itse kyllä tykkään näistä tuotteista ja saattaa olla, että Kylien viimeisimmästä alesta lähti tilaukseen lisää tuotteita testiin! 😉  Mielestäni Kylien tuotteet saavat enemmän positiivista palautetta kuin negatiivista ja itse olen kyllä samaa mieltä. Hinnasta kuulee negatiivista jonkin verran (varsinkin tämä uusin meikkisivellinsetti), mutta tuotteet saavat laadullisesti hyvää palautetta. Oletko sinä kokeillut Kylien tuotteita tai oletko jättänyt jostain syystä tilaamatta ne? Mitä mieltä olet hinnoista?

Ei kommentteja