Kokemuksia HUDA BEAUTY - Matte & Metal Melted Shadows - nestemäisestä luomiväristä

Kuten instassani jo mainitsin, niin kiinnostuin tästä Huda Beautyn tuotteesta heti sen lanseerauksen aikana. Tuote yksinkertaisesti vaikutti niin mielenkiintoiselta ja hieman erilaiselta kuin mihin olen tottunut. Pakkohan tätä oli päästä kokeilemaan! Ystäväni kävi jenkeissä lomalla ja toi tullessaan minulle nestemäisen luomivärin sävyssä Bubble Bath & Pink Champagne. 

HUDABEAUTY - Matte & Metal MELTED SHADOWS

Luomiväripuikko on kaksipäinen, josta toinen on mattasävy ja toinen metallisävy. Applikaattorit näissä ovat erilaisia kummassakin päässä; mattaisessa leveämpi ja littanan mallinen, kun taas metallisessa vähän samantyyppinen kapea ja pieni harjas kuin monessa huulikiillossa on, selkeästi pienempi, jolla saa tarkempaa jälkeä. Täytyy sanoa, että koostumus muistuttaa niin paljon mattahuulilakkaa, että kyllä jännitti ensimmäisen kerran laittaa tämä luomelle. 😄 Mietin, että miten tämän voi saada siististi levitettyä luomelle ja kuivuuko se kuinka nopeasti.

Mattasävyn applikaattori 
Metallisävyn applikaattori


En ole aiemmin käyttänyt nestemäisiä luomivärejä, joten tämä oli minulle ihan ensimmäinen kerta. Mietin, että minkälaisella siveltimellä tätä tohtii lähteä levittämään ja valitsin ihan tavallisen blendaamiseen sovin Morphen luomivärisiveltimen. Levitin mattasävyä tuotteen omalla applikaattorilla luomelle yhteen kohtaan. Tämän jälkeen levitin luomivärin ensin liikkuvalle luomelle, jonka jälkeen lähdin blendaamaan tuotetta kohti luomivakoa perinteisellä edestakaisin liikkeellä. Tässä vaiheessa koin kyllä sellaisen ahaa-elämyksen, että jäin ihmettelemään ihan tosissaan tilannetta. Tuote siis kerta kaikkiaan levittyy luomelle niin hyvin ja vaivatta, vieläpä ihan tavallisella siveltimellä, että sitä on vaikeaa käsittää. Mikä mielestäni tässä mattasävyssä on loistavaa, on että sen tummuttaa voi säädellä tuotteen määrällä. Jos sitä laittaa kevyemmin, on sävy haaleampi. Jos taas tuotetta laittaa runsaasti luomelle, tulee se näyttämään paljon tummemmalta. Itse laitoin tuotetta näihin kuviin melko ohuelti.

Luomiväri lisätty luomelle tuotteen omalla applikaattorilla

Mattaluomiväri levitettynä luomelle

 Testasin metallista luomiväriä ensimmäisellä kerralla melko pikaisesti ja se tuntui hieman kuivalta ja hiutaleiselta. Ajattelin, että ehkä minun täytyy vähän harjoitella sen laittamistaja keskittyä siihen, jotta se onnistuisi paremmin. Olen kuitenkin nyt testannut metallisävyä useaan kertaan ja mielestäni se on vähän kuivahkon oloinen. Sitä ei missään nimessä kannata ainakaan levittää liian paksusti, sillä silloin se oikeasti menee niin korpuksi, että hyvä kun luomi enää liikkuu - kokeilin tätäkin. 😄 Mitä ohuempi kerros, sitä parempi. Muuten metallisävyn applikaattori on mielestäni hyvä ja levitin sillä sävyn luomelle. Mielestäni tämä voisi sopia esimerkiksi glitterisen eyelinerin tekemiseen tai vaikkapa luomivakoon glitter-rajaukseksi, mutta näiden käyttökokemusten perusteella en tykännyt tehdä tällä cut crease -tyyppistä meikkiä. Vaikka se käytännössä olikin helppo tehdä tuotteen applikaattorilla, niin en tykännyt lopputuloksesta. Muutenkin valo heijastuu tästä todella epätasaisesti ja sai sen osakseen näyttämään epätasaiselta ja paakkuiselta. Testataan vielä muita tapoja käyttää tätä, mutta en usko että tulee ainakaan samanlaista fiilistä enää kuin tuosta mattapuolesta. 

Mattaluomiväri vasemmalla, metalliluomiväri oikealla

Huda Beautyn Matte & Melted Shadows -luomivärin mattainen puoli kuitenkin vei sydämeni aivan täysin. Se on sellainen sävy, joka on aivan loistava arkisävy ja ennen kaikkea nopea sekä helppo levittää luomelle. Väri on nimensä mukaan vaaleanpunainen, mutta taittaa tietyllä tapaa beigeen, selvästi mauve-sävy. Pysyvyys tässä on myös aivan loistava; luomi ehkä tuntuu välillä hieman tahmealta, mutta mitään pakenemisia luomen uurteisiin en ole huomannut. Ja pysyy aamusta iltaan virheettömänä. Swatchasin tuotteen myös kädelle ja se pysyi siinä mattahuulilakan tyyppisesti, eikä lähtenyt tavallisella meikinpuhdistusaineella pois. Pohjalle olen kokenut parhaaksi ihan tavallisen luomiväriprimerin, esimerkiksi Essencen edullinen uutuus "You Better Work! Gym Proof" -luomivärinpohjustaja oli tähän aivan loistava!

Tässä swatch on vielä märkä, näyttää paljon mattahuulilakalta, eikö?

Huda Beauty - Matte & Metal Melted Shadows - Bubble Bath & Pink Champagne


Toisaalta kumpi silmä vain näyttää aivan kivalta kuvassa, mutta metallinen sävy ei näyttänyt peilistä niin hyvältä. Nautin tosi paljon tästä mattaisesta luomiväristä, mutta metallinen sävy vaatii työstämistä paljon enemmän - ja minun kohdallani opettelua. Tekisi mieli tilata näitä lisää, mutta mietin sitten taas hintaa siihen nähden, että jos en pidä metallisävyjen koostumuksesta, niin yhdelle luomivärille tulee kyllä liikaa hintaa. Cult Beautyssa näitä myydään 22 punnan hintaan. Jos näitä mattaisia saisi erikseen, niin tilaisin aivan varmasti kaikki sävyt! Sen verran tähän rakastuin.  Itse asiassa kauneusguru/youtubettaja Tati julkaisi muutama päivä sitten videon, jossa hän kokeili tätä tuotetta ekaa kertaa ja tykästyi mattaisen luomivärin koostumukseen! Se on oikeasti hyvä.

Oletko kokeillut nestemäisiä luomivärejä/mitä ajatuksia ne herättävät sinussa?


Ei kommentteja