Jaclyn Hill x Morphe - THE VAULT collection

Jaclyn Hillin ensimmäinen luomiväripaletti yhteistyössä Morphen kanssa on ehdottomasti minun suosikkipaletti ja on ollut sitä jo pitkään. Siitä löytyy monipuolisesti erilaisia sävyjä ja sillä saa luotua niin hienomman juhlavan lookin kuin ihan arkimeikinkin. Luonnollisesti, kun kuulin, että tällä samalla yhteistyöllä toteutaan toinenkin luomivärisetti, olin todella innoissani! 


Jaclynin uusi masterpiece The Vault Collection sisältää neljä erilaista palettia, jotka puolestaan sisältävät sävyjä, jotka olivat jääneet tuosta ensimmäisestä paletista pois, nimensä mukaisesti niin sanotusti 'holviin'. Tämän setin julkaisussa oli hieman ongelmia, kuten suurin osa teistä on varmaankin kuullut jo: alkuperäinen julkaisupäivä kesäkuussa siirrettiin, sillä tuotetuista paleteista oli löytynyt eroavaisuuksia ja epäjohdonmukaisuuksia luomivärin käyttäytymisen suhteen. Tämä huomattiin käsittääkseni PR-pakettien jakamisen jälkeen, kun palautetta luomiväreistä alkoi tulla - toisilla tietyt sävyt eivät blendaantuneet hyvin ja toisilla osa sävyistä ei ollut yhtä pigmenttisia kuin toisten paleteissa. Tämän vuoksi julkaisupäivämäärää siirrettiin ja se oli nyt 14.8.! Tietenkin olin siellä jonottamassa juuri silloin, kun julkaisu tapahtui ja sainkin Vault collectionin samantien napattua ostoskoriin! Toimituksessa kesti noin 1,5 viikkoa ja tilasin tosiaan Morphen omilta sivuilta

Tässä Vault collectionissa on jonkin verran samankaltaisia sävyjä kuin tuossa ensimmäisessä paletissa. Varmaan sekä uudella että vanhalla saisi melko samankaltaisia lookkeja aikaan ainakin muutamia! Plussaa vanhaan verrattuna oli uuden paletin pintamateriaali: se oli kiiltävää ja voisin kuvitella, että enemmän likaa hylkivää kuin tuo ensimmäinen paletti. Joka muuten näyttää tässä vaiheessa mulla jo kaikelta muulta kuin valkoiselta! Lisäksi mukavaa vaihteltua tuo se, että nämä uudet ovat näin pieniä! Nyt niitä on todella näppärä kuljettaa ja voi ottaa ainoastaan yhden paletin, jos tietää valmiiksi, mitä värimaailmaa lähtee tavoittelemaan :)



Alla paletit esitelty kukin erikseen ja värit swatchattu. En ole osannut päättää vielä suosikkiani, koska tykkään kaikista näistä niin paljon! :) Onko pakko päättää? Kaikki sävyt, joita olen kokeillut, on mielestäni toimineet hyvin ja ne on saanut blendattua hyvin. Kun swatchasin näitä, niin muutamia tummempia mattasävyjä oli, jotka eivät ainakaan kädellä näyttäneet niin tasaisilta tai pigmenttisiltä, mutta näitä täytyy vielä kokeille luomelle! Mielestäni kaikki shimmer-sävyt tuntuivat tosi voidemaisilta ja niissä oli tosi hyvä pigmentti.


BLING BOSS

The Vault - Bling Boss



DARK MAGIC

The Vault - Dark Magic



RING THE ALARM

The Vault - Ring the alarm



ARMED & GORGEOUS

The Vault - Armed & Gorgeous




 Minua kiinnostaisi tietää kuinka moni tämän setin on tilannut ja mitä olette olleet mieltä? Youtubesta löytyy hyvin eroavia mielipiteitä paletin suhteen, mutta itse kyllä olen ollut tyytyväinen.  



Ei kommentteja