Vuoden 2017 kosmetiikkasuosikit

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Nyt on käyty pohjoisessa lataamassa akkuja ja reissu oli kyllä ihana 😊 Olin suurimman osan ajasta Haaparannalla, mutta kävimme vuodenvaihteessa myös tunturissa, Luostolla. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka elämä täällä Etelä-Suomessa on omalla tavalla ihanaa, kun palveluja on niin paljon ja lähes kaiken tekeminen on mahdollista, niin kyllä tuo lumen puuttuminen harmittaa! Mulla on tunnetusti ihan todella huono tuuri ja muistan, kun suunnittelimme muuttoa pk-seudulle, että Tornio-Haaparannalla lunta ei sinä talvena ollut yhtä paljon kuin mitä sitä aiemmin oli ollut. Sai ihan tosissaan pelätä et tulee musta joulu. Ajattelin, että no samahan se on muuttaa täältä pois, kun yksi ainoita etuja pohjoisessa on mielestäni tuo talvi. Noh, muuttamisen jälkeen etelään ei ole käytännössä tullut talvea ollenkaan ja entisellä kotipaikkakunnallani on ihan mieletön määrä lunta ollut jo marraskuusta asti. Kaiken lisäksi siellä oli vielä lämpimämpi kesäkin kuin täällä.. ??? Todella erikoista. Tämä ehkä kirpasi vielä enemmän! Mut oon silti tosi tyytyväinen et muutettiin tänne. En oo katunu hetkeäkään 😊

No mutta itse asiaan! Moni on postaillut viime vuoden kosmetiikkasuosikkejaan ja innostuin itse tekemään myös saman. Vuosi 2017 oli kyllä kosmetiikankin osalta yksi parhaimmista vuosistani; paljon itselle uusia tuotteita sai testata ja monta suosikkia jäi myös jatkuvaan käyttöön. Ihan ensimmäisenä pöydän putsaa viime kesänä ilmestynyt Morphe x Jaclyn Hill Eyeshadow Palette-luomiväripaletti. Itse sain tämän hankittua vasta loppuvuodesta Beautybaylta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Beautybaylta tilatuista tuotteistahan ei tarvitse maksaa mitään erillisiä tullimaksuja, sillä tuotteet lähetetään Britanniasta. Tämä paletti on pure heaveeeen. Rakastan lämpimiä sävyjä luomiväreissä ja etsin syksyllä sopivaa luomiväripalettia, jossa olisi laajasti punertavia sävyjä. Olin käyttänyt Nyxin Ultimate Palette Warm Neutrals -palettia, mutta kaipasin vielä intensiivisempiä sävyjä ja enemmän ehkä juuri oransseja värejä. Tässä Jaclynin paletissa on kyllä niitä todella kattavasti plus kaikkia muitakin ihania sävyjä. Pigmentti on varmaan jo kaikilla tiedossa tämän osalta - se on todella hyvä. Yhdessä hyvän primerin kanssa luomiväri pysyy koko päivän paikallaan ja freesinä!

The Jaclyn Hill eyeshadow palette

Morphe x Jaclyn Hill

Primereista puheenollen, joululahjaksi saatu Smashboxin 24h Photo Finish -luomiväriprimer kiilasi ehdottomaksi ykköseksi mun primereista. Ei tarvinnut kuin kerran kokeilla ja tajusin samantien, että this is the one. Aivan älyttömän hyvä! Luomiin jää niin samettinen fiilis tämän jälkeen ja luomivärejä on helppo levittää - primer ei kerää myöskään luomiväriä luomivakoon. Pysyvyys on myös todella hyvä, täydet suositukset tälle! Sain myös Smashboxin samaa sarjaa olevan Photo Finish Foundation primerin (oil-free) ja olen tykännyt tästäkin tosi paljon. Samanlaisen samettisen tunteen tämäkin tekee iholle. Ensimmäinen kerta, kun minulla on Smashboxin tuotteita käytössä - olen ollut tyytyväinen :)

Smashbox primerit


Olen haaveillut Kylie Cosmeticsin tuotteista siitä asti, kun ne tulivat ja nyt vihdoin Black Fridaylta niitä tilasin! Alennukset oli mun mielestä tosi hyvät, muistaakseni -40% huulituotteista. Toki iso osa oli jo loppu siinä vaiheessa, kun nettisivuille pääsin, mutta sain silti osan tuotteista, jotka olin halunnutkin. Halusin jonkin velvet lip kitin, jossa olisi sekä huulilakka että huultenrajauskynä ja valitsin Kylien Velvet Lip Kitin sävyssä Dazzle. Yllättävän hyvin pysyy huulilla, vaikka onkin velvet-tyyppinen. Koostumus ja tuoksu on aivan ihania. Väri on myös aivan upea - sopiva sekoitus oranssia ja punaista! Mulla on ollut tosi kuivat huulet nyt pohjoisen reissun jälkeen, mutta tätä on pystynyt käyttämään ilman, että se näyttäisi huulissa kuivalta tai kuivattaisi niitä lisää. Lisäksi tilasin Koko Kollectionin 2nd edition -setin, jossa on neljä ihanaa huulituotetta; 3 mattahuulilakkaa sekä yksi huulikiilto. Värit ovat Bunny, Baby Girl, Doll ja kiilto Sugar Plum. Ajattelin tehdä Kylie Cosmetics -tilauksesta oman postauksensa, sillä itse ainakin lueskelin kokemuksia pitkään ennen kuin tilasin :) Tämä tilaus oli myös ensimmäinen tilaukseni, joka piti tullata. Siitä lisää sitten!

Velvet Lip Kit - Dazzle

Koko Kollection

Kat Von D:n Tattoo liner... Ei varmaan tarvitse esittelyjä! Olen käyttänyt eyelineria siitä asti, kun meikkaamisen aloitin, joten olen kerennyt kokeilla todella monta eyelineria matkan varrella. Yhtään näin hyvää eyelineria en ole käyttänyt. Siis niin ihanan tarkkaa jälkeä ja winged eyelinerin tekeminen on huomattavasti paljon helpompaa tällä. En todella ole mikään mestari tässä lajissa ja arkena pysyttelinkin aika hillityissä wingseissä. Jännä juttu, että 15 vuoden jälkeenkään ei ole tarpeeksi osaamista ja kokemusta täydellisen eyelinerin tekemiseen. 😀 ei mahda mitään, täytyy jatkaa harjoituksia! Tattoo lineria saaminen on vain hieman hankalampaa, koska on käsitykseni mukaan vain muutamia nettikauppoja, jotka sitä toimittavat Suomeen. Omani ostin kesällä Lontoon reissulta ja nyt lähin paikka, josta sitä saa on Tukholman Sephora, mutta hekään eivät toimita Suomeen. Onneksi osa sukulaisistani asuu Ruotsin puolella Haaparannalla, niin seuraavan kerran ennen reissua taidan tilata tällaisen sinne odottelemaan. Jos olet itse tai ystäväsi käymässä Tukholman Sephorassa, niin tämä on sellainen tuote, jonka uskaltaa toimittaa itselleen ilman testaamistakin!

Kat Von D - tattoo liner

The Ordinary, Coverage Foundation & Serum Foundation. Mikä hintalaatu-suhde!! Aivan käsittämätöntä, että näin hyvän tuotteen voi saada näin edullisesti. Ordinaryn meikkivoide tuntuu mielestäni hengittävältä, mutta silti peittää ja tasoittaa ihon sävyä hyvin. Ja seerumi.. ihan loistava! En huomaa peittävyydessä juuri eroa Lumenen vastaavan tuotteen kanssa, mutta koostumukseltaan Ordinaryn seerumi on hieman vetisempää. Tämä on varmaan makuasia, millaista tykkää käyttää, mutta minua ei haitannut tuo kevyt koostumus. Hinta kuitenkin on vain kolmasosan! Tilasin useamman sävyn, mutta päädyin antamaan vaaleimman niistä siskolleni, joka ei meikkaa, mutta kaipasi ihoonsa tasaisuutta. Mielestäni seerumi oli loistava ratkaisu siihen ja hänen ihostaan tuli kyllä todella tasaisen näköinen. Seerumi on myös helppo levittää ja se on todella kevyt koostumukseltaan.


The Ordinary - Coverage foundation & Serum Foundation

1.2 N Coverage foundation + 2.0N Serum foundation

Vasemmalla Ordinaryn Serum Foundation ja oikealla Lumenen sävyseerumi



Nyx Lippie Countdown -joulukalenteri. Sain tämän yllätyksenä tyttöystävältäni joulukuun ensimmäinen päivä - voi sitä onnen määrää! Takakannessa on esitelty kaikki sävyt, jotka kalenterista tulee, mutta tajusin vasta pari luukkua myöhemmin, että nehän oli siinä järjestyksessä kuin ne luukuistakin tuli. 😱 Tämä oli kyllä vähän bummer!  Olisin halunnut mieluummin yllättyä. En enää kurkkinut takaosaa, jotta pystyin semiyllättymään väreistä koko joulukuun. Tykkäsin kalenterissa erityisesti siitä, että pääsi kokeilemaan eri tuotteita ja sävyjä. Pidin päivän luukuista tulleita värejä melko urhoollisesti aina kyseisenä päivänä ja luistin vain ihan muutaman kohdalla 😉 Toivottavasti ensi vuonna tulisi jokin saman tyyppinen kalenteri. Tai vaikkapa Kylie Cosmeticsilta... Se olis dream come true!


NYX Professional Lippie Countdown - tuotteita

Uskon, että vuosi 2018 tuo tullessaan lisää suosikkeja! Jäädään odottelemaan 💜

Ei kommentteja