Jeffree Star THIRSTY | Luomiväripaletti kolmesta eri näkökulmasta

Jeffree Star Cosmeticsin viime vuoden kesäkokoelmaan kuulunut Thirsty -luomiväripaletti voitti Instagramissani olleen äänestyksen neljän luomiväripaletin kesken. Halusimme kahden ystäväni kanssa tehdä yhdestä luomiväripaletista kukin itse silmämeikkinsä ja katsoa, kuinka erilaisia tai samanlaisia niistä tulisi. Minua kiinnosti tämä "haaste" erityisesti sen takia, että ihmiset usein näkevät luomiväripaletin värimaailman eri tavalla ja kokevat eri sävyt itsellensä sopiviksi, esimerkiksi omista silmien, ihon tai hiustenväristä riippuen. Myös eri sävyt houkuttelevat toisia enemmän kuin toisia. Tätä palettia oli kokeilemassa yksi sinisilmäinen, yksi ruskeasilmäinen ja minä sinivihersilmäisenä. :) Alla näet luomiväripaletin, sen sävyt ja jokaisen meidän silmämeikit! 

THIRSTY by Jeffree Star Cosmetics

Mielestäni Thirsty -paletti on ollut Suomessakin aika suosittu ja olen nähnyt siitä kuluneen vuoden aikana monia kauniita silmämeikkejä Instagramin puolella. En yhtään ihmettele, sillä paletissa on ihania ja yllättävän monipuolisia sävyjä.

THIRSTY-paletin sävyt

Vaikka Thirsty näyttää äkkiseltään varsin värikkäältä, on siinä useita neutraaleja sävyjä. Paletilla saa tehtyä melko näppärästi ruskean smokey eyen, punertavia silmämeikkejä (minun suosikkeja) tai erittäin pirtsakan turkoosin meikin!

Jeffree Star THIRSTY

Ensimmäinen silmämeikki on sinisilmäisen tekemä ihana auringonlaskua muistuttava luomiväriyhdistelmä, johon hän käytti sävyjä Parched, Quench, Biiiitch! & Lick. Tätä täytyy testata itsekin!

Jeffree Star THIRSTY / Sunset Dream

Toinen tässä "haasteessa" tehty silmämeikki on mielestäni täydellinen ruskeasilmäisen meikki ja alaripsirajalla käytetty turkoosi sävy korostaa ruskeita silmiä entisestään! Silti silmämeikki on maltillinen ja sopii myös arkimeikiksi. Luomilla on käytetty sävyjä Parched, Taste buds, Stroke, Plunge, Drizzle & Splash.

THIRSTY / Turquoise Sand

Kolmas silmämeikki on minun tekemäni, joka mielestäni sävyiltään sopii sinivihreäsilmäiselle hyvin. Olin juuri värjännyt hiukset ja halusin tehdä oikein punaisen räjähdyksen hopealla glitterillä, joka matchaisi hiuksiini! Käytin meikkiin sävyjä Parched, Taste buds, Biiiitch!, Stroke, Drizzle & Divine. 

THIRSTY / Flaming Red

Oli kyllä superkiva toteuttaa tämä ja nähdä, mitä sävyjä muut valitsivat! Näistä kolmesta lookista tuli kivan erilaiset, vaikka pohjasävyinä oli käytetty osaltaan samoja sävyjä. 


Keneltä löytyy jo tämä Thirsty-luomiväripaletti? Luulen, että itse en tätä enää hanki, mutta oli ihana päästä testamaan!


8 kommenttia

 1. Olipas hauska haaste! Niin sitä vain saattaa silmät avautua kun näkee muiden luomuksia. Itselläni on ainakin joskus tapana kangistua kaavoihin ja tehdä liian saman tyylisiä meikkejä :D Joten saattaispa olla hyvä mullekin tällainen haaste

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu mulla! Täytyisi vähän ravistella taas mielikuvitusta ja tarttua erivärisiin sävyihin :) Tämä kyllä auttoi!

   Poista
 2. Tosi kauniita silmämeikkejä! Taidokkaita ovat kyllä sun ystävätkin :) Kaunis paletti! Näyttää aluksi tosi kirkkaalta, mutta kyllä sieltäkin löytyy niitä tuttuja ja turvallisia sävyjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo molemmat teki kyllä ihanat lookit! On tässä ne tutut ja turvallisetkin vaihtoehdot :D

   Poista
 3. Upeita meikkejä kaikki kolme! Thristy on hurjan kaunis paletti ja nääkin meikit näyttää hyvin sen, että paletista on tosi moneksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä kyllä taipuu varmasti aika monenlaiseen meikkiin. :)

   Poista
 4. Olipa kiva haaste ja kaikilla nättejä meikkejä :) mulla oli Thirsty mutta en jotenkin saanut sitä toimimaan. Glitterit eivät levity siveltimellä ja sormin en halua käyttää. Punertavat sävyt ovat liian samanlaisia keskenään, samaten mintut. Odotin ehkä enemmän syvyyttä värien keskellä. Ihan kiva paletti mutta luovuin kun ei se niin monipuolinen ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva toteuttaa! Mie otin siveltimeen tuota glitteriä ja laitoin suoraan Fix+:aa päälle, ja siten se kyllä toimi. Mutta aika varisevaa oli tuo glitteri kyllä.

   Multa löytyy nämä sävyt myös ja osaksi siksi olen jättänyt itselleni hankkimatta tämän. :)

   Poista