Syyskuun kosmetiikkasuosikkeja!

Ihan uskomatonta, kuinka nopeasti aika meni ja kuinka nopeasti syyskuu meni! Vaikka välillä tuntuikin siltä, että arki takkuaa ja kesälomasta ei tule palautumaan koskaan. Yhtäkkiä onkin jo lokakuu ja kohta on joulu :D Itse kuulun näihin sesonkityyppeihin ja mulla joulunodotus alkaa kirjaimellisesti jo lokakuussa. Olen juonut jouluteetä tässä noin viikon verran ja fiilistellyt joulua omassa mielessäni. Olen välttänyt suurta hypetystä muille, sillä kaikki eivät ole vielä joulumielellä ;) Ennen joulua tässä on kuitenkin ihana syksy edessä ja kauniit syksyn värit, jotka ainakin minulla näkyvät huomattavasti meikissä. Vaikkakin olen lämpimiä ja erityisesti oransseja sävyjä ympäri vuoden rakastava, niin ne sopii syksyyn jotenkin erityisen hyvin. Kokosin tähän postaukseen viisi tuotetta, joista tykkäsin erityisen paljon syyskuussa. Tsekkaa, onko joukossa sinulle tuttuja tuotteita!



Ensimmäinen lemppari on Jeffree Starin huulilakka sävyssä Yummy. Tämä kyseinen tuote löytyi Jeffreen Summer Collection 2018 -kokoelmasta ja sävyltään se on puhtaasti kirkas oranssi. Tämä oli kyllä myös kesällä huulilla usein, mutta erityisesti tykkäsin siitä nyt syyskuussa. Oranssihan kuitenkin sopii syksyyn kuin nappi silmään! Huulilakassa on pieniä glitterhileitä, mutta se on silti mielestäni hillitty, eikä se näytä sellaiselta voimakkaalta metallihohdolta. Kuitenkin kun aurinko osuu huulille, niin se kimaltelee kivasti! Glitter-efektiä voi vahvistaa taputtelemalla sormenpäällä huulia lakan kuivumisen jälkeen. Huulilakka näyttää myös hillityn silmämeikin rinnalla mielestäni tosi hyvältä ja tuo sopivasta särmää lookiin. Yksi asia, joka tässä on hieman ihmetyttänyt, on se että vaikka säilytän putkiloa pystyasennossa, tulee siitä korkin läpi hieman vesimäistä nestettä (kuva alla). En ole vielä kerennyt etsimään, onko muilla ollut vastaavia kokemuksia. Jeffreen huulituotteisiin verrattuna tämä on koostumukseltaan jotenkin nestemäisempi ja ohuempi, mutta silti se pysyy huulillta hyvin! Välistä vuotava neste ei ole varsinaisesti ollut minulle ongelma, joten tuote on pysynyt kovassa käytössä tästä huolimatta.




Tilasin Jeffreen Yummy-huulilakkaan matchaavan huultenrajauskynän Absolute New Yorkilta sävyssä Orange. Merkki on mulle täysin vieras, mutta se oli yksi ainoita kunnon oransseja vedenkestäviä huultenrajauskyniä, joita Suomen verkkokaupasta löytyi järkevään hintaan. Oon ollut tähän super tyytyväinen niin värin kuin koostumuksenkin puolesta, aion kyllä tutustua tähän merkkiin enemmän :) Kestää hyvin huulilla ja swatchatessakin se pysyy hyvin kiinni ihossa ja irrottaa väriä sormella pyyhkäistessäkin hyvin vähän.



Kat Von D:n Tattoo liner oli yksi ehdoton suosikkini pitkään. Sen saaminen Suomeen on kuitenkin haastavampaa kuin se, että hakisit paikallisesta kosmetiikkakaupasta jonkin tuotteen ja saat sen heti käyttöösi. Nyt löysin mielestäni hyvän korvikkeen tälle tuotteelle nimittäin Nyxin Epic Ink Liner -nimisen eyelinerin. Tämä ei tietääkseni ole uutuustuote, mutta kerrassaan aivan loistava! Todella riittoisa, teräväkärkinen ja tarkka. Täytyy kyllä taas tulla erityinen tuote, joka tämän voittaa, sillä kuten tiedämme niin Nyx ei tuotemerkkinäkään ole kallis, joka tuo tähän vielä suuren plussan.



Jaclyn Hillin ja Morphen uusimman yhteistyössä tehdyn The Vault luomiväripaletin tai -setin tilasin heti, kun se julkaistiin ja olen käyttänyt sitä sen jälkeen lähes päivittäin. Löydät sitä koskevan postauksen täältä. Tällä hetkellä suurimmassa kulutuksessa näistä neljästä lupmiväripaletista on Ring the Alarm, jossa on niin herkulliset syyssävyt!  Ihania punaisia, ruskeita ja burgundin värejä. Näistä olen eniten käyttänyt sävyjä Rush, Siren, Mugshot, Frames, Alert ja Secret; eli kaikkia mattasävyjä! :)



Tietenkin yksi highlighter mahtuu mukaan ja kovimmassa käytössä on ollut Kylien Cotton Candy Cream. Mielestäni tuote on yllättävän neutraali, eikä mikään mega glow, joten olen tätä käyttänyt ihan arkimeikissä - siitä saa todella sievän hohteen esimerkiksi poskipäille ja nenään. Koostumus on ihanan pehmeä ja hyvin levittyvä! Olen kirjoittanut postauksen, jossa myös tämä tuote on mukana, löydät jutun täältä.




Viimeisenä, mutta ei missään nimessä vähäisimpänä suosikiksi nousi Vera Monan Color Switch Duo, jonka avulla meikkisiveltimiä voi putsata ja näin käyttää vaikka samaa luomivärisivellintä eri sävyille. Duo -versiosta keskeltä löytyy myös pieni sieni, jonka voi kastella ja suosta luomivärisivellintä siihen shimmer-sävyjä levittäessä. Color Switch sienen voi helposti pestä ja siihen saa myös ostettua vaihtosieniä. Tosi kätevä, jos ei omista paljoa siveltimiä, tai on muuten vain tykästynyt tiettyihin siveltimiin. Mietin, että onkohan tämä kuinka vahingollinen itse siveltimelle.. ainakin syytä on käsitellä niitä todella sievästi, kuten aina pitäisi :)


 Tässä mun syyskuun lempparit :) Mitä sinun listastasi löytyy? 


Ei kommentteja