Hyvä ja edullinen poskipuna | Essence Mosaic Blush

*Sisältää mainoslinkkejä

Jos et vielä käytä poskipunaa, niin nyt kannattaa aloittaa! Poskipunan käyttäminen ei yllättävän monelle ole osa meikkausrutiineja ja täytyy myöntää, että itsekin käytin poskipunaa aika harvoin, ennen kuin aloin seuraamaan meikkitaiteilija Miia Ezeniä. Hän sai minut vakuuttumaan siitä, kuinka tärkeä osa meikkiä poskipuna on näyttämällä konkreettisesti eron meikistä ilman poskipunaa ja poskipunan kanssa. Poskipuna tuo ilmeeseen raikkautta, nuorekkuutta ja pirteyttä sekä se muotoilee kasvoja. Olen käyttänyt poskipunaa nyt lähes päivittäín ja olen huomannut, kuinka se muuttaa ja viimeistelee meikin!
Poskipuna osana meikkiä

Poskipunahurahdukseni jälkeen olenkin kokeillut useita erilaisia poskipunia. Ihosävyltäni olen todella vaalea ja mielestäni minulle parhaiten ovat sopineet pehmeän vaaleanpunaiset, vaalean koralliset ja persikkaiset poskipunat. Ostin loppukeväästä kokeiluun kaksi poskipunaa, joiden kappalehinta oli alle 4€. Nämä ovat tietenki edullisen brändin Essencen poskipunia! Essencehän tunnetusti on hinta-laatusuhteeltaan loistava kosmetiikan tuotemerkki ja olenkin kokeillut heidän valikoimastaan paljon erilaisia tuotteita. Valitsin kaksi erisävyistä poskipunaa; korallisemman sävyn *20 All you need is pink ja pinkimmän sävyn *40 The berry connection.

Vasemmalla sävy 40 ja oikealla sävy 20

*Essencen Mosaic Blush -poskipunat koostuvat kolmesta eri sävystä muodostaen nimensä mukaisen mosaiikkikuvion, jotka sitten sekoittuvat keskenään puuterisiveltimeen. Poskipuna sisältää runsaasti pigmenttiä ja se levittyy iholle kauniin satiinimaisesti - siinä on pehmeä koostumus ja eikä se mielestäni varise. Olen myös yllättynyt siitä, kuinka hyvin tämä pysyy kasvoilla päivän mittaan. Kyse on kuitenkin alle neljän euron poskipunasta.

Essence Mosaic Blush -poskipuna

Mosaic Blush; ylhäällä sävy 40 The berry connection ja alhaalla sävy 20 All you need is pink

Tykkään itselleni huomattavasti paljon enemmän tuosta sävystä 20 All you need is pink omalla ihollani. Sen varmaan huomaa myös näistä tuotekuvista - malttamattomana en kuvannut näitä ennen käytön aloittamista loppukeväästä ja tämän puuterin pinta onkin jo aivan käytetyn näköinen. 😅 Koen, että tuo sävy 40 The berry connection on mulle liian pinkki ja se näyttää mielestäni jotenkin turhan kirkkaalta poskillani.


Essence Mosaic Blush -poskipunat: poskissa vasemmalla sävy 40 ja oikealla sävy 20

Jos et ole ottanut poskipunaa vielä osaksi meikkirutiiniasi, niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Tällainen Essencen poskipuna on oikein loistava tuote aloittaa, sillä se on edullinen hankkia ja se on hyvä poskipuna! Ei kuitenkaan niin paljoa harmita, jos se poskipuna ei olekaan oma juttu. 😊Onko muita poskipunaan jo hurahtaneita?

4 kommenttia

 1. Itsekin sudin aamulla kasvoilla essencen mosaiikkipunaa ja tykkään niistä kovasti! Söpöjä ja edullisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan huippua et tällaisia tuotteita on tarjolla ja helposti saatavilla! :)

   Poista
 2. Olin myös joskus tosi huono käyttämään poskipunia, mutta sitten koin poskipunahurahduksen ja niitä alkoikin kertymään :D Nämä näyttävät kyllä todella kivoilta! Etenkin tuo All You Need is Pink on tosi kauniin sävyinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poskipunaan jää koukkuun :D tykkään tosi paljon siitä, miten se viimeistelee lookin ja tekee ilmeestä paljon freesimmän!

   Poista