Hitti vai huti - L.A. Girl - PRO.Matte HD longwear foundation??

Mulla ei ole pitkään aikaan ollut sellaista go to -meikkivoidetta, vaikka olen kokeillut useita eri tuotteita ja tykännytkin useasta! Selkeää ykkössuosikkia ei kuitenkaan ole ollut hetkeen ja taas halutti kokeilla jotain uutta. Törmäsin useassa eri kanavassa keväällä L.A. Girlin PRO.Matte -meikkivoiteeseen*ja katsoin youtubesta siitä muutamat todella hyvät arvostelut. Valitsin silmämääräisesti itselleni sopivan sävyn (Natural) ja laitoin tuotteen tilaukseen Oletkaunis.fi -nettikaupasta*

*Postaus sisältää affiliate-linkkejä
L.A. Girl - PRO.matte HD.high-definition Long wear matte foundation

Tilaus tulikin todella nopeaa ja kirjaimellisesti revin tuotteen paketista ja siirryin meikkipöydän ääreen testaileen - näin kipeästi halusin uuden meikkivoiteen! Pakkaus tässä kyseisessä tuotteessa on mielestäni hieman "ylellisempi" kuin mitä noin 11€ pakkaukselta voisi odottaa. Pakkaus on lasia, joka on hyvä asia, mikäli tuotteen kierrätää lasikeräykseen. Lasia nimittäin käytetään useaan otteeseen uudelleen ja sen puolesta se on ympäristöystävällistä. Muuten lasipakkaus voi olla hankala, sillä se menee herkemmin rikki kuin muovipakkaus ja on painavampi kuljettaa. Meikkivoide on pumppupullossa, jonka puolesta annostelu hoituu vaivattomasti! Yhdellä painauksella saa melko reilun määrän tuotetta, joten kannattaa testailla ensin puolikkailla painalluksilla. 

Tuotteesta kerrotaan näin Oletkaunis.fi -sivustolla:
"L.A. Girl PRO.Matte HD Long Wear Foundation HD-mattameikkivoiteen pehmeä ja samettisen mattainen lopputulos jättää ihon virheettömäksi hilliten ihon kiiiltoa. Kermainen, nestemäinen koostumus levittyy vaivattomasti ja sileästi iholle antaen täyden peittävyyden niin päivä- kuin iltakäyttöön. Auttaa vähentämään ihohuokosten ja hentojen juonteiden näkyvyyttä, jolloin iho näyttää tasaisemmalta. Meikkivoiteen kätevä pumppupullo takaa siistin annostelun. Levitä kasvoille meikkisienellä tai -siveltimellä. "

Sävy Natural

Käytin Real Techniquesin Miracle Complexion Spongea levittämiseen ja huomasin jo tässä vaiheessa, että meikkivoide levittyy kasvoille melko vaivattomasti! Ilman primeria voide tuntuu hieman jäävän jumiin kuviin kohtiin, mutta senkin saa työstämällä tasoitettua tai tosiaan pohjustustuotetta käytettäessä meikkivoide liikkuu hyvin paikoilleen. Koostumus tuotteessa ei ole kovin ohut, mutta ei myöskään liian paksu. Lopputulos kasvoilla on aika huikea! Jo yhdellä kerroksella ihosta saa kivan mattaisen ja tasaisen näköisen. Meikkivoide peittää virhekohtia, mutta esimerkiksi kasvojeni pisamat näkyvät vielä haaleasti kasvoilla - punaiset laikut ovat tasoittuneet ja ihohuokoset näyttävät selvästi pienemmiltä. Kahdella kerroksella lopputulos on jo full coverage. Täytyy sanoa, että olen ollut tähän kyllä ihan super tyytyväinen hinta-laatusuhteelta! Ja mielestäni tuote pysyy todella hyvin kasvoilla ja työpäivänkin jälkeen olo on vielä fresh. Olen kokeillut tuotetta sekä meikinkiinnitysuihkeen kanssa että ihan pelkiltään ja tuote pysyy tosiaan kiitettäväsi paikallaan myös ilman kiinnityssuihketta.

Kevyt, kermainen koostumus

Jos et pidä mattaisesta lopputuloksesta, niin tämä ei välttämättä ole sinulle ykkösvaihtoehto. Lopputulos on nimittäin nimensä mukaan oikeasti mattainen. Itselleni tämä on aivan loistava tuote kompensoimaan kiiltoa, kun iho aina välillä nostaa rasvaa pintaan. Valitsemani värikin oli juuri täydellinen ja se on toiminut vielä viimeisen kahden viikon aikanakin, vaikka kasvot ovat saaneet auringosta hieman väriä. Tästä tulee kyllä ehdottomasti sellainen tuote, joka itselläni jää vakkarikäyttöön, sillä siitä on hetki aikaa, kun olen viimeksi testannut näin hyvää meikkivoidetta! Ajattelin näin kesäksi tilata yhden sävyn tummemman tai sitten kokeilla tummempia sävytippoja tämän sekaan. En ole ikinä testannut noita sävytippoja, joten en ole ihan varma, muuttavatko ne koostumusta kuinka paljon. Tämä meikkivoide on kyllä niin edullinen, että samalla vaivalla ja varmaankin halvemmalla saa tilattua saman sarjan tummeman sävyn 😊

L.A. Girl PRO.matte - Natural

Ei kommentteja