MOSSA-perheen täydennystä - kohtuuhintainen luonnonkosmetiikkasarja!

MOSSA on ehdottomasti minun lemppari ihonhoitotuotesarja, sillä he tuovat markkinoille kohtuuhintaiset luonnonkosmetiikkatuotteet ja niin syötävän näköisissä pakkauksissa, että niiden ostamiselta ei vaan voi välttyä! Tein loppukesästä vähän MOSSA-varastojeni täydennystä ja kokosin tähän postaukseen neljä huipputuotetta MOSSA:lta, joita en ollut itse aiemmin kokeillut.

Käytössä olevat Mossa-tuotteet



Yksi tuote erityisesti kiinnosti minua, sillä olin kuullut siitä niin paljon hyvää ystäviltäni ja muilta bloggaajilta. Tuote on tietenkin MOSSAn Vitamin Oil Cocktail - kasvöljy. Tämähän on hittituote jo monen vuoden takaa, mutta silti olen itse sen aina jättänyt ostamatta! Uskon, että tämä johtuu siitä, että minulla on melko herkästi rasvoittuva, mutta silti paikoittain kuiva iho. Ihon rasvaisuus saa monesti ajattelemaan niin, että ei ainakaan halua lisää öljyä tähän jo valmiiksi rasvoittuvaan ihoon. Mutta kuitenkin, kuten moni jo tietää, myös rasvoittuva iho tarvitsee kosteutusta, sillä iho on usein kuiva pinnan alta. Nyt, kun näitä merkkejä oli taas alkanut näkyä ihossani, päätin napata öljyn käyttöön. Kasvoöljy sisältää muun muassa luomuvadelma- ja -tyrniöljyä, jojobansiemenöljyä, manteli-, avokado-, oliivi-, aprikoosi-, luumu-, helokki-, ruusunmarja, kaura- ja tomaattiöljyä. Tämän tuotteen on sanottu sopivan kaikille ihotyypeille erityisesti kuuriluontoisesti keväisin ja syksyisin, kun ihomme reagoi säätilan muutoksiin. Öljyä voi lisätä joko tavallisen kosteusvoiteen sekaan tai levittää öljy ennen kosteusvoidetta iholle, kuten itse olen tehnyt. Tässä öljyssä on jotenkin boujee-fiilis, enkä ikinä osaisi arvata, että se on niin edullinen kuin se on! Olen käyttänyt tätä ihan tavalliseen tapaan, vaikka minulla onkin ripsienpidennykset, jotka eivät juuri öljystä tykkää. Olen vältellyt silmänympärysaluetta ja homma toiminut ilman mitään ongelmia ripsien suhteen :)

MOSSA - Vitamin oil cocktail - Active renewal

Toinen itselleni uusi tuote, jonka nappasin mukaani, on öljyn kanssa samaa sarjaa oleva Vitamin Cocktail Instant Energy maski/yövoide. Tästä olin ensin hieman hämilläni, kun mietin, että miten voide toimii molempiin tarkoituksiin, mutta ohje oli hyvin yksinkertainen: yövoiteena käytettynä tuotetta levitetään ohuelti, kun taas maskina käytettynä sitä levitetään hieman paksumpi kerros vaikuttamaan iholle. Tämä on todella tehokas kosteuttaja iholle ja tuntuu olevan erittäin ravitseva! Tuote sisältää muun muassa hyaluronihappoa sekä marjoista tulevaa kollageenia, joilla molemmilla on tutkitusti ihoa parantavia vaikutuksia. Viikon kokeilun jälkeen päätin säästä purkin kylmemmille ilmoille, sillä voin kuvitella kuinka ihanalta tämä tuntuu pakkasen kuivattamalle iholle.Tässä on myös ihana, mieto tuoksu, kuten muissakin Mossan tuotteista!

MOSSA Vitamin cocktail instant energy - multi-use mask and night cream

 Ostin myös hieman kevyemmän, mutta tehokkaan yövoiteen jokapäiväiseen käyttöön ja tämäkään tuote ei jättänyt kylmäksi! Youth defence -sarjan Restoring -yövoide on erityisesti herkälle iholle tehty ravitseva ja kiinteyttävä voide, joka sisältää karhunvatukanölyä sekä omega 3 ja omega 6 -rasvahappoja. Karhunvatukkavoiteen kerrotaan hidastavan ikääntymisen merkkejä sekä pehmentävän ihoa yön aikana, jolloin iho korjaa itseään muutenkin. Tätä en ole kerennyt kokeilla kuin muutamia viikkoja, mutta voide vaikuttaa oikein lupaavalta :)

MOSSA Youth Defence Repair -karhunvatukkayövoide

Karhunvatukkasarjaa oli myös Restoring -silmänympärysvoide, jonka ostin kokeiluun. Katsoin ripsienpidennyksieni kannalta, että tässä tuotteessa on kyllä jojobaöljyä, mutta ajattelin kokeilla, kuinka ripset kestävät tällaisen silmänympärysvoiteen käytön. Öljyt kuitenkin ovat iholle niin hyväksi, enkä haluaisi tinkiä tuotteissa ripsienpidennyksien takia. Toistaiseksi en ole huomannut mitään merkkejä siitä, että ripsikuituja olisi irronnut enemmän tämänkään tuotteen käytön aikana. Voide itsessään tuntuu todella hyvältä ja hellävaraiselta tuotteelta herkälle silmänympärysiholle!



 Mikä on sinun lemppari tuote MOSSA:lta tai oletko harkinnut kokeilevasi jotain heidän tuotettaan?
*postaus sisältää affiliate-linkkejä


Ei kommentteja