KYLIE COSMETICS HAUL - alelöydöt!

En yhtään pysty välttämään kiusausta, kun Kylie Cosmeticsin sivuilla on alennusmyynnit! En kyllä tiedä, miksi pitäisikään, koska alennetuilla hinnoilla sieltä saa mukavan määrän uusia tuotteita paljon pienempään hintaan. :) Viimeksi tällainen isompi allennusmyynti oli heinäkuussa ja iso osa tuotteista oli silloin -40% alennuksessa. Pitihän se siis tehdä tilaus ja tällä kertaa otin myös muutaman muun tuotteen, joista voisin jakaa kokemuksia teidän kanssa.
 
 

Kylighters
Oon jo jonkin aikaa ollut aikeissa ostaa uusia highligtereita, mutta en ole osannut päättää, että millaisen setin ostaisin. En käytä näitä tuotteita päivittäin töissä, mutta tykkään laittaa highlightereita aina kun meikkaan ajan kanssa tai lähden jonnekin muualle kuin töihin. Kyliella on useita eri tuotteita tähän kategoriaan ja alennuksessa olivat ensimmäset Kylighterit, jotka Kylie markkinoille toi. Otin kaksi eri sävyä: French Vanilla ja Cotton Candy Cream.

 
French Vanilla
 
Cotton Candy Cream


Nämä ovat mukavan pienen kokoisia ja kulkevat meikkilaukussa tai käsilaukussa vaivatta mukana. Pigmentti näissä mielestäni oli aivan kohtalainen, mutta en sanoisi, että mitenkään järjettömän hyvä. Ei tule sellaista Wow-factoria, mutta kuitenkin nämä kivasti ja hillitysti näkyvät poskipäiltä. Kerrostamalla näihinkin varmaan saa enemmän potkua! Tuotteet tuntuvat melko puuterimaisilta ja kuivilta, kuitenkin iholla ne näyttävät mielestäni hyvältä. Kyliellahan on myös The Wet Set highlight -paletti, jonka koostumusta ja pigmenttiä on kehuttu paljon!



Blush
Halusimme tilata myös yhden poskipunan testiin. Itse en ole kovin hyvä käyttämään poskipunaa, mutta kyllähän sellainenkin aina täytyy olla, varsinkin juhlameikissä.Kylien valikoimasta päädyimme ottamaan Kylien oman suosikin, Barely Legal -nimisen poskipunan. Nyt olen käyttänyt poskipunaa lähes päivittäin - ehkäpä siitä jää nyt tapa!

Barely legal blush

Barely legal

Täytyy tästä sanoa, että tässä on kyllä todella vaalea ja hentoinen pigmentti. Sivellintä saa melko rajulla kädellä pyöritellä, että tuotteen erottaa poskilta. Kevyt kosketus siveltimellä ei ihan riitä. Kuten yllä olevista kuvista huomaa, on tuotteen pinta kulunut jo melkoisesti juurikin tästä syystä. Toisaalta mulle aivan hyvä, kun en osaa poskipunaa vielä juuri käyttää - ei ainakaan tule ylilyöntejä. Minulle tämä riittää pigmentiltään siis todella hyvin, mutta kokeneempi käyttäjä saattaisi arvostaa pigmenttisempää lopputulosta.




Barely legal blush


Huulilla Charm, velvet liquid lipstick

Liquid lipsticks


Sorta Sweet Lip Trio
 
Glitz - Maliboo - Boy bye
 
 
Ginger (matte single) - 22 (matte lip kit) - Shook (velvet single) - Charm (velvet single)
 
 
Black fridayn alennusmyyntiä odotellessa! 

Ei kommentteja