Jeffree Star Cosmetics "Magic Star" Concealer - maailman paras peitevoide?

Jeffree Star Cosmeticsin peitevoide Magic Star Concealer on uutuustuote, jota moni oli odottanut - varsinkin minä! Olen hakenut jo jonkin aikaa peitevoidetta, joka peittäisi silmänalusihon sinisyyttä, mutta joka ei menisi niin epäsiistin näköiseksi silmän alla oleviin uurteisiin - noista uurteista kun ei ihan hevin pääse eroon! Hyvä silmänympärysvoide ja ihon kosteuttaminen auttaa, mutta katoamaan näillä keinoilla niitä ei saa. Tässä postauksessa kerron Magic Star -tuotteesta tarkemmin ja näette ennen ja jälkeen -kuvat meikistä, johon tätä tuotetta käytin.

Jeffree Star Cosmetics - Magic Star peitevoide/concealer


Olen kokeillut monia peitevoiteita ja todennut useat niistä minulle epäsopiviksi. Yleisin ongelma on se, että peitevoide menee liian kuivan näköiseksi, varsinkin kun se yleensä täytyy kiinnittää paikalleen puuterilla, jotta se ei pakenisi ihon uurteisiin epäsiistin näköisesti. Tässä kohtaa on suuri merkitys sillä, millainen peitevoide koostumukseltaan on; jos se on yhtään liian kuiva, niin kaikki silmän alla olevan uurteet korostuvat näkyvimmiksi kuin mitä ne ovat ilman meikkiä.

 Olin super innoissani tämän tuotteen lanseerauksesta, sillä Jeffree Star Cosmeticsin tuotteet ovat yleensä todella laadukkaita, niihin on selvästi panostettu, mutta hinnat eivät kuitenkaan ole aivan mahdottomat. Tilasin sen itselleni heti Oletkaunis.fi -sivustolta sen julkaisupäivänä. Moni Jeffreetä seuraava tietääkin, että peitevoiteen ympärillä oli myös melkoinen kohu ennen julkaisua, nimittäin Jeffree Star Cosmeticsin tehtaalle murtauduttiin ja  yksi sävyistä varastettiin. Sen lisäksi varastettu tuote pääsi pimeästi myyntiin jo ennen kuin Jeffree itse julkaisi tuotteensa. Tästä johtuen juuri se sävy, jota olin itselleni ajatellut (C5), oli käytännössä kokonaan loppu, enkä ole varma tuliko sitä edes Suomeen asti myyntiin. Tuotetta pitäisi olla saatavilla taas piakkoin, mutta en malttanut odottaa, vaan tilasin yhden asteen tummemman sävyn (C7) kokeiluun. Sävyjä tästä tuotteesta löytyy melko hyvin ja Jeffree mainitsi jossain videossaan, että lisää tulee myöhemmin.

Magic Star Concealer - sävy C7

Magic Star C7


Ensimmäisenä tässä tuotteessa kiinnittää huomiota tähän uniikkin ulkonäköön; peitevoiteesta tulee mieleen taikasauva! 😄 Peitevoideputkilo on yllättävän raskas, eikä tunnu ollenkaan halvalta muoviputkilolta. Uniikkius on myös yksi tämän brändin vahvuuksista ja tuotteet todella erottuvat muista edukseen. Päädyin valitsemaan tosiaan sävyn C7, joka on tarkoitettu light/medium sävyiselle iholle, jossa on neutraali pohjasävy. 

Jeffree Star Cosmetics "Magic Star" peiteaine swatch sävyssä C7


Olen käyttänyt tuotetta päivittäin siitä asti, kun sain sen ja kokeillut eri tapoja käyttää sitä. Tämän postauksen kuvissa levitin hyvin Instagram-tyyppisesti paksusti peitevoidetta ja katsoin, miten se blendaantui ihoon. Tätä todella pystyy laittamaan melkoisen kerroksen iholle ilman, että se alkaa näyttää kakkuiselta. Tuotetta on helppo kerrostaa ja se blendaantuu meikkivoiteen päälle hyvin ja vaivattomasti. Itse suosin laittaa tätä kuvista poiketen ensin ohuelti iholle ja lisään sitten toisen kerroksen tuomaan lisäpeittävyyttä. Tämä on vain tapa, joka on minulle mieluisempi! Koostumus peitevoiteessa on pehmeä ja samettinen. Tuotteen applikaattori on mielestäni loistava; minun ei tarvinnut dipata applikaattoria putkilossa uudelleen, vaan sain levitettyä peitevoiteen yhdellä kertaa koko kasvoille.

Magic Star applikaattori

Magic Star applikaattori

Ohut kerros meikkivoidetta kasvoilla (ei levitetty silmänympärysiholle)

Magic Star -peiteaine kasvoilla

Magic Star -peiteaine levitettynä kasvoille


Peittävyys tuotteessa on mielestäni keskivertoinen (medium), jos katson omia silmänalusiani. Mutta tosiaan lisäämällä toisen kerroksen, tällä saa mielestäni täyspeittävän lopputuloksen. Magic Star -tuotelinjassa on myös väriä korjaavat vihreä ja punertava peiteaine. Haluaisin tuon punertavan peiteaineen silmänalusiini, jonka päälle voisin laittaa kirkastavana tuotteena vaaleasävyisen peitevoiteen! Luulen, että tämä kombo voisi olla aika voittamaton. 😍 Sävynä tämä C7 on melkein saman värinen kuin meikkivoiteeni, joten kirkastavaa vaikutusta tästä ei tule. Ehkä se näyttää näin paksusti laitettuna joissakin kohtaa jopa tummelta kuin meikkivoiteeni (Estee Lauder Double Wear 1N1). Se odotettu sävy C5 on luultavasti minun vaalealle iholleni melko täydellinen match. Mielestäni peitevoide saa olla kuitenkin vaaleampi kuin meikkivoide, jolloin sillä voi kivasti kirkastaa tiettyjä kohtia kasvoissa. 


Valmis meikki


Pysyvyys on todella hyvä ja olen huomannut, että päivän päätteeksi peitevoide ei ole paennut eikä paakkuuntunut silmien alle. Toki ihosta näkee, että sitä ei aivan vasta ole meikattu, mutta suhteessa aiempiin kokemuksiini peitevoiteiden osalta, tämä näyttää freesiltä 12 tuntia myöhemminkin. Kaiken kaikkiaan olen siis todella tyytyväinen peitevoiteeseen ja se on kyllä puhtaasti paras peitevoide, jota olen koskaan kokeillut. Taaskaan ei siis tarvinnut pettyä Jeffree Star Cosmeticsin tuotteisiin; vähän mieltäni jäi kaivelemaan tuo samaan aikaan julkaistu irtopuuteri, jota on kehuttu aivan valtavasti! Olin juuri hankkinut uuden irtopuuterin ja haluan fiilistellä sitä ensin, ennen kuin hyppään taas uuteen tuotteeseen. 😊

Onko Magic Star -peitevoide sellainen tuote, joka sinua kiinnostaa/oletko hankkinut sen jo?
6 kommenttia

 1. Kuulostaa hyvältä! Voisi tilata kokeiluun :) haluan kuitenkin kuulla ensin kokemuksia irtopuuterista koska sitäkin tahtoisin kokeilla. Ja se Blue palettikin pitäisi hankkia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se irtopuuteri jäi kyllä kummittelemaan.. 😄 Nämä tuotteet on niin hyviä, et mielellään kokeilis kaikkia!

   Poista
 2. Niina/ Oh so many reasons1. toukokuuta 2019 klo 10.32

  Kuulostaa hyvältä peiteaineelta! Itsellä just testissä Tarten Shape tape ja se ei vaan oikein toimi kuivalla ja ryppyisellä iholla. Täytyy kokeilla tuota ensi kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo just sitä Shape Tapea tilannut koskaan, kun olen lukenut sen olevan kuiva puoleinen! Kannattaa kyllä laittaa tämä testiin :)

   Poista
 3. Emma / thebeautysquares1. toukokuuta 2019 klo 11.23

  Olen myös käyttänyt tätä joka päivä (silloin kun meikkaan) sen jälkeen kun tuli postissa. Oon huomannut että joinain päivinä on vain huono concealer-päivä - ihan niin kuin toisen suosikkini Maybellinen age rewindin kanssa. Jos puuteria menee kiinnityksessä liikaa, niin näyttää kuivalta, ja jos peitevoiteen alla on liikaa meikkivoidetta niin kasaantuu. Mutta pääosin tää tuote on ollut todella hyvä ja silmänalusten tummuus on pysynyt piilossa paremmin kuin aiemmilla. Aion myös kokeilla tuota persikkaista taittamaan tätä tummuutta. Ihanat kuvat ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Olen todennut, että melkein mikä tahansa peitevoide toimii paremmin silmien alla ilman meikkivoidetta :) ja kiinnityspuutereiden kanssa saa tosiaan olla aika varovainen. Laura Mercierin irtopuuterilla en ole onnistunut saamaan tätä kuivan näköiseksi vielä, vaikka välillä olen saattanut dipata puuteria turhan paljon :D

   Poista