Viisi ihaninta meikkitrendiä syksylle 2019!

Gingerbiscuit-kauneusblogi on muuttanut Lily.fi -portaaliin. Pääset uuteen blogiin tästä

Meikkimaailmassa on viimeisen vuoden aikana näkynyt ihania meikkitrendejä! Luonnollista meikkiä ja ihoa on alettu arvostaa huomattavasti paljon enemmän, joka on näkynyt myös sosiaalisessa mediassa. Oikeaa ihoa ja sen pieniä virheitä on näytetty rohkeasti ja mielestäni tämä on ehdottomasti askel parempaan suuntaan! Kävin tsekkaamassa, että millaisia meikkitrendejä syksylle ja talvelle 2019-2020 on luvassa ja kokosin tähän postaukseen minusta mieluisimmat tulevat trendit!


1. Poskipuna
Tästä olen erityisen onnellinen, sillä olen vihdoin itsekin oppinut käyttämään poskipunaa kuluneen vuoden aikana ja huomannut, kuinka paljon sillä on oikeasti merkitystä meikin lopputuloksessa kasvoilleni! Mielestäni poskipuna tekee ihostani terveen kuulaan näköisen ja samalla muotoilee kasvojeni mallia. Tämänhetkisenä ihastuksena minulla on voidemaiset poskipunat, joita on helppo taputella vaikka sormin poskille!

7 autumn/winter 2019 make-up trends to start wearing now
Kuva: Harpers Bazaar / A flush of blush, Aigner

2.  Bronzerit
Ilman viilentyessä ja talven tehdessä tuloa meidän suomalaisten ihonsävy alkaa vaaleta entisestään. Itse lukeudun ihan supervaaleisiin ihmisiin ja useimmiten meikkipohjani sävyt ovat valikoimien vaaleimpia sävyjä. Käytän kuitenkin päivittäin bronzereita, toiselta nimeltään aurinkopuutereita, tuomaan kasvoilleni lämpöä. Tämän syksyn bronzer -trendissä aurinkopuuterilla on erityisesti korostettu poskia sekä otsan reuna-alueita. Kasvojen keskiosaan oli käytetty heleyttäviä tuotteita tuomaan esille ihon hehkua ja kosteutta (dewy look).

Fall/ Winter 2019-2020 Makeup Trends: Bronzer
Kuva: Glowsly.com

3. Vaaleanpunaiset ja purppuraiset sävyt
Yksi minulle yllättävä, mutta mieleinen tuleva trendi oli vaaleanpunertavat ja purppuran väriset sävyt. Näitä värejä oli nähty muotinäytösten lavoilla silmämeikissä erilaisilla variaatioilla. Itse tykkään vaaleanpunertavasta meikistä todella paljon ja se onkin melkein minun ns. nudemeikkini. Myös violetit ja purppuraiset sävyt ovat todella kauniita ja niitä pitäisi itsekin osata käyttää enemmän. Ehkä taas syksyn tullen vaihdan rakastamani punertavat silmämeikit vähän violetimpiin!

Fall/ Winter 2019-2020 Makeup Trends: Pink & Purple Eyeshadow
Kuva: Glowsly.com

4. Punaiset huulet
Viidestä trendistä ehdoton suosikkini on punaiset huulet! Syksyn ja talven trendeissä erityisesti mattaiset punaiset sävyt olivat paljon esillä. Punaisen sävyjä oli useita hieman kirkkaammista punaista aina tummempiin ja viininpunaisiin huuliin. Rakastan punaisia huulipunia ja kiva ottaa ne taas esille kesän jäljiltä. Ja kuten joillekin lukijoilleni varmasti on tuttua, mattaiset huulipunat ovat lemppareitani!

7 autumn/winter 2019 make-up trends to start wearing now
Kuva: Harpers Bazaar / Matte Red Lips, Paco Rabanne

5. Neutraalien sävyjen smokey eye
Perinteisesti smokey eye mielletään erittäin tummien, harmahtavien sävyjen luomivärilookiksi, mutta tulevissa trendeissä smokey eyeta oli tehty neutraaleilla sävyillä käyttäen ruskean ja mauven sävyjä. Rajauksiin ainoastaan oli käytetty häivytettyä mustaa! Näissä lookeissa oli yhdistetty huulet ja iho myös samankaltaisiin sävyihin, joilla saatiin luotua trendikäs "monomeikki".

7 autumn/winter 2019 make-up trends to start wearing now
Kuva: Harpers Bazaar / Smoky neutrals, Tom Ford

Minun valitsemani suosikit olivat ns. melko kesyjä valintoja tulevista trendeistä, sillä joukkoon mahtui mm. myös värikästä "Splash" -tyyppistä meikkiä ja graafista silmänrajausta. Harpers Bazaarin sivuilla oli kerätty yhteen 22 erilaista kuvaa syksyn ja talven tulevista trendeistä, juttuun pääset tästä!Ei kommentteja