Meikin alla Weledan Skin Food Light -kosteusvoide

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Weledan Skin Food -tehokosteusvoide* onkin monelle tuttu jo entuudestaan, mutta tällä legendaarisella, tuhdilla kosteusvoiteella on myös kevyempi "pikkusisko", Skin Food Light*. Moni on liputtanut tuon alkuperäisen paksumman voiteen puolesta, mutta itse olen ajatellut, että onkohan se liian kosteuttava rasvoittumiseen taipuvalle iholleni. Maaliskuussa bongasin sitten tämän Skin Food Light -kosteusvoiteen, joka nimensä mukaisesti on kevyempi versio alkuperäisestä kosteusvoiteesta. Päätin ostaa tuotteen kokeiluun - erityisesti kaipasin meikin alle laitettavaa kosteusvoidetta, joka imeytyisi nopeaa ja ravitsisi ihoa kokonaisvaltaisesti, varsinkin noita kuivia kohtia.


Weleda - Skin Food Light kosteusvoide


Weledan Skin Food Light on luonnonmukainen kosteusvoide, joka sopii sekä kasvoille, että muualle vartalolle ja sitä suositellaan normaalista kuivaan ihoon. Voide sisältää kehäkukkauutetta, kamomillaa, mehiläisvahaa sekä karitevoita (toiselta nimeltään sheavoi). 100% luonnonmukaisten ainesosien kerrotaan rauhoittavan ja kosteuttavan ihoa sekä pehmentävän ihon tekstuuria. Tuoksu tässä on äkkiseltään melko voimakas sitruksinen tuoksu, mutta itselläni se ei ärsyttänyt ollenkaan, vaan tuoksu oli enemmänkin luonnollinen, eikä niin parfyyminen ja paksu tuoksu, joka jää iholle sadaksi vuodeksi. 😀


Skin Food Light


Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin, että tästä tulee aivan loistava kosteusvoide meikin alle; se imeytyy todella nopeasti, ei vaikuta meikin koostumukseen ja kosteuttaa kuivat kohdat siten, että meikki näyttää voiteen päällä hyvältä. Todellinen helmi! Voidetta ei myöskään tarvi laittaa paljon kerrallaan, sillä se levittyy kasvoille helposti. En ole huomannut tässä vaikutusta meikin pysyvyyden kannalta negatiivisessa mielessä, joten sopii siihen tarkoitukseen senkin puolesta hyvin. Tässä riittää kosteutustehoa kuitenkin sen verran, että olen useana iltana laittanut sitä yövoiteena paksumman kerroksen iholle. Myös maaliskuussa, kun ihoni oli vielä selvästi kuivempi, käytin tätä meikin alle levittäen sen koko kasvoille. Nyt, kun iho on alkanut taas rasvoittua, olen käyttänyt tätä meikin alle ainoastaan kuiviin kohtiin, jotta meikki näyttäisi iholla paremmalta.


Skin Food Light -koostumus

Weleda Skin Food


Puolisoni on myös tykästynyt tähän kosteusvoiteeseen, joten tuo pienempi 30ml purkki on melkeinpä tyhjä, mutta se oli loistavan kokoinen tuotteen testaamiseen. Mulla haluttaisi testata tuota paksumpaa alkuperäistä kosteusvoidetta, kun sitäkin on niin moni kehunut. Tiedän kuitenkin, että tämä Light-versio tulee jäämään meidän ihonhoitorutiinin osaksi, niin hyvä tuote nyt on kyseessä! Ehkä tuon paksumman Skin Foodin voisi ajatella täsmätuotteena talvikaudelle. 😊

Oletko sinä kokeillut paksumpaa Skin Foodia tai tätä Light-versiota? 



4 kommenttia

  1. Mä oon tykännyt tästä voiteesta ihan hirveästi päiväkäytössä :) Ihan loistava meikin alla, niinkuin sanoitkin :) Oli pakko hommata vastikään se alkuperäinen paksumpi versio ja sitä laitan kasvoille yöksi. Se on koostumukseltaankin paljon tuhdimpaa ja saa levittää vähän ronskimmilla otteilla :D En tiedä miten toimisi meikin alla? Monihan kehuu, että toimii etenkin kun sitä annostelee vähän...mutta omat kasvoni kyllä jäävät sen verran "rasvaisen" tuntuisiksi ja näköisiksi, etten heti itselleni miellä tätä meikin alle :) Testaamallahan sekin selviää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä huippu, kiva ku tykkäsit! :) Täytyy laittaa se tuhdimpi kokeiluun, sillähän se selviää ;) Hyvä yövoide/ varmasti, jos ei meikin alle sovellu!

      Poista
  2. Mun on pitänyt hankkia Weledan Skin Food testiin jo ties kuinka pitkään, mutta voi olla että nappaankin mukaan nimenomaan tämän Light version. Mulla ei tällä hetkellä ole turhan montaa hyvää kasvovoidetta nimenomaan meikin alle ja sun kuvailujen mukaan tää voisi toimia tosi hyvin mun kuivalla ihollani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä meikin alle hyvä, varsinkin kuivalle iholle! Uskon, että tykkäät. :)

      Poista