Yllättävää Essencen #instaperfect -meikkivoiteessa - onko hypetyksen arvoinen?

Hiljattain Essence julkaisi hienon setin uutuusmeikkejä, joista yksi oli tämä ylisöpö purkki uutta meikkivoidetta "#instaperfect liquid make up". Pakkohan se oli käydä ostamassa, niin pian kuin oli mahdollista, sillä instagram täyttyi tuon purkin kuvista ja kokemukset tuotteesta olivat kaiken kaikkiaan hyviä. Kävin hakemassa tuotteen lähimmästä Tokmanni-myymälästä, jossa sitä ihme kyllä oli vielä jäljellä muutamissa sävyissä. Selvästi sävy 40 pretty beige  ja 50 perfect honey olivat olleet suosituimpia, kun niitä ei ollut jäljellä yhtään, mutta itselleni sopi kuitenkin sävy 30 funny ivory, sillä olen todella vaaleaihoinen. Testasin tuotetta vielä kädelle ja se näytti melko sopivalta. 

essence - #instaperfect meikkivoide maailman söpöimmässä purkissa


Essencen sivuilla kerrotaan, että Instaperfect liquid make up -meikkivoide on käytännöllisessä pakkauksessa, josta meikkivoiteen saa ulos tippoina annosteltua. Meikkivoiteessa on nestemäinen vedenkestävä koostumus ja kerrostettava peittävyys, ja sen sanotaan antavan mattaisen ja täydellisen lopputuloksen. Yhdeksän eri väriä on sekoitettavissa keskenään, jotta löydät itsellesi juuri sopivan sävyn. Tuotteen sanotaan kaikille ihotyypeille ja tekee kaikkien ihosta #instaperfect. Hintaa tuotteella on alle 5€, joten se on uskollinen Essencen yleiselle hintatasolle ja ei todellakaan ole kallis!


essence - #instaperfect liquid make up

En huomannut sekoittaa/ravistella tuotetta ennen kuin kaadoin sitä meikkisienelle ja sen kyllä huomasi koostumuksesta, joka näytti vetiseltä ja epätasaiselta. Luinkin tuotteen tekstistä jälkikäteen, että tuote pitää sekoittaa hyvin. Sekoituksen jälkeen olikin jo ihan erilainen koostumus, joten muistakaa sekoittaa! :D Sain todellisen shokin, kun ensimmäisen kerran painoin beautyblenderin poskelleni. Asia, jota en ollut lukenut/kuullut mistään, oli tämän #instaperfect meikkivoiteen tuoksu.  Tuoksu muistutti voimakasta, myskistä hajuvettä. Onkohan tämä Essencen tuote ikään kuin dupe Huda Beautyn Faux Filter -meikkivoiteelle, jossa on todella voimakas tuoksu vai miksi tämän Essencen tuotteeseen on lisätty näin voimakas tuoksu? En muista, että olisin aiemmin kokenut vastaavaa Essencen meikeissä.




Tuoksusta huolimatta halusin kokeilla tuotetta ja toiveajattelin, että tuoksu olisi iholla vain hetken. Ensimmäinen kerros meikkivoidetta näyttikin aivan kivalta! Enemmän ihosta tuli sellainen dewy/kuultava kuin niinkään mattainen. Toisen kerroksen jälkeen peittävyyttä ja mattaisuutta tuli enemmän, mutta tuoksu kyllä säilyi koko työpäivän ajan nenässäni, onneksi voimakkuus siitä hieman hälveni. Päivän mittaan huomasin, että tämä meikkivoide ei ehkä ollut muutenkaan rasvoittuvan ihoni paras kaveri. Pohjaa tehdessäni laitoin aamulla kasvoille hieman kevyttä päivävoidetta ja primerin ja tähän päälle meikkivoiteen. Selvästi päivävoide oli liikaa iholleni meikkivoiteen alle.

En ole luovuttatyyppiä, joten testasin tuotetta parina muunakin päivänä. Tuoksusta tulee kyllä miinus minun kohdallani ja mietinkin useasti, että miksi tällaisia tuoksuja ylipäätänsä pitää lisätä tuotteiseen? Tuoko se tuotteelle lisäarvoa? Muina päivinä, kun kokeilin meikkivoidetta, tein pohjan hieman eri tavalla; laitoin pohjalle aavistuksen irtopuuteria, jonka jälkeen vasta levitin primerin kasvoilleni. Tällä tuntui olevan merkitystä asiaan ja lopputulos oli selvästi mattaisempi ja se myös kesti paremmin ihoni rasvoittumista. Peittävyyttä kyllä saa lisäämällä useamman kerroksen, mutta kahdellakaan kerroksella tulos ei päätä huimaava ole, mutta kuitenkin itselleni arkikäyttöön sopiva. 

Kaksi kerrosta meikkivoidetta ilman peitevoidetta

Valmiina peitevoiteen ja puutereiden kanssa lopputulos näyttää mielestäni hyvältä. Kaiken kaikkiaan olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että alle 5e meikkivoiteeksi tuote on hyvä, vaikka minulta se ei vienytkään jalkoja alta. Tähän voi vaikuttaa monet tekijät, jotka johtuvat tosiaan omasta ihostani, joten suosittelen kyllä kokeilemaan meikkivoidetta itselle - menetys ei rahallisesti ole suuri, jos tuote ei sovikaan. Tämä voi toisen iholle olla se täydellinen match! Varsinkin, jos tuoksut eivät haittaa, niin en näkisi mitään syytä olla ostamatta tuotetta. Meistä ei vain tullut parhaita ystäviä tämän meikkivoiteen kanssa.

Valmis meikki
 Oletko sinä kokeillut tuotetta ja millaiset sinun kokemuksesi olivat? Yllättikö tuoksu ketään muuta kuin minut?

Ei kommentteja