Ripsivärivertailu x 10 lyhyille ja pitkille ripsille!

Gingerbiscuit-kauneusblogi on muuttanut Lily.fi -portaaliin. Pääset uuteen blogiin tästä!  
 
Joskus hyvä ja suosittu ripsiväri voi olla hyvä pitkille ripsille, mutta huono lyhyille ripsille. Tästä lähti tämän postauksen ajatus, jossa päästään konkreettisesti vertailemaan lyhyiden ja pitkien ripsien eroa ripsivärien suhteen. Halusin koota teille tämän postauksen, jossa näette näitä suosittuja ripsivärejä sekä lyhyissä että pitkissä ripsissä. Itsehän omaan lyhyet, suorat ripset ja ripsivärin metsästys on välillä todella turhauttavaa - ripsivärejä kun ei tietenkään voi kaupassa etukäteen testata.  Usein käy niin, että ripsiväri, joka ei toimi minulle ollenkaan, toimii pitkäripsiselle oikein hyvin - siksi otin vertailukohteeksi tähän postaukseen pitkät ripset omaavan puolisoni!

Levitimme kutakin ripsiväriä muutaman kerroksen ripsille ja kuvasimme ripset ilman meikkiä, jotta ripset näkyisivät mahdollisimman hyvin!


Ripsivärivertailu x10!


1. KICKS Beauty Graceful Length
Olemme hankkineet kaksi Kicks Beautyn ripsiväriä, jotka molemmat ovat ensimmäisiä merkin ripsivärejä meille ja molemmat myös mukana tässä vertailussa. Graceful Length ripsivärin kerrotaan pidentävän ripsiä jopa 49% ja erottelevan ne kauniisti. Ripsivärissä on isohko kuituharja.Pitkille ripsille tämä ripsiväri antoi luonnollisen lopputuloksen ja teki ripsistä pidemmän näköiset. Ripsiväri toimii pitkille ripsille hyvin esimerkiksi arkiripsivärinä, tuuheutta ripsiväri ei juuri antanut ainakaan kahdella kerroksella.
Lyhyille ripsille  ripsiväri antoi jonkin verran pituutta, mutta ei ainakaan muutamalla kerroksella yltänyt tuohon yli 40%, joka Kicksin sivuilla mainittiin. Olisin itse kaivannut myös tuuheutta lisää, jotta lopputulos olisi näyttävämpi. Hyvä perusripsari kuitenkin!

Graceful length pitkissä ripsissä

Graceful length lyhyissä ripsissä

2. Oriflame The One 5-in-1 WonderLash waterproof
Otimme mukaan yhden Oriflamen ripsivärin, joka kuulosti superhyvältä! Tällä ripsivärillä kerrotaan olevan viisi funktiota; kohottaa, taivuttaa, erottelee, pidentää ja tuuheuttaa.  Ripsiväri on säänkestävä ja siinä on 3D kumiharja.Pitkille ripsille tämä ripsiväri toimi hyvin! Sillä sai jonkin verran tuuheutta ripsiin ilman paakkuja ja se erotteli ripset siistin näköisiksi. Hyvä perusripsiväri siis pitkille ripsille!
Lyhyille ripsille taas tuuheutta kyllä tuli runsaasti, mutta pituus jäi kokonaan puuttumaan. Tykkäsin itse harjasta kovasti ja tämä olisikin ollut yksi minun suosikki, jos pituutta olisi tullut ripsiin lisää!


The ONE pitkissä ripsissä
The ONE lyhyissä ripsissä

3. Kicks Beauty Flirty Extension
Toinen Kicksin ripsiväreistä oli tämä Flirty Extension maskara, josta olen kuullut kehuja somen puolella. Ripsivärissä on pieni, kuminen harja, jonka kerrotaan olevan helppo työstä juuresta latvaan ja sillä saa sekä pituutta että tuuheutta ripsiin.Pitkille ripsille lopputulos muistutti Graceful length ripsarin lopputulosta, eli erottelevuutta ja pituutta tuli jonkin verran, mutta tuuheutta ei juurikaan.
Lyhyille ripsille vähän sama juttu, muistutti paljon Kicksin toista ripsiväriä, enkä huomannut näissä muuta isommin erottavaa tekijää kuin harja. Tykkäsin kuitenkin tästä Flirtystä tosi paljon alaripsilleni ja olenkin käyttänyt sitä niihin paljon. Kerrostamalla alaripsistä saa todella näyttävät tämän maskaran avulla!

Flirty Extension pitkissä ripsissä

Flirty Extension lyhyissä ripsissä

4. Maybelline Lash Sensational waterproof
Olemme käyttäneet tätä samaa ripsiväriä ei vedenkestävänä versiona ja molemmat tykänneet siitä aikoinaan tosi paljon. Myös vedenkestävän version luvataan tuovan tuuheutta ja viuhkamaisuutta ripsiin. Tässä ripsivärissä on kuminen ja viuhkamainen harja.Pitkille ripsille ripsiväri toi selvästi lisää tuuheutta ja ripset olivat heti näyttävämmän näköiset.
Lyhyille ripsille tuuheutta tuli myös lisää, mutta jäin tässäkin kaipaamaan pituutta. Huomasimme, että tämä on melko "märkä" ripsiväri ja ripset paakkuuntuvat helposti. Muistelisin, että tykkään kuitenkin enemmän ei vedenkestävästä versiosta. :)

Lash Sensational WP pitkissä ripsissä

Lash Sensational WP lyhyissä ripsissä

5. Essence Lash Princess waterproof
Olin todella innoissani, kun huomasin Essence Lash Princess -ripsivärisarjan laajentuneen vedenkestävään ripsiväriin ja halusin tuotteen ehdottamasti tähän vertailuun mukaan. Ripsivärissä on kartiomainen harjaspää ja sen luvataan tuovan ripsille lisää pituutta ja dramaattista tuuheutta. Hintaa tällä on käsittämättömät ~4€.Pitkille ripsille Lash Princess maskaralla tuli runsaasti tuuheutta ja ripsistä tuli näyttävän näköiset.
Lyhyille ripsille tämän ripsivärin kanssa huomaa selkeän eron ripsivärivertailun aiempiin maskaroihin verrattuna. Runsauden lisäksi ripsiväri antoi myös kivasti pituutta ja ripsistä tuli näyttävämmän näköiset! Huomasimme tämän ripsarin kohdalla, että tätä ei voi kovin paljoa kerrostaa, sillä ripsari paakkuntuu nopeasti. Maltillisesti levitettynät toimii kuitenkin loistavasti sekä pitkiin että lyhempiin ripsiin!

Lash Princess WP pitkissä ripsissä

Lash Princess WP lyhyissä ripsissä

6. Lancome Hypnôse waterproof
Lancomen ripsivärit ovat tosi suosittuja ja mekin olemme testanneet niitä useita. Vertailuun otimme mukaan Hypnôse ripsivärin vedenkestävän version. Ripsivärin kerrotaan tuuheuttavan runsaasti ja sitä on mahdollistaa kerrostaa useita kerroksia. Vaikka tähän vertailuun laitoimme tuotetta vain muutaman kerroksen, olen käyttänyt tätä ripsiväriä muuten paljon ja todennut, että sitä tosiaan voi kerrostaa ilman paakkuntumista.Pitkille ripsille Hypnôse antoi selvästi tuuheutta ja ripset pysyivät melko hyvin eroteltuina. Lopputulos on muutamallakin kerroksella melko näyttävät.
Lyhyille ripsille tuli myös selkeästi tuuheutta ja jonkin verran pituutta. Useammalla kerroksella lopputuloksesta saa vielä paremman! Tämä kyseinen ripsiväri myös pitää taivutukset loistavasti paikallaan minun ripsissä, jotka yleensä suoristuvat todella herkästi.

Hypnôse WP pitkissä ripsissä

Hypnôse WP lyhyissä ripsissä

7. Boho Green Make-up Jungle Mascara
*saatu pr-näytteenä
Bohon Jungle ripsiväri on tämän vertailun ainoa luonnonkosmetiikan tuote ja se on vegaaninen. Tuotteen luvataan tuovan ripsiin näyttävästi pituutta ja erottelevuutta. Jos pisteitä jaettaisiin ulkonäöstä, niin tämä veisi kirkkaasti voitin, sillä pakkaus on todella kaunis ja erilainen, kuin mihin ripsareissa on totuttu. Ripsivärissä on kuminen harja.Pitkille ripsille tämä antoi mukavasti tuuheutta ja erotteli ripset siistin näköiseksi. Tätä tuotetta pitää lisätä usea kerros, jotta lopputuloksesta saa näkyvän. Ensimmäisen kerroksen jälkeen lopputulos on melko huomaamaton.
Lyhyille ripsille lopputulos muistutti Kicksin ripsivärejä, eli ripset näyttävät luonnolliselta, mutta kaipaavat tuuheutta ja pituutta lisää. Kerrostamalla tuuheutta saa kuitenkin rakennettua jonkin verran!


Jungle pitkissä ripsissä

Jungle lyhyissä ripsissä

8. d.j.v MIARAY Volume Lash
Valitsimme mukaan yhden Fiberwig maskaran, jossa on käytetty edistyksellistä putkiteknologiaa, jonka avulla ripsiin tulee näyttävyyttä. Miaray Fiberwig on Japanin myydyin maskara.
Pitkille ripsille pituutta rakentuu selvästi lisää ja ripset näyttävät pidemmiltä.
Lyhyille ripsille toimii myös hyvin, mutta huomasin että omat ripseni menivät hieman tönkköön, eli tuotteen kerrostaminen vaatii hieman harjoittelua! Ripsivärissä on kuitenkin ainekset loistavaan lopputulokseen, jos ripset saa eroteltua paremmin.

Fiberwig Volume Lash pitkissä ripsissä

Fiberwig Volume Lash pitkissä ripsissä

9. Too Faced Better Than Sex
Kulttimaineessa oleva ripsiväri, jonka ei vedenkestävää versiota suosii todella moni. Minulle se vesiliukoinen ripsiväri ei sopinut, sillä taivutukset lässähtivät melkeinpä heti, mutta pitempiripsiselle puolisolleni alkuperäinen oli loistava. Mulla on ollut käytössä tämä vedenkestävä versio, joka on selvästi ollut parempi suorille ripsille. Ripsivärin sanotaan antavan runsasta tuuheutta ja nostavan ripsiä.Pitkille ripsille tällä saa selvästi runsautta ripsiin ja ripsistä tulee näyttävän näköiset. Pikkusen tämä tuntuu paakkuuntuvan nyt, kun se on ollut jo kauan auki ja käytössä.
Lyhyille ripsille tuuheutta tulee aivan kivasti ja myös pituutta. Tämä olikin yksi minun kevään suosikkiripsiväreistä! Nyt kun se on vähän kuivahtanut, olin aika maltillinen kerrostamisen suhteen, jotta lopputulos pysyy siistinä.


Better Than Sex WP pitkissä ripsissä 

Better Than Sex WP pitkissä ripsissä

10.  Benefit BAD Gal Bang!
Todella moni kehuu tätä Benefitin ripsiväriä, jossa on myös todella kaunis pakkaus. Tämä on yksi ripsiväri, jota kannetaan aina ulkomailta Sephoran reissuilta tuliaisina. :) Ripsivärin luvataan antavan runsasta tuuheutta ja sen pitäisi olla hyvin kerrostettavissa maksimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Myös tässä on kuminen harja!


Pitkille ripsille tämä ripsiväri antaa tuuheutta, mutta ripsimassa tuntui menevän helposti könttiin. Pituutta tästä ei tule kovin paljoa, mutta näyttävyyttä tuuheudessa kyllä.
Lyhyille ripsille tuuheutta tuli myös ja jonkin verran pituutta. Yritin tähän kuvaan laittaa kaksi kerrosta ripsiväriä mahdollisimman siististi, sillä tämä tosiaan tuntuu paakkuuntuvan helposti.

BAD Gal Bang! pitkissä ripsissä

BAD Gal Bang! lyhyissä ripsissä

Tämän vertailun lopputuloksena voisi summata, että ripsivärillä on melko paljon väliä varsinkin lyhytripsiselle henkilölle. Pidemmät ripset saa helpommin toimimaan erilaisilla ripsiväreillä, mutta toki ero joidenkin ripsivärien välillä myös pitkissä ripsissä on huomattava.


Ripsivärivertailun voittajat

Puolisoni valitsi vertailusta pitkille ripsille suosikeikseen Too Facedin Better Than Sex WP ja Lancomen Hypnôse -ripsivärit, joilla tuli tuuheimmat ja runsaimmat lopputulokset hänen ripsilleen tässä vertailussa.

Itse valitsin lyhyille ripsille suosikiksi myös kaksi ripsiväriä; Essencen Lash Princessin ja Lancomen Hypnôse -ripsivärit. Molemmat on loistavia lyhyille, suorille ripsille. Hintaluokaltaan ne ovat ääripäissä toisistaan; Essence 4€:n luokkaa ja Lancome 30€:n paikkeilla riippuen ostopaikasta.

Parhaan ripsivärin valintaan vaikutti totta kai ulkonäön lisäksi ripsivärin käytettävyys, sillä toista tuotetta saattoi joutua työstämään paljon enemmän kuin toista tuotetta. Mikä ripsiväri antoi sinusta parhaan lopputuloksen pitkille ja lyhyille ripsille?


4 kommenttia

 1. Olipa erittäin kattava ja kiva postaus :) Mullahan on tosi pitkät ripset ( niinku tiiät :D ), jotka kuitenkin kaipaavat lisätuuheutta. Mä tykkään hullunaa just tosta Better than sex ripsarista. Myös siitä wp. Se on vaan niin työläs poistaa, että olen käyttänyt lähinnä tuota vesiliukoista versiota. Ostin nyt kesällä Too Faced Damn girl uutuus ripsarin ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Siinä on melko iso se harja ja sitä värimassaa tulee välillä liikaa sieltä hylsystä. Mutta tuuheutta sillä saa eikä tarvi hirveästi kerrostella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sulla on niin ihanat superpitkät räpsyt, että olen kyllä kade :D Moni kehuu, että se vaaleanpunainen Better Than Sex olisi parempi pitkille ripsille ainakin, mutta mulla ei tosiaan pysyny näissä mun onnettomissa räpsyissä taivutukset sillä. :(

   Poista
 2. Tosi kiinnostava ja kiva postaus! Essence yllätti, olen muutaman merkin ripsarin testannut ja ne on olleet ihan susia. Tämä teidän testaama vaikutti aika kelvolliselta. Lancome näytti kuvissa upealta ja itsekin sitä pari kertaa käyttäneenä voin sanoa, että lukeutuu suosikeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Mulla suurin osa Essencen ripsareista on ollut hyviä, mutta en ole testannut kuin murto-osan. Tämä ainakin oli tutustumisen arvoinen ja Lancome toki aivan ihana myös, jos haluaa satsata! :)

   Poista