Essencen alelöytöjä!

Kävin viime viikolla pitkästä aikaa Tokmannilla pyörähtämässä ja tietenkin samalla kurkkasin Essence -hyllyn. Essencen loppukesästä/syksyllä tulleet kapean malliset luomiväri-/meikkipaletit olivat alennuksessa ja nappasin mukaani "Not you Princess" -meikkipaletin, jolle hintaa jäi noin 4,5e! Lisäksi alennusta tarttui mukaan muutama huulituote, joista kerron enemmän tässä postauksessa.

Essence  

Essence - Not you princess -meikkipaletti


Not your princess -paletissa eniten viehätti fuksian värinen mattaluomiväri sekä muutama shimmer -sävy, joista toinen oli kasvoille käytettävä korostussävy. Testasin meikkipalettia vielä saman päivän aikana ja täytyy kyllä sanoa, että korostusväri on aivan upea! Se näkyy kivasti poskipäiltä ja kulmaluulta ja kerrostamalla siitä saa todella näyttävän highlightin aikaiseksi. Olisin voinut pelkästään jo tästä maksaa tuon vajaa 5€, joten muut mukana tulleet sävyt ovat vain plussaa. Fuksian sävy toimi melko kivasti, mutta se oli kuitenkin hillitty. Toisaalta hyvä, koska en kovin kirkasta pinkkiä useasti käytä, joten tästä tulee hyvä pinkki arkimeikkiin. Myös vaalea nuden sävy paletin vasemmasta reunasta oli aivan ihana pohjasävy/transition color. Näiden lisäksi aivan ihana oli kaikista vaalein, käytännössä valkoinen, shimmer-sävy. Täydellinen silmäkulmaan tuomaan sitä extra korostusta ja avaamaan silmää.

Not your princess


Meikkipalettien lisäksi alennuksesta nappasin ihanan "Shine, shine, shine" -huulikiillon oranssin sävyisenä (16 let's pumpkin up), vaikka en huulikiiltojen suurin ystävä olekaan. Tämä vaan sävyltään oli niin kutsuva, että voisin kuvitella sen kesällä olevan ihana ihan sellaisenaan!

Alennuksessa oli lisäksi eri sävyisiä "Get your glitter on" -lip toppereita ja minua kutsui lilahtavan sininen sävy "03 violet passion", josta tuli heti unicorn -vibat 😊 Testasin tätä melko hätäisesti mattahuulilakan päälle, mutta silläkin nopealla kosketuksella huuliin jäi selvästi sinertäviä glitterhileitä. Tämä näyttää varmasti aivan ihanalta oikean sävyisen huulipunan ja silmämeikin kanssa!

Kolmas huulituote, jonka ostin, ei ollut alennuksessa, mutta halusin testata Essencen Melted Chrome -huulilakkaa. Jostain syystä tummahko sävy "04 iron heart" houkutteli minua ja päädyin valitsemaan sen. Täytyy myöntää, että tätä täytyy varmaan testata useamman kerran, sillä ensimmäisellä kokeilulla tämä ei ollut huulilla kyllä yhtään kiva tai sievän näköinen. Jotenkin se kuivui sellaiseksi koppuraiseksi.. Mutta täytyy vielä testata, koska swatcheissa tämä näyttää ihan kivalta ja ihanan metalliselta.

Essence -huulituotteita

Shine, shine, shine -huulikiilto sävyssä 16 Let's pumpkin up

Get your glitter on -lip topper sävyssä 03 violet passion

Melted Chrome -metallihuulilakka sävyssä 04 iron heart


Nappasin mukaani vielä yhden tuotteen, joka ei ollut alennuksessa, mutta ei kuitenkaan aivan uutuustuotekaan. Olen aikoinaan tykännyt kovasta Essencen Camouflage -meikkivoiteesta sekä peitevoiteesta ja olen nähnyt eri blogeissa syksyllä Camouflage+ -mattapeitevoiteen, jota minun on pitänyt testata monta kertaa! Nyt vihdoin näin sen hyllyssä ja vielä oikeassa sävyssä (sävyssä 10 light rose) ja ostin sen heti testattavaksi. Tuotteen luvataan olevan jopa niin peittävä, että se peittäisi tatuoinninkin. Testasin tuotetta kuitenkin ensin peitevoiteena silmien alle ja täytyy sanoa, että se toimi kyllä siihen tarkoitukseen hyvin. Tämä ei ole koostumukseltaan liian paksu, eikä jäänyt niin pahasti silmien alla oleviin uurteisiin kuin moni muu peitevoide. En ole vielä törmännyt sellaiseen, joka sinne ei jäisi ollenkaan, koska eipä noita juonteita kokonaan voi millään peittää. Mutta eroja löytyy todella paljon sen suhteen, että kuinka paljon uurteet näkyvät.

Essence Camouflage+ -mattapeitevoide

Camouflage + -applikaattori

Pitihän se sitten testata sitä tatuoinnin peittoakin tietenkin, kun niin luvattiin. En ole kyllä perehtynyt, että kuinka monta kerrosta tätä olisi tarvittu, mutta kahdella kerroksella ei tatuointi peittynyt 😀 Minua tämä ei tällaisessa muutaman euron peitevoiteessa kyllä haittaa, sillä en ole koskaan peittänyt tatuointejani tai kokenut siihen tarvetta. Mutta kai se periaatteessa on mahdollista peittää tarpeeksi monella kerroksella!

Peitevoide levittäessä

Yksi kerros Camouflage+ -mattapeitevoidetta

Kaksi kerrosta Camouflage+ -mattapeitevoidetta. Tatuoinnin alaosassa toisen tuotemerkin peitevoidetta yksi kerros


Täytyy vielä tästä peitevoiteesta mainita oikein hajusteherkille ihmisille, että tässäkin oli pieni tuoksu lisättynä, mutta ei niin voimakas, että olisi itseäni häirinnyt. Ihmettelen vain, että miksi näihin täytyy laittaa hajusteita; tuoko se lisäarvoa tuotteelle?

Tykkäätkö sinä käyttää mieluummin hajustettuja kuin hajustamattomia meikkituotteita vai onko sillä mitään väliä?

2 kommenttia

  1. Ihana postaus! Essencellä on kyllä paljon kivoja, hyvänhintaisia tuotteita, sen hyllyn ohi on hankala kulkea ilman, että jotain tarttuisi mukaan.

    Jotenkin mä itse en tykkää siitä, että meikkituotteissa on hajusteita. Käytän kasvoillani aina meikin alla kosteusrasvaa, jossa on kevyt, luonnollinen tuoksu, ja jotenkin ajatus siitä, että meikkien tuoksut tulisi sitä sekoittamaan, on tosi inha. Mutta toisaalta, ehkä toi meikin tuoksuminen on suunnattu vähän nuoremmalle käyttäjäkunnalle? Jos mä olisin vaikka ala-asteen lopussa saanut tuoksuvan meikkituotteen, olisin ollut onneni kukkuloilla :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 se on kyllä totta, et harvoin pääsee hyllyn ohi tyhjin käsin :D

    Tuo on muuten hyvä pointti, itsekin just ala-asteella käytin Seppälän tuoksuja ja kaikkia muitakin tuoksuvia juttuja; hajusteherkkyydestä ei ollut tietoakaan :D

    VastaaPoista