Kesäkuun kosmetiikkasuosikit | 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Listasin edellisessä postauksessa kesäkuun aikana loppuneita tuotteita, mutta totta kai kesäkuulle piti valita myös parhaat tuotteet! Mukaan mahtui jälleen loistavia uusia tuotteita ja vanhoja suosikkeja sekä ihonhoidon että meikkien saralla. Kokosin teille Top 5 tuotteet, joita suosin kesäkuun aikana, ja jotka seuraajilleni varmasti ovatkin jo tuttuja. Alla tuotteet satunnaisessa järjestyksessä!

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri
Meikkituote, jota minun on pitänyt testata ainakin vuoden ajan, on Physicians Formulan kuuluisa aurinkopuuteri Butter Brozer. Tilasin Miia Ezenin muutamassa minuutissa loppuunmyydyn kauneusboksin ja se sisälsi onnekseni tämän aurinkopuuterin (sävyssä Bronzer)! Olin kuullut, että puuteri tuoksuu voimakkaasti kookokselle ja sitä ei oltu kyllä liioiteltu ollenkaan - tuoksu oli yllättävän voimakas! Olin lukenut jostakin blogista/Instagramista, että tuoksu hälvenee, mikäli tuotteen jättää avonaisena pöydälle joksikin aikaa. Mietin kyllä, että kuivattaakohan tämä tuotetta, mutta annoin sen silti olla useita tunteja avonaisena - ja yllättäen tuoksusta tuli paljon miedompi! Kookoksen tuoksu ei kuitenkaan kokonaan kadonnut, mutta kun tuotteen levittää kasvoille, ei tuoksua tunne hetken päästä. Butter Bronzerissa on ihanan pehmeä koostumus ja se levittyy iholle todella helposti ja ohuesti. Tuotetta voi myös kerrostaa ja siten saada tummempaa sävyä. Jos olet siis empinyt tämän tuotteen kanssa kuten minä, niin älä emmi enää - tämä on oikeasti hyvä tuote! *Cocopandan verkkokaupasta sen saa alle 15€!

Physicians Formula Butter Bronzer -aurinkopuuteri

Huxley Gel Cleanser; Be Clean, Be Moist -puhdistusgeeli
Tätä supersuosittua korealaista ihonhoidon tuotemerkkiä, Huxleyta, olen käyttänyt koko kevään ja ihoni ei ole koskaan voinut paremmin. Toki ihonhoitorutiineihin kuuluu paljon muitakin tuotemerkkejä, mutta Huxley on isossa osassa. Jos yhden tuotteen tältä brändiltä valitsisin, niin se olisi tämä *puhdistusgeeli. Tuote on tehokas, mutta hellävarainen, se kosteuttaa ihoa ja sopii kaikille ihotyypeille! Kaiken lisäksi tämä on todella riittoisa ja pieni määrä riittää pitkälle. Geeli levittyy kasvoille helposti vaahtoutumisen vuoksi ja peseytyy vaivatta pois. Tämän jälkeen kasvoille ei jää ollenkaan kiristävää tunnetta, vaan ihanan raikas fiilis. Jos olet hankkimassa/vaihtamassa puhdistusgeelia, niin Huxley on tutustumisen arvoinen tuotemerkki! 

Huxley puhdistusgeeli

Diego dalla Palma O'solemio Sun Stick SPF 50+ -aurinkosuojapuikko
Koska kesäkuussa oli ihanan aurinkoiset säät, oli aurinkosuojatuotteiden rooli suuri! Testasin useita erilaisia tuotteita ja yhdeksi lemppareistani nousi pr-näytteenä saatu Diedo dalla Palman aurinkosuojapuikko, jossa on korkea 50+ aurinkosuoja. Tämä tuote on suunniteltu erityisesti herkästi palaville alueille, kuten esimerkiksi silmänalue, nenä, huulet ja arvet. Syy, minkä takia tästä tuli lempparini, on sen helppous. Tuotteen saa levitettyä haluamille alueille niin helposti puikkomaisen muotonsa ja sen koostumuksen vuoksi; tuote vain liukuu paikalleen. Olen käyttänyt tätä silmänympärysalueelle sekä nenän ja huulten seudulle. Suoja on ollut loistava, eikä nenäni palanut kesäkuussa kertaakaan, vaikka se yleensä kärähtää ensimmäisten joukossa! Kirjoitin tuotteesta blogissa jo aiemmin ja löydät postauksen tästä.

Diego dalla Palma -aurinkosuojapuikko

Diego dalla Palma -aurinkosuojapuikko

Morphe x James Charles "Unleash your Inner Artist" -luomiväripaletti
En voinut jättää tätä palettia valitsematta, sillä olen käyttänyt tätä käytännössä koko kesäkuun ja tykännyt siitä tosi paljon! Monta erilaista silmämeikkiä tällä olen jo tehnyt ja varmasti tulen tekemäänkin. Pigmentti on hyvä ja värit ovat kirkkaita. Parasta tässä paletissa on sen monipuolisuus, sillä myös kirkkaita sävyjä voi käyttää pastellinsävyisinä ja se tuo paljon erilaisia mahdollisuuksia erilaisiin meikkeihin. Värikkäiden sävyjen lisäksi paletista löytyy myös mukava valikoima neutraaleja sävyjä, jotka myös osaltaan mahdollistavat tuotteen monipuolisen käytön. Aiemman postaukseni ja tekemäni lookit löydät tästä!

Morphe x James Charles -luomiväripaletti

Morphe x James Charles -luomiväripaletti

Kylie Cosmetics Kybrows Pomade -kulmatuote
Kirkkaasti yksi kesäkuun parhaimmista tuotteista oli Kybrowsin kulmapomade, johon rakastuin välittömästi. Olen aina suosinut pomade-tuotteita kulmissa ja kokeillut useita eri brändien tuotteita. Kylie Cosmeticsin pomadessa on juuri minun mieleeni sopiva koostumus, joka ei ole liian pehmeä, mutta ei myöskään liian kova. Koostumus on toki makuasia ja joku toinen voi tykätä erilaisesta koostumuksesta kuin minä. Itse tykkään, että tuotteen pitää olla helppo levittää, mutta sen pitää pysyä paikallaan eikä sotkea. Tämä tuote on mielestäni juuri sellainen! Kirjoitin Kylie Cosmeticsin kulmatuotetilauksesta aiemmin blogissani ja pääset postaukseen tästä

Kylie Cosmetics - Kybrow pomade

Tässä koottuna minun kesäkuun suosikkeja!
Mahtuiko sinun kesäkuuhusi tuotteita, joista tykkäsit eritysen paljon?

6 kommenttia

 1. Siis ihan jokainen on kehunut tuote Physician Formulan aurinkopuuteria. Mietin jo kerran sen hankkimista, mutta tuoksu ällötti mua kaupassa jo niin suunnattomasti että tuote jäi hyllylle. Pitäisiköhän sittenkin uskaltaa ostaa testiin kun tätä niin kovasti ylistetään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan tosi hyvä, mutta kyllä se tuoksuu kasvoille laittaessa! Tuoksusta tuli vähän miedompi, kun pietin pakkausta auki ja itse en haista, että tämä jäisi kasvoille kuitenkaan tuoksumaan. :)

   Poista
 2. Physicians Formulan aurinkopuuteria on pitänyt testata jo ties miten kauan, mutta koitan ensin saada käytettyä nykyisiä aurinkopuutereita loppuun. Aurinkopuuterit on vaan mulle sellaisia ikuisuustuotteita, että saattaa mennä tovi ennen kuin saan yhtäkään loppumaan.. :D Kivoja suosikkeja muutenkin! Toi luomiväripaletti on upea<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu kans, että puuteriset tuotteet kestävät ikuisuuksia. :) Tää kannattaa pitää mielessä, kun uuden hankinta on ajankohtainen - huikea tuote!

   Ja paletti myös ihana väripilkku. <3

   Poista
 3. Physicians Formulan aurinkopuuteri on ollut mullakin aktiivisessa käytössä, vaikka Hauschka ja Lily Lolo on edelleen TOP-varjostustuotteet ever :D Mutta tuo PF toimii nimenomaan aurinkopuuterina loistavasti!

  VastaaPoista