Bette Box | Kesäkuu 2019

*Sisältää mainoslinkin

Entisenä Bette Boxin tilaajana olin superinnoissani Betten saapumisesta - pääsin pitkästä aikaa avaamaan kauneusboksin. Yritin välttää viimeiseen asti, etten näe boxin sisältöä etukäteen mistään ja onneksi onnistuin siinä, sillä minusta on niin mukava yllättyä - tällaisen paketin avaamisessa on oma taikansa! Minun Bette teki matkaa ilmeisesti jonkin aikaa ja se tuli mulle vasta eilen. Sain Bette Boxin pr-lahjana kesän ajalle, joten nyt voitte nähdä Bette Boxin esittelyt blogissani ainakin kesän ajan!


Kesäbette vol 1.:sen teemana oli "Think a little less, Live a little more". Esittelen kesäkuun boxin sisällön esittelyn minulle mielenkiintoisammasta tuotteesta alkaen. 😊


Minulle yksi kivoimmista tuotteista on Glitternistin Fiji XL kosmeettinen glitterpakkaus! Minun on pitänyt jo kauan tilata Glitternistiltä kokeiluun tällaisia glittereita ja olikin tosi mukava yllätys löytää se boxista, vieläpä näin kivassa sävyssä. Glitternististin Fiji XL -glitteri koostuu useasta erikokoisesta glitterhileestä ja sävyltään ne ovat hologrammihopeisia. Näitä voi käyttää vaikkapa hiuksissa tai meikissä! Itse en malta kyllä odottaa, että pääsen kokeilemaan näitä meikissä. Glitternistin glitterit ovat myös vegaanisia, myrkyttömiä, eikä niitä ole testattu eläimillä.




Yksi boxin tuotteista on AfterSpa Mini Makeup Remover. Tämän liinan luvataan poistavan 100% meikistä pelkän veden ja tämän liinan avulla. Olen usein harkinnut vastaavanlaisen puhdistusliinan hankkimista, mutta se on aina jäänyt. Nyt, kun tämä tuli boxin mukana, niin tällaista tulee vihdoin testattua. Kankainen puhdistusliina on superkätevä vaikkapa reissuun mukaan. En varmaan tulisi ottamaan tällaista liinaa osaksi päivittäistä puhdistusrutiinia, mutta kun testailen usein montaa erilaista silmämeikkiä peräkkäin, niin voisin kuvitella, että tämä olisi kätevä puhdistusväline silmämeikkien välipuhdistuksille!


Kolmas tuote, josta tykkäsin boxin sisältönä, on Lumenen Luminous Shine -huulikiilto. Huulikiillot ovat nyt todella suosittuja ja useilta brändeiltä on tullut uusia huulikiiltoja. Itse käytän mieluummin mattaisia huulituotteita ja tästä syystä en omista montaa huulikiiltoa. Tämä Lumenen uutuustuote on siis tervetullut lisä huulimeikkeihini! Luminous Shine -huulikiillon kerrotaan antavat ultrakiiltävän lopputuloksen ja se sisältää huulia hoitavia ainesosia. Kiillon kerrotaan levittyvän huulille helposti eikä se tahmaa. Lumenen Luminous Shine -huulikiiltosarjassa on kahdeksan sävyä helmiäisillä ja ilman. Itse sain sävyyn 5 Bright Rose.



Kesäkuun boxissa oli myös glittertuotteeseen liittyen Vaselin Original huulivoide, jota voi käyttää esimerkiksi glitterin kiinnittämiseen. Vaselin-voiteen pitäisi kiinnittää glitter ihoon helposti ja kätevästi. Itse en ole kokeillut koskaan tällaista kiinnitystä glitteriin, mutta ehdottomasti laitan tämän testiin. Tämä Vaselin on alunperin tarkoitettu huulille, joten se toimii loistavasti huulten hoitamiseen ja niiden kosteuttamiseen. Käytän paljon huulituotteita ja pyrin hoitamaan huuliani mahdollisimman hyvin. Vaselinin käyttämisestä on todella kauan aikaa, joten voisin muutamana iltana hyvin testata, onko se yhtä hyvä kosteuttamaan ja hoitamaan huulia kuin käyttämäni Bepanthen.


Viimeinen varsinainen tuote (jos proteiinipatukkaa ja hajuvesinäytettä ei lasketa) on Ziajan jalkavoide. Tuote jäi minun lemppareista viimeiseksi vain siitä syystä, että en yleensä käytä jalkavoiteita ja niitä tahtoo kasaantua kaappiin. Tämä Ziajan suosittu jalkavoide on kosteuttava ja se sisältää oliivi- ja auringonkukkaöljyä. Voiteen kerrotaan olevan erinomainen kovettumien hoitoon ja ehkäisyyn. Rakastan Ziajan tuotteita ja ne ovat yleensä olleet tosi hyviä, joten uskon tämänkin tuotteen olevan hyvä, vaikka se jäikin viimeiseksi listassani. Ehkä teen poikkeuksen omiin tapoihin ja alan rasvaileen jalkojani! 😀



Kaiken kaikkiaan Kesäbette oli mulle positiivinen yllätys ja tykkäsin suurimmasta osasta tuotteita. Jään innolla odottamaan seuraavaa yllätysboxia! Mitä mieltä te olitte boxin sisällöstä?  Jos sinä haluat tilata oman Bettesi, voit tilata sen *tästä. Koodilla kesäale15 saa 15% alennusta kaikista tilausmuodoista. Koodi on voimassa kesäkuun ajan!



2 kommenttia

  1. Ihana tuo Lumenen huulikiilto :) Mä olin betten tilaaja tosi kauan, mutta sitten pistin tauolle. Pitää miettiä, jospa uudestaan tilaisi...nuo boxit piristävät kummasti elämää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on herkun värinen! Tällainen kyllä piristää päivää kivasti :)

      Poista