Jeffree Starin Blue Blood - upea, sininen luomiväripaletti!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä!


Tämä luomiväripaletti ei paljoa esittelyjä kaipaa! Ensimmäinen kosketukseni Jeffree Star Cosmetics -brändin luomiväreihin ja en olisi voinut upeampaa palettia tähän valita. Voin kertoa jo tässä vaiheessa, että tästä postauksesta tulee yksi ylistyslaulu lisää muiden joukkoon suuren suosion saavuttaneesta Blue Blood -luomiväripaletista. Tilasin omani Oletkaunis.fi -verkkokaupasta*, josta sen saa nopeasti ja hyvällä hinnalla. Samasta nettikaupasta saa myös muita ihania Jeffree Star Cosmeticsin tuotteita, joten kannattaa tutustua kyseiseen verkkokauppaan.


Jeffree Star Cosmetics - Blue Blood -luomiväripaletti


Blue Blood -sävyjä

Suurikokoisessa luomiväripaletissa on 18 sävyä, joista jopa 12 on mattasävyjä! Mielestäni tämä on loistava asia, sillä usein luomiväripaleteissa iso osa sävyistä on metallisia shimmersävyjä. Värimaailmaan mahtuu sinisten lisäksi myös persikkaisia ja harmahtavia sävyjä, jotka antavat mahdollisuuden monenlaiseen meikkiin. Täytyy itse pakkauksesta mainita, että sehän on aivan mielettömän kaunis ja todella upeilla yksityiskohdilla. Kooltaan se on isokokoinen, siinä on selvästi high-end tuntuma ja pakkauksesta huomaa, että siihen on panostettu. Myös luomivärit ovat painatettu erilaisilla kuvilla, joka sai minussa aikaan sen, että en olisi millään raskinut koskea niihin, ne ovat yksinkertaisesti niin kauniin näköisiä. 😅 Vielä ei ole kuitenkaan kaikki kuvat lähteneet pois, joten niistä saa kyllä nauttia pidemmällekin kuin ensimmäiselle käyttökerralle!


BLUE BLOOD

Blue Blood -paletin yksityiskohtia

Jeffree Star Cosmetics - Blue Blood sävyt

Mulla on sellainen tapa, että kun testaan luomiväripalettia, niin kokeilen usein toiseen silmään toisenlaista meikkiä, niin saa samalla kertaa kokeilla useampia sävyjä. En tehnyt poikkeusta Jeffreen kohdalla, vaan tein toisen silmään kimaltavan shimmermeikin ja toiseen taas selvästi mattaisemman meikin. Rakastuin totaalisesti mattaisista sävyihin MINTEA, I'M COLD ja INTOUCHABLE, joita käytin mattaisemmassa lookissa. Pigmentti oli huikea kaikissa kokeilemissani sävyissä! Pientä varisemista tapahtui muutaman sävyn kohdalla, mutta mulle ei ainakaan vielä ole tullut vastaan luomiväripalettia, jossa tätä ei olisi ollenkaan - varsinkin kun kyse on todella pigmenttisistä sävyistä. Shimmersävyihin käytin suoraan Macin Fix+ :lla kostutettua sivellintä, jotta sain sävystä mahdollisimman paljon irti ja jotta se kiinnittyi luomelle hyvin. Mikä tahansa kiinnitysuihke varmasti hoitaa homman!


Vasemmalla mattainen silmämeikki, oikealla shimmermeikki

Sininen luomiväri / Blue Blood 

Shimmerlookissa käytin yläluomella pääasiassa sävyjä BLUE BLOOD, FLOURISHING, ENTITLED ja CULLINAN. Alaluomella ja ripsirajalla halusin kokeilla sävyjä DECEASED ja ICE TRAY. Ai vitsit näissä on upeat sävyt, tekee mieli tarttua palettiin heti uudestaan ja kokeilla taas jotain uutta lookkia eri sävyillä!


Sininen luomiväri vihreäsilmäisellä

En keksinyt paletista kerta kaikkiaan mitään, mikä olisi tehnyt siitä huonon tai antanut syyn sanoa jotain negatiivista. Ainoa asia, jonka haluan mainita, on se että kaikkia paletin sävyjä ei kannata lähteä häivyttämään luomelle vaan pikemminkin pakata väriä luomelle siihen soveltuvalla siveltimellä. Olin katsonut muutaman tutoriaalin paletista ja siksi tiesin lähteä kokeilemaa tätä tapaa tavallisen blendaamisen sijaan. Tämä siis vai pienenä vinkkinä varsinkin meille ei-ammattimeikkaajille. 😊 Päätin olla tekemättä tästä swatcheja, sillä Jeffreen Blue Blood -videolla nähtävät swatchit ovat niin hyviä ja paikkaansa pitäviä, että niihin voi kyllä luottaa. 

Olen kuullut monen sanovan, että sininen ei varsinaisesti kuulu heidän lempimeikkisävyihin, mutta tässä paletissa on sitä jotain. Mitä ajatuksia tämä sininen värimaailma sinussa herätti?


4 kommenttia

  1. Tää ihanuus on mun ostoslistalla! Rakastan sinisiä sävyjä mutta viimeaikoina on tullut käytettyä niitä tosi vähän. Eiköhän se innostus siitä lähde kun saa hankittua tän paletin. Tosi nättejä meikkejä teit, tämä blogi käy kalliiksi jos jokainen esittelemäsi ihana paletti pitäisi ostaa ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan varmasti, tästä paletista se lähtee jos jostakin! Oon vieläki aivan fiiliksissä tästä. :) Kiitos ihana, en malta odottaa mitä sie saat tällä aikaan! <3

      Poista
  2. Ai vitsit, tämä paletti näyttää kyllä todella houkuttelevalta! Etenkin nuo sun upeasti toteutetut silmämeikit herättää mussa voimakasta ostohalua, vaikken oikeasti tiedä, tulisiko käytettyä näin sinisävyistä palettia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö näytäkin! :) Tässä paletissa on sitä jotain, mikä vetää puoleensa, vaikka itsekin vihreäsilmäisenä olen ajatellut, et siniset (varsinkin kirkkaat) ei välttämättä sovi niin hyvin. En ole katunut kyllä hetkeäkään tämän hankkimista. <3

      Poista