Bette Box | Heinäkuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Boxin aika koitti taas ja sain onnekseni käännettyä paketin tulemaan lomapaikan lähettyville, jotta sain sen heti käsiini! Betten kesäboksi Vol. 2 on täällä! Jos Bette Box ei ole sinulle entuudestaan tuttu, kyse on kuukausittain tulevasta *kauneusboksista, jonka sisältöä ei tiedetä etukäteen. Eli yllätyksiä rakastavalle tämä on super! Sain Bette Boxin pr-lahjana kesän ajalle ja jännityksellä taas availin boxia, että mitä sieltä löytyy! Alla siis boksin sisältö. 😊

Heinäkuun Bette Box!
EXPECT nothing APPRECIATE everything

Kesäbetten pakkauksessa oli lainaus PMMP:n biisistä Rusketusraidat, joka tässä vaiheessa vähän hauskuutti, koska säät eivät ole olleet kovin ruskettavat, eikä rusketusraitoja ole valitettavasti tullut! Ihana lainaus kuitenkin ja heti tarttui korvamato!
Boksin sisältö itsessään vaikutti heti hyvältä! Ensimmäisenä katseeni kiinnittyi Ziajan täysikokoiseen pakkaukseen ja pakkaus osoittautuikin olevan vuohenmaitoseerumi! Kollageenintuotantoa stimuloiva kasvoseerumi sopii kaikille ihotyypeille ja se sopii käytettäväksi myös kaulan ja dekolteen alueelle. Tuttuun tapaan tässä on sellainen mummolamainen tuoksu, eli jos tiedät miltä Ziajan vuohenmaitotuotteet tuoksuvat, niin tässä seerumissa on sama tuttu tuoksu. Se on melko voimakas, mutta ei mielestäni pistävä. Olen itse voinut käyttää ennenki Ziajan voiteita ilman, että se olisi häirinnyt minua, vaikka olenkin osakseen hieman hajusteherkkä. Energisoivan ja silottavan seerumin kerrotaan sopivan myös meikinpohjustustuotteeksi. Pullo on 50ml kokoinen, joten pakkauksessa on reilusti tuotetta! 


Ziaja Goat's Milk -seerumi
Goat's milk -seerumi

Yksi minulle ei niin mielenkiintoinen tuote on Cougar 5-in-1 Foundation, jonka kerrotaan olevan monikäyttöinen tehotuote, joka toimii niin peitevoiteena, sävyn korjaajana, bronzerina ja meikkipohjana. Plussaa ehdottomasti on tuotteen aurinkosuojasta! Itse en vain kovin tykkää käyttää jauhemaisia tuotteita peitevoiteena esimerkiksi.  Sävy Natural Light on liian tumma meikkipohjaksi myöskin. Täytyy kuitenkin testata tätä vaikka bronzerina!


Cougar 5-in-1 Foundation (Natural Light)

IIIIIKS! -tuote boksissa oli tämä KORRESin Ginger Lime vartalovoide, sillä inkiväärintuoksuiset voiteet ja suihkusaippuat ovat aina ihania ja yleensä tosi raikkaan tuoksuisia. Korres on myös tykätty brändi, joten tämä oli erittäin tervetullut tuote. Tuoksuttelin jo voidetta ja tuoksu oli ihana! Vartalovoide pääsee kyllä heti käyttöön.

KORRES Ginger Lime -vartalovoide

Tuttu ja tarpeellinen, kuten Kesäbetten tuotekuvauksessa kerrotaan, nimittäin yksi tuotteista oli Compeedin rakkolaastari. Näitä tarvitsee varmasti aina, joten en pistä pahakseni, että se löytyi tästä boksista! Jos ostan rakkolaastarin, niin valitsen hyväksi havaitun Compeedin, sillä tämä laastari pysyy hyvin paikallaan, lievittää kipua välittömästi ja nopeuttaa rakon paranemista. Kannattaa aina sujauttaa käsilaukkuun rakkolaastari varsinkin, jos olet lähdössä festareille, matkalle ja tiedät käveleväsi päivän aikana paljon. Kaikki tietävät, että on tosi inhottavaa, jos päivää tai iltaa hidastaa jalassa oleva kipeä rakko!

Compeed rakkolaastari (medium)

Curly Girl, tuuheus ja Vieno. Kolme avainsanaa, joista jälkimmäinen on itselleni henkilökohtainen; nimittäin isomummoni nimi oli Vieno. Muistan ajatelleeni hankkivani tämän sarjan tuotteen, kun se lanseerattiin, sillä totta kai tuttu nimi toi mieleeni edesmenneen isomummoni. Curly Girl toisaalta on niin trendikäs asia tällä hetkellä, että kaikki missä se mainitaan, kiinnittää huomioni vaikka en itse sitä noudatakaan. Toinen avainsama on TUUHEUS!!! Mulle käy kaikki, jotka tuuheuttaa. 😄 Cutrinin Vieno -tuotteen otan siis varmasti käyttöön, sillä se on vielä hajusteeton. Vaahdossa on hoitava, hellävarainen koostumus ja se on lisäksi vegaaninen ja alkoholiton (sopii myös hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle). Kuulostaa siis kaikin puolin hyvältä!

Cutrin VIENO Sensitive Volumizing Mousse

Heinäkuun Kesäbettestä löytyi myös Mavalan Mini Color's -minikynsilakka (5ml). Kynsilakka on herkullisen punainen 364 Cape Town. Olen nyt sanonut jo monta kertaa, että minun pitäisi opetella käyttämään kynsilakkoja. Jostain syystä minusta tuntuu, että lakat näyttävät hassuilta sormissani, mutta se saattaisi mennä ohi, jos vain pitäisin. 😀 Tämän Mavalan lakan kerrotaan olevan pitkäkestoinen ja hyvin levittyvä. Sävy on kyllä niin ihana, että ehkä laitan puolisoni testaamaan tätä ensin!

Mavala Mini Color's -minikynsilakka sävyssä 364 Cape Town

"Jos Bettestäsi löytyy jotain muuta, olet ollut onnekas. Kesäbetten Onnetar on suosinut juuri sinua!". Ilmeisesti onnetar oli osunut kohdalleni, sillä kauneusboksista löytyi lisäksi nämä Lotuksen Sensitive Clean kostea WC-paperi, Lumenen VALO-sarjan kolme erilaista näytettä; peeling mask, pikakaunistaja ja hyaluronitiiviste. Nämä näytepakkaukset ovat mielestäni käteviä tapoja kokeilla jotain tuotetta ja hyviä ottaa esimerkiksi reissuille mukaan! Tykkään Lumenen tuotteista, joten kiva kokeilla näitäkin. 😊Tällainen oli heinäkuun Bette Box! Mikäli haluat tilata Betten ja kokeilla kuukausittain erilaisia tuotteita, niin pääset tilaamaan sen tästä. Mitä tykkäsit kauneusboksista? Olihan tässä aika paljon näytekokoisia pikkutuotteita, mutta tykkäsin kokonaisuudesta kuitenkin. 😊


Ei kommentteja