Testissä magneettinen eyeliner ja magneettiripset

Gingerbiscuit-kauneusblogi on muuttanut Lily.fi -portaaliin. Pääset uuteen blogiin tästä!  
 
*Yhteistyössä ZiNA.fi:n kanssa

Magneettiripset ovat olleet todella suosittuja jo jonkin aikaa. Mulla on ollut pitkään ripsipidennykset, jonka vuoksi magneettiripsiä ei tullut kokeiltua. Nyt olen kuitenkin luopunut pidennyksistä ja ensimmäisenä halusin kokeilla magneettisia ripsiä! Halusin ripsistä mahdollisimman samankaltaiset kuin pidennykseni olivat ja hankin heti kolmet erilaiset ripset kokeiluun, kaikki eri merkeiltä. Minua kuitenkin hieman huolestutti magneettiripsien laittaminen silmään, sillä pienten vastapalojen asettaminen vaikutti ajatuksena jo tosi vaikealta ja sorminäppäryyttä vaativalta. Minun onnekseni asentamista helpottamaan on nykyään saatavilla magneettista eyelineria, joka helpottaa kiinnittämistä huomattavan paljon. Sain ZiNA.fi -verkkokaupalta kokeiltavaksi *magneettisen eyelinerin ja *Liana Lash Royal -silkkimagneettiripset, jotka muuten ovat ehdottamasti kauneimmat magneettiripset, jotka olen nähnyt ja joita olen kokeillut!Liana -ripset ovat täysimittaiset magneettiripset, joiden ripsinauhan pituus on 3cm. Magneettiripsien nurkkamagneetit alkavat 1mm päästä reunoista, joten ripsinauhaa pystyy tarvittaessa lyhentämään muutaman millimetrin verran. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi valitsin Liana -ripset, oli ripsien kuitujen pituus. Minulla on pienehköt silmät, joten en halunnut kuiduista liian pitkiä. Liana -ripsissä kuitujen pituus on 6mm - 11mm (nurkkakuidut n. 6mm - 8mm, pisimmät kuidut keskellä n. 11mm). Ripsipaketti sisältää kaksi pitkää ripsinauhaa, joihin molempiin on kolme alakiinnikepalaa. Kirsikkana kakun päällä nämä ripset toimitetaan kauniissa peltirasiassa, jossa niitä on helppo säilyttää ja jossa ne eivät voi mennä rikki. Peltirasiassa on myös peili, joten rasian voi vaikkapa sujauttaa käsilaukkuun lähtiessä. 

Lash Royal LIANA -magneettiripset alakiinnikepalat paikallaan

LIANA -silkkiripset / ZiNA.fi


Sain kokeiluun tosiaan myös magneettisen eyelinerin paste-muodossa helpottamaan ripsien asennusta. Eyelinerin mukana tuli todella hyvä viistopäinen sivellin, jonka avulla rajauksesta saa selkeän, kauniin ja ohuen. Lisäksi valitsin settiin mukaan kolme pientä ja teräväkärkistä sivellintä, joita voi käyttää rajauksen yksityiskohtiin ja tehdä rajauksesta todella tarkan! Magneettisessa eyelinerissä on kyllä yllättävän hyvä koostumus ja jos en olisi tiennyt sen olevan magneettinen, olisin voinut luulla sitä ihan tavalliseksi eyelineriksi. Eyeliner on todella pehmeää, riiittoisaa ja se levittyy ripsirajaan helposti. Magneettiripsi painetaan paikalleen rajaukseen ja annetaan hetken kuivaa. Mitä paksumpi kerros eyelineria on, sitä tiukemmin ripsien pitäisi pysyä rajauksessa kiinni. En meinannut millään saada ripsiä pysymään rajauksessa aluksi paikallaan. Huomasin, että on tärkeää pitää ripsiä hetken paikallaan, jotta se tarttuu rajaukseen ja jähmettyy siihen. En usko, että minulla ripset olisivat pysyneet paikallaan pidempään, jos en olisi rajauksen lisäksi laittanut vastakappaleita paikalleen ripsien alle, kiinnitys ei tuntunut aivan niin vahvalta. Mutta eyeliner oli ehdottomasti tässä ratkaisevassa roolissa sen suhteen, että vastakappaleiden laittaminen oli huomattavasti paljon helpompaa, kun eyeliner oli magneettinen. Ripsinauha nimittäin pysyi paikallaan ja vastakappaleen pystyi asentamaan vaivatta ripsien alle ilman, että toisella kädellä tarvitsi pitää kiinni ripsinauhasta ja yrittää saada sitä pysymään paikallaan. Kokeilin paste eyelinerin lisäksi itse hankkimaani nestemäistä eyelineria ja ripset tarttuivat siihen todella tiukasti. Se tuntui siis olevan vahvempaa kuin paste eyeliner. Nestemäinen on luonnollisesti huomattavasti paljon kosteampi ja ripset jäivät siihen mielestäni niin tiukasti kiinni, että vastakappaleita ei tarvinnut. Myös ZiNA.fi -verkkokaupassa on saatavilla nestemäinen eyeliner, jota kyllä varmasti kokeilen jossain vaiheessa. Nämä magneettiset eyelinerit ovat muuten sen verran tiukasti kiinni ripsirajassa ja luomessa, että ne kannattaa poistaa öljypohjaisella puhdistusaineella. Itse käytän kookosöljyä silmämeikin poistamiseen ja se toimi tähän myös todella hyvin!

Magneettinen eyeliner paste ja mukana tuleva viistosivellin

Vinkki! Silmän rajauksen voi ensin tehdä omalla suosikkieyelinerilla, jonka päälle magneettista eyelineria voi lisätä siveltimen avulla. Näin rajauksesta saa varmasti sellaisen kuin haluaa omalla tutulla eyelinerilla!

Liana -ripset ovat kyllä uskomattoman kauniit myös paikallaan. Alla olevassa kuvassa ne ovat lyhentämättönä ja ripsinauha hieman tuntui silmäni sisänurkassa. Lyhennysvara (2mm) on kuitenkin melko huomattava silmän mitassa ja siitä on varmasti apua! ZiNA.fi -verkkokaupassa on useita erilaisia ja upeita magneettiripsiä, joihin kannattaa käydä tutustumassa. 

LIANA -magneettiripset

Lash Royale, LIANA -magneettiripset alakiinnityspalat paikallaan

 Magneettiripsien irrottaminen onnistuu helposti, kun sitä muutaman kerran ensin harjoittelee. Magneettipalat/ripsinauhan otetaan sormien väliin ulkonurkasta alkaen ja kevyesti liutetaan magneettipaloja poikittaissuunnassa toisiaan vasten, jolloin alavastakappale irtoaa toisesta magneetista. Kannattaa nostaa toisella kädelle luomea hieman ylöspäin, niin magneettipaloihin pääsee helpommin käsiksi. Ei kannata yrittää irrottaa ripsiä kynsillä, sillä niin lähtee vain omia ripsiä mukana ja magneettiripsien magneetit saattavat irrota. Itsehän olen kokeillut myös tätä tapaa ja todennut sen erittäin huonoksi. 😅

Oletko sinä kokeillut magneettiripsiä ja onko niiden asentaminen ollut mielestäsi helppoa? 5 kommenttia

 1. Onpa kyllä kauniit ja tosi mielenkiintoinen tuo magneettinen eyeliner! :o Mulla on yhdet tavalliset magneettiripset ja vaikka miten yritän, en vain saa niitä asettumaan :( Turhaudun myös tosi helposti jos joku ei onnistu, joten muutaman kerran on tehnyt mieli heittää koko ripset seinään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen :D Magneettinen eyeliner kyllä pelastaa tilanteen, varsinkin tuo nestemäinen!

   Poista
 2. Voi miten kauniit ripset <3 Minulla on ollut käytössä G Beauty Labin Iconicit, Naturalit ja Provocativet joihin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Mutta kyllä nämä magneettiset eyelinerit on alkaneet houkuttelemaan, ja olen ajatellut että pitää joku tällainen ostaa kokeiluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös, että nämä on superkauniit. :> Haluaisin kokeilla myös ZiNA:lta tuota nestemäistä eyelineria, kun ne tuntuvat tarttuvan niin hyvin, eikä alakiinnityspaloja välttämättä tarvitse!

   Poista
 3. Onpa nämä kauniit! Oonkin miettinyt näitä magneettirajauksia :)

  VastaaPoista