Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet | Kesäkuu 2019

Kesäkuussa varastot taas tyhjenivät jonkin verran ja loppuneita kosmetiikkatuotteita kertyi muutamia. Mukaan mahtuu ihonhoitotuotteiden lisäksi muutama meikkituote, jonka seuraajani ja blogini lukijat ovat saattaneet nähdä julkaisuissani aiemmin. Kokosin alle satunnaisessa järjestyksessä tuotteet ja myös mietinnät siitä, ostaisinko tuotteen uudelleen.

Lavera Basic Sensitive Cleasing Milk 2 in 1
Basis Sensitive puhdistusmaito oli ensimmäinen luonnonkosmetiikkabrändi Laveran tuote, jonka hankin. Puhdistusmaito sisältää mm. luomujojobaöljyä ja luomusheavoita, jotka ovat hyviä ainesosia ihohoidossa. Tuote on lisäksi vegaaninen ja sopii hellävaraisuutensa vuoksi myös herkälle iholle. Mielestäni parasta tässä tuotteessa oli sen ihana tuoksu! Niin raikas, mieto ja puhtaan tuoksuinen. Tuotteen sanotaan sopivan meikin puhdistukseen (myös silmämeikin), mutta itse en kokenut tätä niin puhdistavaksi varsinkaan silmämeikin osalta. Pesin tällä kuitenkin kasvoni lähes päivittäin toisen puhdistusaineen jälkeen ja niin se toimi hyvin. Puhdistusmaito tuntuu tosi kosteuttavalta, eikä ihoani kiristänyt ollenkaan pesun jälkeen. En usko, että itse ostaisin tuotteen uudelleen, mutta en sano, etteikö tämä olisi hyvä tuote jollekin toiselle. 

Lavera - Basic Sensitive puhdistusmaito

Gillette Satin Care Sensitive Skin Shave Gel
Yksi loppuneista ihonhoitotuotteista oli aloeveraa sisältävä Gilletten ihokarvanajogeeli. Täytyy myöntää, etten aina muista ostaa näitä geelejä, vaan sheivaan sääreni saippuan ja veden avulla. Kylläpä vain huomaa eron, kun ihokarvat poistaa geelin avulla! Ensinnäkin vedenkulutus on huomattavasti paljon pienempi puhumattakaan siitä, kuinka paljon hellävaraisempi tämä geeli on. Iho tuntuu todella pehmeältä ja ravitulta tämän käytön jälkeen. Ostaisin ja ostankin ehdottomasti uuden tilalle!

Gillette Satin Care Sensitive Skins ihokarvanajogeeli

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub
Mistä aloittaa tämän ihanuuden kanssa! Jos saisin valita vain yhden vartalokuorinnan, niin se olisi Ziajan sokerikuorinta, joka tuoksuu uskomattoman ihanalle toffeelle. Voisin kylpeä tässä päivittäin. 😄 Kuorinnassa on tosi hyvä koostumus ja tämä on todella tehokas. Tuotteen saa myös alle 10 eurolla ja pakkaus on 200ml kokoinen. Kuorinta sisältää esimerkiksi karitevoita, saksanpähkinän kuoriuutetta sekä macadamiaöljyä. Jos etsit tehokasta, mutta hellävaraista kuorintaa vartalollesi, niin suosittelen kokeilemaan tätä. Itse aion ehdottomasti hankkia uuden purkin!

Ziaja Cupuacu -sokerikuorinta

Budgie The Apple Cider Scrub
Tästä tuotteesta olenkin kirjoittanut erikseen oman postauksen, johon pääset tästä. Kuorinta loppui nyt, kun sitä on kaksi ihmistä käyttänyt molemmat kerran viikossa, joten mielestäni tämä on riittoisa tuote! Tykkäsin itse loppujen lopuksi tehdä niin, että pesin hiukseni ensin tavallisella shampoolla ja sen jälkeen tällä puhdistavalla kuorinnalla. Koin, että tuote oli näin helpompi saada kauttaalleen päänahkaan. En huomannut hiusten rasvoittumisessa valtavaa eroa, mutta mielestäni rasvoittuminen ei ollut enää niin voimakasta. Paras näkyvä tulos tämän kuorinnan avulla oli hiusvärin kirkastuminen. Joka kerta, kun pesin Budgien kuorinnalla hiukseni, seuraavana päivänä mulla oli paras hiuspäivä niin rakenteellisestikin kuin värinkin kannalta. Hiukset näyttävät kirkkaan kuparisilta ja ne ovat tosi ilmavat. Omenasiideriä sisältävä hiuspohjan kuorinta menee aivan varmasti hankintalistalleni!

Budgien hiustenkuorinta

Mossa Micellar Water
Mossa on yksi minun lempituotemerkeistä luonnonkosmetiikan osalta. Olen kokeillut heidän tuotesarjastaan useita tuotteita ja kasvovedet ovat olleet mielestäni tosi hyviä. Tämän kaikille ihotyypeille sopivan vadelmaisen miselliveden ostin Prismasta, joista löytyy nykyisin pieni valikoima Mossan tuotteita edulliseen hintaan. tämäkin maksoi vain 8,90€. Misellivesi puhdistaa, poistaa meikin, tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Tuote tuntuu iholla ihanan ravitsevalta ja jättää iholle miellyttävän tunteen. Myös puhdistusteho on hyvä, eli tämän voi napata vaikka reissuun mukaan puhdistavaksi tuotteeksi. Mossan kasvovesiä ostaisin ehdottomasti uudelleen, mutta lempparini niistä on kuitenkin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle sopiva Mossa Skin Solutions Blemish Control -kasvovesi, josta olen kirjoittanut blogissa muutamassakin postauksessa (postaus 1, postaus 2).

Mossa Micellar Water Rasberry Vitamins

Essence Super Curl Volume Mascara
Essencellä on paljon hyviä ripsivärejä ja minun viimeisin ripsivärihankinta heidän valikoimastaan oli Super Curl Volume Mascara -ripsiväri. Ripsivärissä on kuminen kaareva harja, joka todella erottelee ripsi hyvin, mutta antaa niille kuitenkin voluumia. Tämä oli erityisen hyvä alaripsille pidentävän ja erottelevan ominaisuuden vuoksi. En toistaiseksi hanki tätä uudelleen, sillä haluan testata vaihtelun vuoksi Essencen muita ripsivärejä. Heidän valikoimastaan mulla on vielä monta vielä kokeilematta! Tämä ripsari jää kuitenkin positiivisesti mieleeni ja mahdollisesti hankin sen tulevaisuudessa.

Essence Super Curl -ripsiväri

Revolution Conceal & Define Concealer
Olen viime syksystä asti satunnaisesti käyttänyt kahta Makeup Revolutionin peitevoidetta, joista toinen nyt loppui. Nämä ovat saaneet tosi paljon kehuja käyttäjiltään ja moni on verrannut sitä jopa Tarten kuuluisaan Shape Tape -peitevoiteeseen. Itse en ole Tartea kokeillut, mutta tämä Revolutionin peiteaine ei kyllä sopinut minun silmieni alle. Tuote tuntui liian kuivalta ja korosti uurteita silmien alla. Käytin kuitenkin tämän loppuun, sillä peitevoide on aivan superhyvä luomille cut creasen tekemiseen. Siihen tarkoitukseen voisin ostaa kyseisen peitevoiteen tulevaisuudessakin, sillä tämä maksaa alle 5€! Joillekin tuote sopii myös silmänalusiholle, joten se on kokeilemisen arvoinen.

Makeup Revolution peitevoide sävyssä C1

Kesäkuusta ei loppujen lopuksi tullut paljoa loppuneita tuotteita, mutta aika hyviä kuitenkin! Oliko joukossa sinulle tuttuja tuotteita, joista pidät? 

8 kommenttia

  1. Tuo Ziajan vartalokuorinta on niin IHANA, etten kestä <3 Se tuoksu on ihana ja sen jälkeen iho jää niin ihanan tuntuiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan käsittämättömän ihana! Voisin syyä sen purkin :D

      Poista
  2. Muutamia tuttuja tuotteita mutta mitään näistä en ole kyllä itse käyttänyt. Ziajan tuotteet on niin mahtavia enkä ihmettele että rakastuit vartalokuorintaan. Se kuulostaa kyllä ihanalta 💗

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Omppukuorinta on itselläni käytössä, itseasiassa juuri eilen viimeksi käytin :D

    VastaaPoista
  5. Revolutionin peitevoiteesta olen itse tykännyt, mutta levitän sitä kyllä todella ohuesti. Tuo essencen Super Curl -maskara taas oli muuten ihana, mutta se rapisi toisinaan ripsiltäni aika nopeasti :/

    VastaaPoista