Hyvä silmänympärysvoide meikin alle | Mizon Collagen Power Firming Eye Cream

Luulen, että en ole ainoa, joka on joskus ajatellut silmänympärysihon näyttävän meikin kanssa kakkuiselta ja kaikkien ihossa olevien juonteiden vain korostuvan, kun silmien alle laittaa meikkivoidetta/peitevoidetta. Jossain vaiheessa tajusin, kuinka tärkeää todella on kosteuttaa silmänympärysihoa myös aamuisin ja yhdistin sen samaan rutiiniin meikkaamisen kanssa. Ongelmana oli kuitenkin se, että käyttämäni silmänympärysvoiteet tuntuivat todella rasvaisilta meikin alla, eivätkä ne imeytyneet niin nopeaa, kuin olisin toivonut. Halusin siis tuotteen, joka imeytyy nopeasti, mutta olisi kuitenkin tarpeeksi kosteuttava, jotta kuivuudesta johtuvat juonteet eivät näkyisi niin paljoa. Esittelen teille tässä postauksessa tuotteen, joka on sopinut minulle juuri tähän tarkoitukseen!


Mizon Collagen Power Firming Eye Cream

Kosteuttava ja kiinteyttävä silmänympärysvoide
Kyseessä on otsikon mukainen korealainen Mizon -tuotemerkin *Collagen Power Firming Eye Cream -silmänympärysvoide. Kiinteyttävässä silmänympärysvoiteessa on 42% meriperäistä kollageenia ja se sisältää myös hyvin kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Tästä tehopakkauksesta löytyy lisäksi mm. luonnonmukaista argan-öljyä ja adenosiiniä, jotka ovat tunnetusti ihoa hoitavia ainesosia. Tämän silmänympärysvoiteen kerrotaan silottavan ryppyjä, edistävän silmänympärysihon uusiutumista, parantavan ihon elastisuutta sekä kosteuttavan ihoa.

Kosteuttava ja kiinteyttävä silmänympärysvoide


Silmänympärysvoiteen koostumus
Koostumus tässä voiteessa on geelimäinen ja ohuen tuntoinen, kun sen levittää silmänympärysiholle. Voide tuntuu levittäessä jopa vähän satiinimaiselta ja muistuttaa mielestäni monen primerin eli meikinpohjustustuotteen koostumusta. Voiteen imeytymisen huomaa käytännössä jo, kun tuotetta taputtelee kevyesti sormenpäällä silmänympärysiholle - tuote imeytyy ihoon kuin itsestään ja se ei vaadi paljoa työstämistä. Iho ei jää tahmeaksi, mutta tuntuu silti kosteutetulta. 


Silmänympärysvoiteen koostumus

Kokemukset kollageenivoiteen käytöstä meikin alla
Minulla oli etsinnässä tosiaan silmänympärysvoide, joka olisi nopea ja helppo laittaa meikin alle ja tämä Mizonin kollageenivoide on siihen tarkoitukseen aivan loistava! Itse huomaan selkeän eron siinä, laitanko silmänympärysvoidetta meikin alle vai en. Voiteella ei saa juovia katoamaan, mutta se selvästi silottaa niitä meikin alle ja tämän pidempiaikaisen käytön sanotaan vähentävän silmien ympärillä olevia juovia. Hinta-laatusuhde tässä tuotteessa on mielestäni hyvä, sillä esimerkiksi Bearelilta tai Stockmannilta sen saa hintaan 11,90€, Beautykolta 9,90€.  Pakkaus itsessään on pieni (10ml), mutta tuote on riittoista ja meillä se kesti puolisoni kanssa reilu kuukauden niin, että molemmat käytimme sitä aamuisin. Tätä ei siis tarvitse laittaa kovin paljon, vaan tuote levittyy helposti pienemmälläkin määrällä. Voide on myös hajusteeton ja sopii herkällekin iholle.


Käytätkö sinä silmänympärysvoidetta meikin alla/onko sinulla jotain suosikkivoidetta?



7 kommenttia

  1. No joopa.. Sama ongelma täällä! Pitääpä laittaa tää testiin! Kiitti vinkistä :).
    Mulla on nyt joku ongelma myös meikkivoiteen pysyvyydessä iholla.. Hitto vie ku nyppii. Ihoni on rasvoittuva, mutta pintakuiva. On näppyjä ja ryppyjä, kaikki samassa taulussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä kokeilla. :) Ymmärrän, kärsin itse samoista sekaihon ongelmista. Siihen kyllä löytyy tuotteita, jotka auttavat!

      Poista
  2. Aina :D Käytössäni on useimmiten kaksi silmänympärysvoidetta. Täyteläisempi yöksi ja kevyempi päiväksi meikin alle. Suosikit vaihtelevat tosi paljon. Nyt on käytössä yöksi Filorgan time filler eyes ja päiväksi Patykan Energising eye gel ( roll on). Talvella tämä oli ehkä hitusen liian ohutta, joten käytin Filorgaa myös päivisin. Clarins Hydra-Essentiel Moisturizing reviving eye mask on myös ihana super kosteuttaja silmänympärysiholle yöksi :) Ihanaa viikonloppua Tiitu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tuollainen roll-on olis hauska kokeilla, se on varmaan helppo :) Olen ite rakastunut siihen Louis Widmerin tuhtiin silmänympärysvoiteeseen, ihanan paksu yöksi! Kivaa viikonloppua teillekin <3 :*

      Poista
    2. Mun täytyy kokeilla tämä Mizon asap :D Hintakin on niin passeli, joten kiitos vinkistä <3

      Poista
  3. Oon käyttäny yhden tällaisen tuubin tyhjäksi, pakko kyllä tilata uusi tilalle. Kevyt koostumus, ei turvota silmiä ja istuu just nätisti meikin alle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä menee itelläkin hankintalistalle, on ehdottomasti uuden tuubin arvoinen :)

      Poista